Anne&Max Breda
Home / Breda / Blogs / Anne&Max: smakelijke bio theeën, ook voor thuis
Blogs

Anne&Max: smakelijke bio theeën, ook voor thuis

Anne&Max in de Wilhelminastraat is de huiskamer van Breda, waar je op elk moment van de dag kunt binnenvallen. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, high tea of een borrel op basis van verse, biologische, gezonde en eerlijke producten. En natuurlijk voor een goede kop koffie.

Maar wist je dat Anne&Max ook smakelijke theeën in huis heeft? Zo schenken ze (per pot) een selectie bio theeën uit India, China en Sri Lanka. De Anne&Max klassieker is een combinatie van rooibos, sinaasappel, kardemom, kaneel en gemberwortel. Maar ook voor Earl Grey (zwarte Ceylon, gearomatiseerd met bergamotolie), Jasmijn (groene thee met jasmijnbloemen), witte thee, kruidige thee en donkergroene thee ben je bij Anne&Max aan het juiste adres.

Daarnaast kun je ook diverse theeën per glas bestellen zoals Marokkaanse muntthee, gember met citroentijm, chai- en kurkuma latte of een winters warme lemonade met kaneel en kurkuma. Het is ook mogelijk om de thee die Anne&Max schenkt te kopen! Ideaal voor thuis of om bijvoorbeeld cadeau te doen aan een thee-liefhebber.

Anne&Max Breda

Anne&Max Breda

Anne&Max Breda

Anne&Max Breda

Anne&Max Breda

Anne&Max Breda