Salon de Provence Breda

Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder…

‘Uijt Zuyd Provence’: 6-gangen diner van 3 culinaire restaurants

De culinaire restaurants Salon de Provence, Uijttewaal en Zuyd hebben de handen ineen geslagen voor een uniek en luxe 6-gangen diner. Geniet thuis van creaties van drie verschillende chefs in één menu, begeleid met champagne en bijpassende wijnen.

Het menu bestaat uit gerechten met onder andere langoustine, zeetong, kwartel en Black Angus rund. Het complete diner kost 120 euro p.p. en bestaat uit 3 amuses, 6 gerechten, friandises, champagne en bijpassende wijnen. De gerechten worden koud geleverd en zijn voorzien van instructies.

Bestellen kan telefonisch of per e-mail bij één van de deelnemende restaurants tot uiterlijk woensdag 10 maart 10.00 uur. Het menu is vrijdag 12 maart of zaterdag 13 maart tussen 15.00 en 18.00 uur af te halen bij Uijttewaal aan de Ulvenhoutselaan 96 in Breda.

Cadeautip: Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod! Lees verder…