Sinds een aantal weken is het officiële Zeeuwse mosselseizoen gestart! Dat betekent dat diverse restaurants verschillende soorten pannetjes met mosselen serveren. De mosselen zijn gekookt in bijvoorbeeld wijn of bier, vaak gecombineerd met verse groenten. Benieuwd waar je zoal een pannetje mosselen kunt eten? We hebben 13 restaurants voor je op een rijtje gezet!

De Boschstraat is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisende straat met nieuwe horecagelegenheden. Onlangs is ook Stedelijk Museum Breda geopend en dat zorgt voor nog meer bezoekers naar de eerste fietsstraat van Breda. In dit lijstje hebben we 5 plekken verzameld waar je in de Boschstraat kunt lunchen en/of dineren.

In de zomer willen we het liefst elke avond buiten dineren en genieten van het zomerse weer. Breda is een echte terrasstad maar heeft ook veel sfeervolle binnentuinen. Stadstuinen liggen helaas altijd verstopt achter restaurants. Om je een handje te helpen hebben we 18 Bredase binnentuinen voor je verzameld, ideaal om deze zomer te ontdekken! 

Geisha Lounge is bijna 2 jaar geopend aan de Havermarkt. Bij Geisha Lounge dompel je je onder in originele en smaakmakende creaties uit Japan. De specialiteiten op de menukaart variëren van sushi tot vis en vlees van de grill. Geisha Lounge heeft echter ook 57 cocktails en 26 Gin & Tonics in huis! In dit lijstje brengen…

Nog even en we vieren op zondag 16 en maandag 17 april Pasen. Bij Pasen hoort een Paasontbijt of een Paasbrunch, maar natuurlijk ook andere lekkernijen om de jaarlijkse feestdag te vieren. In Breda heb je verschillende winkels waar je iets lekkers kunt kopen voor Pasen, wij lichten er 3 uit; Chocolate Company, De Madeleine en…

Op zondag 16 en maandag 17 april is het weer Pasen! Dan gaan we fanatiek eieren zoeken en gezellig lunchen, brunchen of dineren met familie of vrienden. In de gemeente Breda zijn er diverse restaurants met speciale arrangementen en Paasmenu’s. Voor het gemak hebben we een aantal restaurants voor je op een rijtje gezet.

Carnaval gaat weer van start en dat betekent groot feest in Breda. De enorme bierconsumptie wordt zoals altijd in balans gebracht met veel eten. Waar in Breda ga jij eten tijdens carnaval? In dit lijstje 11 tips waar je een hapje kunt eten in ’t Kielegat.

Valentijnsdag is de ideale gelegenheid om met je geliefde romantisch te dineren in Breda. Heb je nog niks gepland of ben je opzoek naar een leuk restaurant? We helpen je een handje met een overzicht van restaurants in Breda met een Valentijnsmenu.

Verschillende eetgelegenheden in Breda hebben momenteel een actie lopen via couponsite Social Deal. Van een 2-gangenlunch menu en 3-gangen keuzemenu’s tot warme drankjes met lekkernijen. Ben je opzoek naar een actie? Bekijk onderstaand lijstje!

Als we de aankondigingen voor 2017 mogen gelopen wordt ook 2017 een spannend jaar voor de Bredase eetcultuur. Er trekken ook dit jaar diverse nieuwe horecaconcepten naar onze stad. In dit lijstje 8 restaurants die zijn aangekondigd en waar je dit jaar terecht kunt voor onder andere kip van ’t spit, verse vis en pizza’s uit de houtoven.