Geisha Lounge is bijna 2 jaar geopend aan de Havermarkt. Bij Geisha Lounge dompel je je onder in originele en smaakmakende creaties uit Japan. De specialiteiten op de menukaart variëren van sushi tot vis en vlees van de grill. Geisha Lounge heeft echter ook 57 cocktails en 26 Gin & Tonics in huis! In dit lijstje brengen…

Nog even en we vieren op zondag 16 en maandag 17 april Pasen. Bij Pasen hoort een Paasontbijt of een Paasbrunch, maar natuurlijk ook andere lekkernijen om de jaarlijkse feestdag te vieren. In Breda heb je verschillende winkels waar je iets lekkers kunt kopen voor Pasen, wij lichten er 3 uit; Chocolate Company, De Madeleine en…

Op zondag 16 en maandag 17 april is het weer Pasen! Dan gaan we fanatiek eieren zoeken en gezellig lunchen, brunchen of dineren met familie of vrienden. In de gemeente Breda zijn er diverse restaurants met speciale arrangementen en Paasmenu’s. Voor het gemak hebben we een aantal restaurants voor je op een rijtje gezet.

Carnaval gaat weer van start en dat betekent groot feest in Breda. De enorme bierconsumptie wordt zoals altijd in balans gebracht met veel eten. Waar in Breda ga jij eten tijdens carnaval? In dit lijstje 11 tips waar je een hapje kunt eten in ’t Kielegat.

Valentijnsdag is de ideale gelegenheid om met je geliefde romantisch te dineren in Breda. Heb je nog niks gepland of ben je opzoek naar een leuk restaurant? We helpen je een handje met een overzicht van restaurants in Breda met een Valentijnsmenu.

Verschillende eetgelegenheden in Breda hebben momenteel een actie lopen via couponsite Social Deal. Van een 2-gangenlunch menu en 3-gangen keuzemenu’s tot warme drankjes met lekkernijen. Ben je opzoek naar een actie? Bekijk onderstaand lijstje!

Als we de aankondigingen voor 2017 mogen gelopen wordt ook 2017 een spannend jaar voor de Bredase eetcultuur. Er trekken ook dit jaar diverse nieuwe horecaconcepten naar onze stad. In dit lijstje 8 restaurants die zijn aangekondigd en waar je dit jaar terecht kunt voor onder andere kip van ’t spit, verse vis en pizza’s uit de houtoven.

In 2015 explodeerde de lunchcultuur in Breda met enorm veel nieuwe dagzaken. Deze trend liep het afgelopen jaar gestaag door met wederom een diverse nieuwe koffiebars en lunchroom. Zo was één van de meest spraakmakende openingen de komst van ijssalon Bon Appetit. In dit lijstje een overzicht van de 12 lunchrooms die in 2016 zijn geopend…

2016 was een bruisend jaar voor de Bredase horeca met veel nieuwe restaurants. Opvallend is dat de meeste nieuwkomers zich specialiseren; van hamburgers (Ellis Gourmet Burger) en biefstuk (Bontekoe) tot pasta’s (De Pasta Kantine) en aardappelen (De jongens van zand en klei). In dit lijstje een overzicht van de 15 restaurants die in 2016 zijn geopend in Breda. 

Oudejaarsdag staat voor de deur en dus kun je in Breda op verschillende plekken terecht voor oliebollen. In deze blog een overzicht van een aantal locaties waar je verse huisgemaakte oliebollen kunt afhalen.