Binnen Breda is gevestigd aan de Haven en is een horecazaak dat bestaat uit meerdere verdiepingen. Naast het culinaire Franse restaurant is deze week op de begane grond de brasserie van Binnen geopend. In de vernieuwde inrichting en eigen menukaart met toegankelijke gerechten kun je bij Binnen vanaf nu dineren tegen zeer scherpe prijzen!

VanCooth13 is een restaurant op het Van Coothplein met een diverse menukaart. Wil je gezellig borrelen? Geen probleem; VanCooth13 heeft kleine gerechtjes, mooie wijnen en ruim 60 bieren in huis. Heb je zin in een goed stuk vlees of vis uit de Josper grill, gecombineerd met bijgerechten? Ook dat staat op de vernieuwde menukaart. Maar…

Bij restaurant Chocolat geniet je van de internationale keuken waarbij Franse en Oosterse invloeden samenkomen. Klassiek en stijlvol tegenover creatief en eigentijds. Chefkok Dorus Clement nam enkele maanden terug het stokje over van Mandy Vink en is nu ook eigenaar van Chocolat. Het culinaire restaurant gaat op dezelfde voet verder en introduceerde afgelopen maand een nieuw…

Suikerkist is een hotspot op de Havermarkt waar je gezellig kunt lunchen, dineren en borrelen. De afgelopen maanden hebben we met z’n alle op het terras, onder het genot van één van de vele Gin Tonics, genoten van de zomer. Nu de temperaturen dalen gaan we lekker naar binnen en komt Suikerkist binnenkort met een…

Stiefkwartierke is al ruim 30 jaar gevestigd in de Halstraat. Je kunt deze lunchroom dus gerust een begrip noemen. Eigenaar en chefkok Jurgen de Ruijter serveert toegankelijke en uiterst smaakvolle lunchgerechten. Bovendien zijn de high tea’s bij Stiefkwartierke uitermate populair. Wij mochten de allernieuwste herfst high tea proeven en dat was smullen!

Een avond gerechtjes eten van het formaat voor/tussengerecht van €9 per stuk; dat is Les Neuf bij Bistro de Baronie. Het restaurant doet dit al een tijdje en de reactie onder de gasten is positief! Je hoeft vooraf niet aan te geven hoeveel gerechtjes je wilt eten en kunt dus zelf aangeven wanneer je wilt…

Con Fuego op de Grote Markt is een restaurant met kwalitatief hoogstaand vlees in huis. In de avond kunt je er terecht voor een uitgebreid diner met meerdere gangen, maar alleen een hoofdgerecht met een mooi stuk vlees is ook mogelijk. Maar wist je dat je bij Con Fuego ook kunt lunchen? Vorige maand is…

Rodeo Breda is pas 2,5 jaar geopend en nu al niet meer weg te denken van de Grote Markt. Het Latijns-Amerikaans grillrestaurant van eigenaar en chefkok René Lancee serveert zeer uiteenlopende vleesgerechten. Onlangs was Rodeo enkele dagen gesloten voor de plaatsing van een nieuwe keuken. Hierdoor kan de keukenbrigade nóg sneller werken en de lekkerste steaks…

Tapasbar Plan B op het Kasteelplein is al jarenlang een ideale plek voor een gezellige avond met lekkere tapas. Het restaurant heeft vis, vlees en vegetarische tapas, dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets tekort komt! Plan B heeft op de menukaart ook altijd wisselende aanraders (se recomienda). Omdat deze tapas net…

Bij D’n Ouwe Struys geniet je van de klassieke Franse keuken. Het restaurant in Princenhage serveert oesters, kreeft en zeetong maar ook carpaccio, chateau briand stroganoff en tournedos rossini. Naast à la carte gerechten heeft D’n Ouwe Struys een 3-gangen keuzemenu op het krijtbord voor €37,50.

1 2 3 26