Hét cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt ❤️

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het smakelijkste cadeau van Breda. Geef onze Bourgondische stad cadeau!

Zoek je een cadeau en ben je ook van mening dat:

  • Contant geld geven het minst originele cadeau is.
  • Een boek, drank of bloemen ook cliché cadeaus zijn.
  • Je vaak twijfelt of je wel een geschikt cadeau geeft.
  • Het bedenken van een cadeau altijd teveel tijd kost.

Wij hebben de oplossing 🎉

Succes garantie

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en verswinkels in Breda. Met de cadeaukaart geef je altijd een geslaagd cadeau.

Kies je saldo

Bepaal zelf het saldo op je cadeaukaart: vanaf 10 tot 150 euro. De Bredase cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig en ook in delen te verzilveren. Je kunt de cadeaukaart eenvoudig bestellen op onze website. Elke werkdag worden nieuwe bestellingen verstuurd.

Koop lokaal

Je geeft niet alleen een geslaagd cadeau, maar steunt ook lokale ondernemers in Breda. Je investeert jouw cadeau namelijk terug in de lokale economie. Op deze manier krijgen kleine, unieke en bijzondere restaurants en verswinkels in Breda de extra omzet die ze nodig hebben.

HET SMAKELIJKSTE CADEAU

Smakelijk Breda Cadeaukaart

Alle informatie over de cadeaukaart op een rij.

Onze missie met deze cadeaukaart

Koop lokaal

Eind 2019 startte onze pilot voor deze cadeaukaart. Je kon de cadeaukaart verzilveren bij 30 restaurants in Breda, zodat het geld altijd terugvloeide naar lokale horecazaken. Toen enkele maanden later Corona uitbrak werd nogmaals duidelijk hoe belangrijk het is om lokaal te kopen.

Cadeaukaart

Precies een jaar na de pilot zijn we in 2020 verder uitgebreid naar ruim 100 aangesloten restaurants en delicatessenwinkels. Consumenten en bedrijven kopen vaak landelijke cadeaukaarten en traditionele kerstpakketten. Dit is zonde want vrijwel al dit geld gaat onze stad uit.

Win-winsituatie

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is alleen te verzilveren bij lokale ondernemers. Hierdoor wordt het áltijd terug geïnvesteerd in de lokale economie. Je geeft een 100% Bredaas cadeau en steunt Bredase ondernemers. Wat ons betreft een win-winsituatie voor iedereen.

Dex Bos, oprichter Smakelijk Breda

Start vandaag nog met iemand blij maken…