Bij De Stadstuin is momenteel het kreeftenfestival in volle gang! Het restaurant aan de Ginnekenweg ontvangt je met heerlijke amuses, gevolgd door een 4-gangen kreeftenmenu met Canadese kreeft. Het menu is tot 30 juli verkrijgbaar en kost €45 per persoon. Natuurlijk zijn er prachtige wijnen geselecteerd om het menu te begeleiden.

De wijnkaart van Wijnbar Pinot op de Grote Markt is in de prijzen gevallen! De vakjury van de Britse ‘The World of Fine Wine Awards’ heeft een Two-Star Award toegekend voor de wijnkaart. Wereldwijd hebben nog geen 1000 restaurants deze eer gekregen en in Nederland zijn dat slechts 10 restaurants.

Bij Dames Pellens kun je weer gezellig lunchen. De wijnbar in de Boschstraat had de afgelopen maanden voor de lunch een winterstop ingelast, maar is nu weer op dinsdag tot en met zondag vanaf 12 uur geopend. Op de lunchkaart staan broodjes, salades, warme gerechten en een soep van de dag.

Hemels organiseert deze zomer voor de tweede keer een Food | Music | Drinks evenement in de sfeervolle binnentuin. Op vrijdag 30 juni (van 17.00 tot 23.00 uur) geniet je bij het restaurant aan de Wilhelminastraat van lekker eten en drinken. Zo zijn er hapjes van de Green Egg en geeft Paul Holman van Plaisir du Vin…

Maarten Camps, chefkok van Wolfslaar Restaurant, viert binnenkort zijn 10-jarig jubileum als SVH Meesterkok. De titel van SVH Meesterkok is de hoogste titel die een kok kan behalen. Een SVH Meesterkok zorgt voor een goede organisatie in de keuken en uitvoering van het koksvak op het hoogste niveau.

De Pasta Kantine organiseert 18 juni een Italiaanse dag. Op deze zondag zijn er diverse proeverijen en demonstraties bij het Italiaanse restaurant in de Veemarktstraat. Denk hierbij onder andere een proeverijen met olijfolie, limoncello en Italiaanse wijnen.

Foodtruckfestival Foodstock strijkt aankomend weekend, op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni, neer in Westerpark. Naast zo’n 35 foodtrucks is er een podium met een combinatie van dj’s en bands. Het festival is drie dagen lang gratis toegankelijk voor jong en oud.

Echt Brood bakt sinds vorige maand vanuit Kamu ambachtelijke desembroden. Eigenaar van de desembakkerij is Joris van Duijnhoven (24) uit Wagenberg. Na het succesvol afronden van een boulangerie-opleiding bakt hij nu zijn eigen desembroden bij de koffiebar en fietsenwinkel in de Boschstraat.

Chocolate Company heeft een nieuwe menukaart met zomerse gerechten en dranken! Naast tosti’s en sandwiches kun je bij de lunchroom nu ook genieten van verse salades. Heb je zin in een zomers drankje? Bestel dan één van de verse en gezonde smoothies.

Taqueria Tacobar is vrijdag geopend in de Nieuwe Ginnekenstraat op de hoek bij het Van Coothplein. De tacobar zorgt voor Mexicaanse sferen op het bruisende horecaplein, met een menukaart bestaande uit 5 verschillende taco’s (mais tortilla) met toppings als chicken, beef, pork, fish en vegetarian.

1 2 3 32