Het smakelijkste cadeau van Breda

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt.
  • Uniek aanbod: ruim 75 restaurants en winkels in Breda.
  • Voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd.
  • De cadeaukaart is verpakt in een cadeau-envelop.

SMAKELIJK BREDA

Het smakelijkste cadeau van Breda

Je krijgt een uitnodiging voor een feestje en vraagt jezelf af: wat ga ik nu weer cadeau geven? Een bos bloemen, een fles wijn, een goed boek of toch maar weer een envelop met geld? Stop met twijfelen want nu is er de Smakelijk Breda cadeaukaart!

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart kun je verzilveren bij ruim 75 restaurants en winkels in Breda.

Wil je de cadeaukaart verzilveren bij de horeca? Kies uit tientallen koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants. Wil je liever winkelen? Je hebt keuze uit tientallen delicatessenwinkels, traiteurs, bakkers, slagers, wijnkoperijen en nog veel meer!

Je bepaalt zelf het tegoed: vanaf 20 tot 150 euro. De cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig en het tegoed is ook in delen te verzilveren. Met de Smakelijk Breda cadeaukaart steun je 100% de lokale economie en geeft je altijd een geslaagd en 100% Bredaas cadeau.

locaties

Restaurants & winkels

De Smakelijk Breda cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Er is geen andere landelijke of lokale cadeaukaart met zo’n uniek aanbod in Breda. Alle deelnemende restaurants en winkels zijn gevestigd in de gemeente Breda.

De cadeaukaart is te verzilveren bij tientallen restaurants in Breda. Van bekende hotspots tot onbekende parels. Bestel een kop koffie bij een hippe koffiebar of een sandwich of salade bij een lunchroom.

Wil je gezellig een cocktail drinken bij een eetcafé of genieten van een culinaire avond uit bij één van de beste restaurants van Breda? Het kan met de Smakelijk Breda cadeaukaart!

De cadeaukaart is ook te verzilveren bij tientallen winkels in Breda. Ontdek de mooiste speciaalzaken van Breda. Van vers gebakken brood bij bakkerijen, het mooiste vlees bij slagerijen, lekkernijen bij traiteurs en de mooiste producten bij delicatessenwinkels.

Bestel eenvoudig online

Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

faq

Veelgestelde vragen

Je kunt de Smakelijk Breda cadeaukaart bestellen in onze webshop. Vanaf medio oktober is de cadeaukaart ook verkrijgbaar bij tientallen winkels in Breda.

Je ontvangt de cadeaukaart binnen 1 tot 2 werkdagen in je brievenbus. De cadeaukaart wordt in heel Nederland bezorgd door PostNL.

Check het saldo van je cadeaukaart eenvoudig online.

De cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig. De meeste landelijke restaurant cadeaukaarten zijn slechts 1 jaar geldig.

Ja, de cadeaukaart is in delen te verzilveren. Je mag zo vaak als je wilt de cadeaukaart inleveren, hier zit (zo lang er saldo op staat) geen limiet aan vast.

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is ideaal als relatiegeschenk of kerstpakket. Door te kiezen voor de Smakelijk Breda Cadeaukaart steun je bovendien de lokale economie.

Het Smakelijk Breda Kerstpakket is een cadeaudoos gevuld met de Smakelijk Breda Gids en Smakelijk Breda Cadeaukaart. In de gids kun je direct inspiratie opdoen waar je met de cadeaukaart wilt gaan eten.

Lees meer over het Smakelijk Breda Kerstpakket.