Brasserie NUL76 is een restaurant in de Willemstraat waar de service hoog in het vaandel staat. De prijs-kwaliteitverhouding is uitermate vriendelijk. Je geniet hier namelijk van een 3-gangen keuzemenu voor slechts €19,90. Maandelijks wordt de kaart vernieuwd en het menu van februari loopt momenteel op volle toeren.

Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 februari 2019 vind de 4e editie van de Breda Restaurantweek plaats. Tijdens deze restaurantweek serveren 13 culinaire restaurants uit de gemeente Breda een 4-gangenmenu voor slechts €37,50. In dit lijstje de 13 deelnemende restaurants die een exclusieve korting geven!

Henk Savelberg kook dit jaar elke maand in de keuken van Atnoon aan de Stationslaan. De sterrenchef kookt normaal in zijn restaurant in Thailand (Bangkok), maar vliegt maandelijks over naar Nederland om een 4-gangenmenu te bereiden in zijn eigen restaurant in Breda. Zaterdag 2 februari was de 1e succesvolle editie van deze terugkerende avond.

Op donderdag 14 februari is het Valentijnsdag. De ideale gelegenheid om met je geliefde romantisch te dineren bij een restaurant in Breda. Heb je nog niks gepland en ben je opzoek naar een romantisch diner? We helpen je een handje met een overzicht van diverse restaurants in Breda met een Valentijnsmenu.

Sabores is het nieuwste restaurant op de Grote Markt. Het restaurant heeft een Mediterraanse keuken met als basis pure gerechten. Op de menukaart staan gerechten uit alle landen rondom de Middellandse zee. Op zaterdag en zondag is het restaurant tevens geopend voor de lunch.

De Stadstuin is een culinaire parel gelegen aan de Ginnekenweg in Breda. Al ruim 23 jaar serveert dit gastronomische restaurant de Franse keuken. Enkele maanden terug werd De Stadstuin wederom bekroond met een Bib Gourmand. Dit is een vermelding van Michelin voor culinaire restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

1 2 3 55