Rosa Breda
Blogs

Bonbons, koffie, thee, kaas & wijn bij Rosa in de Boschstraat

Rosa is de nieuwste delicatessenwinkel in de Boschstraat. Je bent hier aan het juiste adres voor handgemaakte bonbons en chocolade, koffie, thee, kaas en wijn. Eigenaars Robert en Samantha ontvangen je graag in hun nieuwe winkel.

Robert staat in de winkel bonbons te maken en legt je graag uit waar hij mee bezig is. Samantha adviseert je over de verschillende combinaties drank en spijs, en stelt graag een leuk door jou uitgezocht cadeaupakket samen.

Bonbons

Proef de bonbons van Bobo’s Bonbons bij Rosa Breda. Je kunt meekijken in de keuken waar de bonbons worden gemaakt. BoBo’s Bonbons is een webshop gespecialiseerd in bonbons en chocolade. Alle producten worden met de hand vervaardigd waardoor iedere bonbon zijn geheel eigen uitstraling heeft.

Koffie & thee

De koffie en thee blends bij Rosa zijn zorgvuldig samengesteld. De bonen komen uit Guatemala, Colombia en Ethiopië. Iedere week worden de bonen vers gebrand. Het assortiment thee is perfect voor de theeliefhebbers. Rosa heeft herkenbare en experimentele smaken. Daarnaast hebben ze ieder seizoen speciale thee om het seizoen te vieren.

Kaas & wijn

Rosa heeft verse kazen en mooie wijnen in huis. Dit in samenwerking met fantastische partners. In samenwerking met Fromagerie Guillaume heeft Rosa een heerlijk assortiment kaas samengesteld. Bijzondere kazen die zij met liefde en passie maken. Robert Hoogland van Hoogland Wijnimport heeft wijnen samengesteld die prachtig aansluiten op de rest van de producten in de winkel.

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Lees verder.