Smakelijk Breda

Hét Bredase cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt.

Deze cadeaukaart heeft een uniek en exclusief aanbod met meer dan 80 locaties in Breda. Van lunchrooms en restaurants tot winkels op het gebied van eten en drinken.

Cadeaukaart Breda

De Smakelijk Breda cadeaukaart is hét Bredase cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Er is geen ander Bredaas cadeau met zoveel keuze op het gebied van eten en drinken in Breda. Je geeft altijd een geslaagd cadeau!

Uniek aanbod

Deze cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 80 locaties in Breda. Van koffiebars en lunchrooms tot eetcafés en restaurants. Maar ook bij delicatessenwinkels, traiteurs, bakkers, slagers, wijnkoperijen en meer winkels.

Koop lokaal

Met deze cadeaukaart steun je Bredase ondernemers. Je investeert jouw cadeau namelijk altijd terug in de lokale economie. Het is ook mogelijk om (een deel) van je tegoed te doneren aan de Voedselbank in Breda.

Locaties

Smakelijk Breda is te verzilveren bij meer dan 80 locaties in Breda.

Voedselbank Breda

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te gaan uit eten of om boodschappen te doen. Wekelijks ondersteunt de Voedselbank in Breda honderden huishoudens.

Smakelijk.nl heeft een samenwerking met de Voedselbank. Heb je een Smakelijk Breda cadeaukaart? Dan kun je het tegoed (deels) doneren aan de Voedselbank in Breda.

Smakelijk.nl neemt alle kosten op zich en doneert alle inkomsten zodat elke donatie volledig wordt gedoneerd.

Onze missie

Veel Bredanaars en bedrijven bestellen vaak landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten. Dit is enorm zonde want dit geld gaat vrijwel allemaal Breda uit.

Daarom ben ik gestart met de Smakelijk Breda cadeaukaart. Hiermee investeer je jouw cadeau altijd terug in de Bredase economie. De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij horeca en winkels in Breda. Je geeft dus altijd een 100% Bredaas cadeau en steunt lokale ondernemers.

Bovendien heeft de cadeaukaart een uniek aanbod met horeca en winkels. Hierdoor geef je altijd een geslaagd cadeau. Wat mij betreft een win-winsituatie!

Dex Bos, oprichter Smakelijk.nl