Foodstock is het nieuwste foodtruckfestival in Breda. Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni staat het festival in Westerpark. Naast zo’n 35 foodtrucks is er een podium met een combinatie van dj’s en bands. Op de eerste dag namen we een kijkje op het sfeervolle festival en hebben we een aantal gerechten geproefd.

WijnSpijs Wandelingen zijn culinaire events waar ik namens Smakelijk Breda graag aan meeloop. Je loopt op een zondagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur langs meerdere restaurants en proeft bij elke stopt een gerechtje en bijpassende wijn. Afgelopen zondag liepen we de wandeling in Ulvenhout langs Wolfslaar, ’t Jagthuijs, MeinesZ, Bistro Sharlot en Blini.

Foodtruckfestival Eeterij op Wielen strijkt dit jaar voor de vierde keer neer op het Schoolakkerplein in het Ginneken. Met ruim 30 foodtrucks, meerdere bars en diverse activiteiten voor kinderen is het driedaags festival een feest voor liefhebbers van eten en drinken. In deze blog lees je 7 gerechten die we op de eerste avond hebben geproefd!

Een restaurant kan niet zonder een goede chefkok. Maar wie zijn de koks, wat inspireert ze en wat is hun kooktip? In de rubriek Chefs Special stellen we 10 vragen aan Bredase chefkoks. Deze keer Rob van Aart, chefkok van restaurant Barlucca op het Van Coothplein.

Geisha Lounge is bijna 2 jaar geopend aan de Havermarkt. Bij Geisha Lounge dompel je je onder in originele en smaakmakende creaties uit Japan. De specialiteiten op de menukaart variëren van sushi tot vis en vlees van de grill. Geisha Lounge heeft echter ook 57 cocktails en 26 Gin & Tonics in huis! In dit lijstje brengen…

Nog even en we vieren op zondag 16 en maandag 17 april Pasen. Bij Pasen hoort een Paasontbijt of een Paasbrunch, maar natuurlijk ook andere lekkernijen om de jaarlijkse feestdag te vieren. In Breda heb je verschillende winkels waar je iets lekkers kunt kopen voor Pasen, wij lichten er 3 uit; Chocolate Company, De Madeleine en…

Op zondag 16 en maandag 17 april is het weer Pasen! Dan gaan we fanatiek eieren zoeken en gezellig lunchen, brunchen of dineren met familie of vrienden. In de gemeente Breda zijn er diverse restaurants met speciale arrangementen en Paasmenu’s. Voor het gemak hebben we een aantal restaurants voor je op een rijtje gezet.

Carnaval gaat weer van start en dat betekent groot feest in Breda. De enorme bierconsumptie wordt zoals altijd in balans gebracht met veel eten. Waar in Breda ga jij eten tijdens carnaval? In dit lijstje 11 tips waar je een hapje kunt eten in ’t Kielegat.

Valentijnsdag is de ideale gelegenheid om met je geliefde romantisch te dineren in Breda. Heb je nog niks gepland of ben je opzoek naar een leuk restaurant? We helpen je een handje met een overzicht van restaurants in Breda met een Valentijnsmenu.

Verschillende eetgelegenheden in Breda hebben momenteel een actie lopen via couponsite Social Deal. Van een 2-gangenlunch menu en 3-gangen keuzemenu’s tot warme drankjes met lekkernijen. Ben je opzoek naar een actie? Bekijk onderstaand lijstje!

1 2 3 5