Sabores is het nieuwste restaurant op de Grote Markt. Het restaurant heeft een Mediterraanse keuken met als basis pure gerechten. Op de menukaart staan gerechten uit alle landen rondom de Middellandse zee. Op zaterdag en zondag is het restaurant tevens geopend voor de lunch.

De Stadstuin is een culinaire parel gelegen aan de Ginnekenweg in Breda. Al ruim 23 jaar serveert dit gastronomische restaurant de Franse keuken. Enkele maanden terug werd De Stadstuin wederom bekroond met een Bib Gourmand. Dit is een vermelding van Michelin voor culinaire restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Op de hoek van de Veemarktstraat en Vlaszak zit al ruim 2 jaar De Jongens van Zand & Klei. Een vernieuwend concept van eigenaars Tako en Miranda waar creatieve en onderscheidende aardappelgerechten worden geserveerd. Het restaurant, waar je kunt lunchen en dineren, heeft momenteel een menukaart met enkele winterse gerechten die wij mochten proeven.

Bao Asian Kitchen is het nieuwste restaurant op het Van Coothplein. Het Aziatische restaurant opende eind augustus de deuren en serveert authentieke shared dining gerechten uit Azië, waaronder noodlesoepen, sushi, bao’s, dimsum, wokgerechten en meer. Wij gingen onlangs voor het eerst gerechten proeven van de vernieuwde menukaart.

Charelli is een trendy en sfeervol restaurant op het bruisende Van Coothplein. Het restaurant is al tientallen jaren een begrip in Breda. Eerder dit jaar genoten we in de sfeervolle binnentuin van zomerse gerechten. Nu de temperatuur is gedeeld nemen we deze keer plaats in het restaurant en genieten we van tijdelijke wildgerechten.

Restaurant Ruitersbosch is gelegen op een vrijstaande plek aan de rand van het Mastbos. Geniet in alle rust van een lunch of diner, geïnspireerd door de Franse keuken met invloeden uit de rest van de wereld. Neem plaats in het moderne restaurant of op het unieke terras.

The Tiger Club laat je kennis maken met Asian streetfood-gerechten, Oosterse biertjes en spicy cocktails. Het restaurant in de St. Janstraat wil graag de liefde voor Azië met je delen. Onlangs heeft het restaurant de menukaart vernieuwd en dat is voor ons een ideaal moment om nieuwe gerechten te proeven.

Atnoon is een stadsbrasserie nabij het Centraal Station en recht tegenover de nieuwe rechtbank van Breda. Je kunt bij Atnoon plaatsnemen voor koffie met gebak, ontbijt, lunch, borrel of diner. Op de menukaart staan internationale gerechten. Er is voor elk wat wils, en het is betaalbaar.

1 2 3 18