Salon de Provence Breda

Ken je Breda Cadeaukaart al?

Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van Breda houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 lokale restaurants, winkels en activiteiten in Breda. Koop lokaal en geef Breda cadeau! Lees verder…

Nieuws

‘Uijt Zuyd Provence’: 6-gangen diner van 3 culinaire restaurants

De culinaire restaurants Salon de Provence, Uijttewaal en Zuyd hebben de handen ineen geslagen voor een uniek en luxe 6-gangen diner. Geniet thuis van creaties van drie verschillende chefs in één menu, begeleid met champagne en bijpassende wijnen.

Het menu bestaat uit gerechten met onder andere langoustine, zeetong, kwartel en Black Angus rund. Het complete diner kost 120 euro p.p. en bestaat uit 3 amuses, 6 gerechten, friandises, champagne en bijpassende wijnen. De gerechten worden koud geleverd en zijn voorzien van instructies.

Bestellen kan telefonisch of per e-mail bij één van de deelnemende restaurants tot uiterlijk woensdag 10 maart 10.00 uur. Het menu is vrijdag 12 maart of zaterdag 13 maart tussen 15.00 en 18.00 uur af te halen bij Uijttewaal aan de Ulvenhoutselaan 96 in Breda.

Gerelateerde blogs