Let op: deze blog is meer dan een jaar oud!

De blog die je nu leest is meer dan een jaar gelegen gepubliceerd. De kans is aanwezig dat informatie over gerechten (opmaak, ingrediënten, prijzen) is gewijzigd.

Hoewel de herfstvakantie is begonnen wordt het de komende dagen zomers weer! Met temperaturen van tussen de 20 en 25 graden kunnen we nog een even genieten van de nazomer en dat doe je natuurlijk met een lekker ijsje. In Breda hebben we een aantal ijssalons met heerlijk ijs en wij hebben er vier voor je uitgelicht. 

1. Bon Appetit

Bon Appetit is veruit de grootste ijssalon van Breda en gevestigd aan de Vlaszak. Het assortiment bestaat uit tientallen smaken vers gedraaid ijs, heerlijke koffie, smoothies en vers gebak. Maar ook voor lunchgerechten zoals verse salades, tosti’s en broodjes ben je bij Bon Appetit aan het juiste adres.

IJssalon Bon Appetit Breda

2. Frezzo

Op het bruisende Van Coothplein zit ijssalon Frezzo. Elke dag wordt hier het Italiaanse ijs vers bereid. Er is keuze uit meer dan 30 smaken en regelmatig liggen er nieuwe smaken in de vitrine. Het vers bereiden van ijs staat bij Frezzo voorop. Zo wordt er met vers fruit gewerkt en de toppings worden zelfgemaakt.

Frezzo Breda

3. Toetie Froetie

IJssalon Toetie Froetie is al ruim 30 jaar gevestigd op de Grote Markt. Kwaliteit staat bij deze ijssalon voorop. De ijssalon heeft binnen enkele tafeltjes maar ook een gezellig terras waar je je met volle overgave op je ijsje kunt storten of kunt genieten van een lekkere koffie van Illy.

Toetie Froetie Breda

4. Pol’s Patisserie & IJs

Pol’s Patisserie & IJs is een eigentijdse patisserie op de Haagse Markt in Princenhage met onder andere vers gedraaid ijs, ijstaarten, ijsgebakjes, ijsbonbons, wafels en donuts. Naast enkele tafels en een bar zijn er ook buiten zitgelegenheid zodat je ook daar kunt genieten van de creaties uit de keuken. De vers gemalen koffie verkopen ze ook in to go bekers.

Pol Patisserie & IJs Breda