Michelin heeft 2 restaurants in Breda bekroond met een Bib Gourmand. De restaurantgids selecteert restaurants die bij de inspecteurs van de culinaire restaurantgids in de smaak vallen door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze restaurants bieden allemaal een 3-gangen keuzemenu aan voor maximaal 37 euro. De 2 restaurants met een Bib Gourmand in Breda zijn De Stadstuin en Salon de Provence.

1. De Stadstuin

De Stadstuin is gehuisvest in een stijlvol herenhuis aan de Ginnekenweg en is sinds 1997 open. Het restaurant serveert culinaire gerechten uit de Franse keuken. Op de menukaart staan à la carte gerechten en diverse (keuze)menu’s. De wijnliefhebber is bij De Stadstuin zeker aan het juiste adres. Eigenaar Adrie Crezee heeft een bijzondere selectie wijnen voor je in petto.

De Stadstuin Breda

2. Salon de Provence

Salon de Provence is een intiem huiskamerrestaurant aan de Ginnekenweg. Neem plaats op één van de heerlijke fauteuils of buiten in het sfeervolle binnentuin. Gastvrouw Pauline van der Sluijs legt je in de watten. Het restaurant biedt een 3- en 4-gangen keuzemenu en een 7- en 8-gerechtjesmenu. Tijdens de lunch is een 2-gangen lunchmenu mogelijk.

Salon de Provence Breda