Borrelen Breda Eetcafé
Lijstjes

10x borrelen in Breda bij deze eetcafés

Borrelen in Breda kan bij veel gezellige eetcafés in het centrum en erbuiten. Eetcafés zijn de ideale plek om gezellig te borrelen want het is een combinatie van café en restaurant. Je kunt er dus borrelhapjes bestellen, maar er is ook keuze uit vele wijnen en (speciaal)bieren. In dit lijstje een overzicht van borrelen in Breda bij gezellige eetcafés.

1. Café Belgique

Café Belgique is een Belgisch bier- en eetcafé op de hoek van het Van Coothplein en Nieuwe Ginnekenstraat. Het café staat volledig in het teken van onze zuiderburen met op de menukaart Belgische bieren en gerechten.

Café Belgique Breda

2. Oncle Jean

Oncle Jean is sinds jaar en dag een begrip in het Ginneken en geeft aan velen het ‘gevoel van thuiskomen’. De horecazaak herbergt een grand café waar je makkelijk binnenloopt voor lunch, borrel en diner én diverse ruimtes voor een variëteit aan bijeenkomsten.

Oncle Jean Breda Borrelen

3. Publieke Werken

Publieke Werken is een bier en eetcafé in de St. Annastraat. De ongedwongen sfeer, oprechte gastvrijheid en het eten en drinken maken ‘PW’ al tientallen jaren tot een café waar iedereen zich thuis voelt. Publieke Werken behoort tot het Hertog Jan Genootschap en heeft een uitgebreid assortiment (speciaal) bieren op de tap en per fles.

Publieke Werken Breda

4. Aogse Markt

Aogse Markt is een Bourgondische eet- en drinkgelegenheid op de Haagsemarkt in Princenhage. Neem plaats en bekijk hoe de chef de gerechten bereidt op de houtskool-gestookte Josper grill. Van sissende garnalen in knoflookolie en spareribs in cola-marinade tot verschillende burgers.

Aogse Markt Breda

5. Suikerkist

Suikerkist is een urban grand café op de Havermarkt met een warm en stoer interieur en bijzondere muurschilderingen. Het eetcafé is 7 dagen per week geopend voor lunch, diner en borrel en heeft als specialiteit een uitgebreide drankkaart met gin-tonic’s en premium mixers.

Suikerkist Breda Borrelen

6. Bruxelles

Bruxelles is een grand café op de Havermarkt. Al 20 jaar heeft dit café een unieke positie in het Bredase uitgaansleven. Naast dat je er kunt lunchen, borrelen en dineren kun je er in het weekend ook tot in de late uurtjes stappen.

Bruxelles Breda

7. Beers & Barrels Breda

Beers & Barrels Breda is gevestigd in het historische Brouwhuis. In de voormalige Oranjeboom brouwerij schenkt het café-restaurant, verdeeld over drie verdiepingen, ruim 150 verschillende (speciaal)bieren. Uniek aan Beers & Barrels zijn de taptafels en de grote tapwand met keuze uit 15 speciaalbieren die je zelf tapt.

Beers & Barrels Breda

8. Café Noir

Café Noir is een café en restaurant met het elegante van Parijs en de gezelligheid van Breda. En niet te vergeten: een drukbezochte vrijdagmiddagborrel. Het café bevindt zich precies tussen het gezellige Ginneken en de binnenstad van Breda.

Café Noir

9. Brouwcafé Frontaal

Het brouwcafé van Brouwerij Frontaal uit Breda is een plek waar bierliefhebbers, brouwers en vrienden langskomen. Het brouwcafé in De Faam schenkt alle bieren die op dit moment bij de Bredase bierbrouwerij beschikbaar zijn.

Brouwerij Frontaal

10. Corenmaet

Corenmaet is een eetcafé op de Havermarkt waar je kunt lunchen, dineren en borrelen. Het eetcafé heeft een warme uitstraling en biedt comfort en goede producten, een breed assortiment aan wijnen, verschillende (speciaal)bieren en een uitgebreide lunch-, diner- en borrelkaart.

Corenmaet

Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je bepaalt zelf het bedrag en kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder.