Aziatische Restaurants Breda
Lijstjes

11x Aziatische restaurants in Breda

Aziatische restaurants in Breda zijn er genoeg te vinden. De afgelopen jaren zijn er diverse Aziatische restaurants geopend met gerechten van de Chinese en Vietnamese tot Indonesische en Japanse keuken. De Aziatische keuken omvat alle keukens uit het Verre Oosten. In dit lijstje een overzicht van Aziatische restaurants in Breda.

1. Bao Asian Kitchen
Bao Asian Kitchen is een Aziatisch restaurant op het Van Coothplein. Het restaurant serveert authentieke shared dining gerechten uit Azië, waaronder noodlesoepen, sushi, bao’s, dimsum, wokgerechten en meer.

Bao Asian Kitchen Breda Aziatisch Restaurant
2. The Tiger Club
The Tiger Club laat je kennis maken met Asian streetfood gerechten, Oosterse biertjes en spicy cocktails. Het restaurant wil graag de liefde voor Azië met je delen. Kom langs en ervaar hoe het leven eraan toe gaat in de kleurrijke straten van Bangkok, Kuala Lumpur of Hong Kong.

The Tiger Club Breda Aziatisch Restaurant
3. Eethuys Breda
Eethuys Breda is een Aziatisch restaurant in de Torenstraat, tegenover de Grote Kerk. Eigenaar en chef-kok Joost den Hartog creëert in de open keuken gerechten met de mooiste smaken uit het Oosten gecombineerd met Peruaanse invloeden.

Eethuys Breda Aziatisch Restaurant
4. Tante Lein
Tante Lein is een restaurant met een kleurrijk interieur en een menukaart met Aziatische gerechten. De speelse maar georganiseerde chaos is geïnspireerd door de typische Aziatische lokale markten en drukke straten en doen je geloven dat je er midden in staat.

Tante Lein Breda
5. Bali James
Bali James is een Indonesisch restaurant waar je sinds 1978 geniet van Indonesische gerechten. Het doel van eigenaar en chef-kok Jimmy Lohamzah is om gerechten op een authentieke wijze te bereiden, zowel qua smaak als uitvoering.

Bali James Breda
6. Sumo Oriental Breda
Sumo Oriental Breda is een Japans restaurant aan de Nieuwe Ginnekenstraat, grenzend aan het Van Coothplein. Je kunt bij Sumo Oriental genieten van verschillende Aziatische gerechten voor een vaste prijs.

Sumo Oriental Breda
7. Ume
Ume is een Japans restaurant dat is gevestigd in het markante pand Dok64 aan de Markendaalseweg. Het restaurant beschikt over grote raampartijen, waar je aan de ene zijde het verkeer voorbij ziet komen en aan de andere zijde geniet van het water van de Nieuwe Mark.

Ume Breda
8. Geisha Lounge Breda
Geisha Lounge Breda is gevestigd in een ruim 400 jaar oud herenhuis aan de Havermarkt. Bij het restaurant geniet je overdag en in de avond van originele creaties uit Japan. De specialiteiten op de menukaart variëren van exclusieve sushi tot vlees- en visgerechten van de grill.

Geisha Lounge Breda
9. Enjoy Vietnam
Enjoy Vietnam is een restaurant in de Reigerstraat met authentieke Vietnamese gerechten. De lichte en vers bereide gerechten bestaan uit dagverse ingrediënten. Er is een uitgebreide keuze aan vegetarische en glutenvrije gerechten.

Enjoy Vietnam Breda
10. Kahuna
Kahuna is een Hawaiiaans restaurant op de Ginnekenmarkt en is gespecialiseerd in poké bowls. Een poké bowl is een kom waarin exotische ingrediënten worden gehusseld. Hiermee lijkt poké nog het meest op sushi, maar dan met een Hawaiiaanse twist.

Kahuna Breda
11. PuiCk
Bij PuiCk staat alles in het teken van genieten en beleven. De lunchroom serveert gerechten die je niet snel ergens anders proeft: van een pita met Thais buikspek en Libanees platbrood met gegrilde aubergine en pittige hummus tot gerechten als shakshuka en sushi bowl.

PuiCk Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Lees verder.