Smakelijk Breda

Eén cadeaukaart voor bijna 100 smakelijke restaurants en winkels in Breda

  • Het ideale cadeau voor elke foodie in Breda
  • Een uniek aanbod lokale restaurants en winkels
  • Bepaal zelf het saldo: vanaf 10 tot 150 euro
  • Handig zakelijk cadeau voor bedrijven in Breda
  • Support de lokale ondernemers in Breda

Cadeaukaart Breda

De Smakelijk Breda cadeaukaart is hét Bredase cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Er is geen ander Bredaas cadeau met zoveel keuze op het gebied van eten en drinken in Breda. Je geeft altijd een geslaagd cadeau!

Uniek aanbod

De cadeaukaart is te verzilveren bij bijna 100 locaties in Breda. Van koffiebars en lunchrooms tot eetcafés en restaurants. Maar ook bij delicatessenwinkels, traiteurs, slagers, wijnkoperijen en meer. Een uniek en exclusief aanbod locaties in de stad!

Koop lokaal

Met deze cadeaukaart steun je Bredase ondernemers. Je investeert jouw cadeau namelijk altijd terug in de lokale economie. Je geeft dus altijd een geslaagd cadeau en steunt lokale ondernemers in jouw stad.

Inpakken

Laat je cadeaukaart inpakken in een cadeauverpakking.

Geldigheid

De cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van maar liefst 2 jaar.

Garantie

Een stichting beheert de derdengelden voor 100% saldogarantie.

Koop Lokaal

De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij locaties in Breda.

Bezorging

Voor 16 uur besteld? Dezelfde werkdag verstuurd met PostNL.

Locaties

Smakelijk Breda is te verzilveren bij bijna 100 locaties in Breda. Van lunchrooms en eetcafés tot restaurants en winkels.

Onze missie

Veel Bredanaars en bedrijven bestellen vaak landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten. Dit is enorm zonde want dit geld gaat vrijwel allemaal Breda uit.

Daarom ben ik gestart met de Smakelijk Breda cadeaukaart. Hiermee investeer je jouw cadeau altijd terug in de Bredase economie. De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij horeca en winkels in Breda. Je geeft dus altijd een 100% Bredaas cadeau en steunt lokale ondernemers.

Bovendien heeft de cadeaukaart een uniek aanbod met horeca en winkels. Hierdoor geef je altijd een geslaagd cadeau. Wat mij betreft een win-winsituatie!

Dex Bos, oprichter Smakelijk.nl