Aan de Ginnekenmarkt is enkele weken geleden Smaken Breda geopend. Het culiniare restaurant staat in het teken van de New Nordic Cuisine, heeft enkele à la carte gerechten en een 3-, 5- en 7-gangenmenu van de chef. Op woensdag geniet je bij Smaken Breda van een 3-gangenmenu voor slechts 30 euro.

Bobbi’s Bar is de nieuwste hotspot in Breda en geopend aan de Gasthuyspoort bij de Vlaszak. Met keukenhelden afkomstig uit Italië, Engeland, België en Nederland is Bobbi’s Bar in staat om het beste uit vier werelden te serveren. Pizza, biefstuk en kip zijn de pijlers op de menukaart. Small dishes & bites zorgen voor een…

Rodeo Breda is een grill- en steakrestaurant op de Grote Markt. In Latijns-Amerikaanse sferen geniet je van malse en sappige Argentijns steaks. Ook voor voorgerechten, tapas, fajita’s en visgerechten kun je bij Rodeo terecht. Het restaurant heeft onlangs de menukaart vernieuwd en wij hebben een aantal nieuwe gerechten geproefd.

De herfst is begonnen en dus kun je bij veel eetcafés genieten van donkerbruin bockbier. Breda heeft meer dan genoeg gezellige cafés die het seizoensbier schenken, soms zelfs van meerdere brouwerijen. In dit lijstje ontdek je 13 eetcafés in Breda waar je een lekker bockbiertje kunt drinken!

De Veestallen is afgelopen maand geopend in de Belcrum. De Veestallen is een Grand Café Restaurant in en is de oorspronkelijke naam van het toenmalige café-restaurant en hotel uit 1926. De Veestallen is eigentijds en laagdrempelig met een comfortabel en warm interieur. Een restaurant, grand café en brasserie met terras waar een breed publiek zich…