In Foodhall Breda wordt zaterdag 23 november de eerste Brabantse editie van het ‘Brand Herfst Fest’ georganiseerd. In een sfeervol ingerichte hal kan iedereen terecht voor spelletjes, live-muziek, diverse bieren en 14 wereldkeukens. In de gewelven van de Bourgondische Bierkelder kun je drie bier proeven voor € 5. Voor €10 extra kun je jouw winterbier 3 jaar laten rijpen.

De donkere dagen en gure temperaturen zijn geen reden om thuis te blijven. Zeker niet als je met vrienden de hele middag kunt proeven, borrelen, luisteren en genieten tijdens het Brand Herfst Fest. Met optredens van onder andere Ray Klaassen en Suze van Maanen, maar vooral ook heerlijke bieren en wereldse gerechten, wordt het een geslaagde dag in Foodhall Breda.

Inschrijven voor het Brand Herfst Fest kan via de website. Bij inschrijving word je verrast aan de deur. Inschrijven is echter niet verplicht en de entree is gratis. Het Brand Herfst Fest vindt plaats in Foodhall Breda aan de Reigerstraat 24 op zaterdag 23 november van 14.00 uur tot 22.00 uur.