Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt.

  • Uniek aanbod: 100 restaurants en winkels in Breda.
  • Bepaal zelf het saldo: vanaf 10 tot 150 euro.
  • Verpakt in een bijpassende cadeau-envelop.
  • Met je bestelling steun je lokale ondernemers.
  • Het ideale kerstpakket voor bedrijven in Breda.

DE CADEAUKAART VAN BREDA

Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 locaties in Breda.

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en (vers)winkels in Breda.

Lokaal

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is alleen te verzilveren bij lokale restaurants en delicatessenwinkels, ketens zijn uitgesloten van deelname. Op deze manier geef je een écht Bredaas cadeau en steun je ook nog lokale ondernemers. Het tegoed wordt namelijk altijd terug geïnvesteerd in de lokale economie.

Restaurants

Het aanbod is zeer divers: van hippe koffiebars en lunchrooms tot gezellige eetcafés en populaire restaurants. Er zijn meer restaurants uit Breda die deelnemen aan de Smakelijk Breda Cadeaukaart dan aan welke landelijke cadeaukaart dan ook. Dat maakt de Smakelijk Breda Cadeaukaart uniek en zeer populair in Breda.

Winkels

Je kunt de Smakelijk Breda Cadeaukaart ook verzilveren bij tientallen winkels op het gebied van eten en drinken. Van traiteurs en delicatessenwinkels tot bakkers, slagers en chocoladewinkels. Maar bijvoorbeeld ook bierspeciaalzaken en wijnkoperijen.

DEELNEMENDE LOCATIES

Restaurants & winkels

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Bekijk een overzicht van alle deelnemers.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder leest je de meest gestelde vragen over de Smakelijk Breda Cadeaukaart. Heb je nog meer vragen? Neem contact met ons op.

De cadeaukaart is online te bestellen via onze website (€10 tot €150). Lees voor een zakelijke bestelling deze pagina.

Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan versturen we de bestelling dezelfde dag. Afhankelijk van PostNL ontvang je de bestelling meestal binnen enkele werkdagen.

De cadeaukaart is online te bestellen vanaf 10 tot maximaal 150 euro. Neem voor specifieke bedragen contact met ons op voor een bestelling op maat.

De cadeaukaart is 2 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.

De cadeaukaart kan worden verzilverd bij alle locaties die worden vermeld op de deze pagina.

Ja, de cadeaukaart is in delen te verzilveren. Je bent niet verplicht om het saldo in één keer te verzilveren.

Je kunt het saldo van de cadeaukaart online checken met de code op de achterkant van de cadeaukaart.

Je kunt de vervaldatum van de cadeaukaart online checken met de code op de achterkant van de cadeaukaart.

Ja, het geld op de cadeaukaart is 100% veilig. De gelden worden beheert door Stichting Beheer Derdengelden Breda Cadeaukaart (KvK: 81724691).

Je kunt een bestelling plaatsen op onze website. Je ontvangt direct een e-mail met de factuur. Meer informatie over zakelijke bestellingen lees je op deze pagina.

OVER ONS

Onze missie met deze cadeaukaart

Smakelijk Breda is opgericht in 2014. In 2019 is Smakelijk Breda gestart met de cadeaukaart. Dex Bos over zijn missie met het smakelijkste cadeau van Breda.

“Veel kleine lokale ondernemers hebben een zware periode achter de rug. Mijn missie met deze cadeaukaart is om lokale ondernemers in Breda een boost te geven. Consumenten en bedrijven kopen vaak landelijke cadeaukaarten en kerstpakketten. Dit is zonde want vrijwel al dit geld gaat onze stad uit.”

“De cadeaukaart is alleen te verzilveren bij lokale ondernemers. Hierdoor wordt het geld altijd terug geïnvesteerd in de lokale economie. Je geeft een écht Bredaas cadeau en steunt ook nog eens Bredase ondernemers. Een win-winsituatie!”

Dex Bos, oprichter Smakelijk Breda

SMAKELIJK BREDA CADEAUKAART

Het smakelijkste cadeau van Breda

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. Verzilver de cadeaukaart bij lokale restaurants en winkels.