Smakelijk Breda Cadeaukaart

Dé cadeaukaart van Breda.

Cadeaukaart

Je kent het vast wel… Je krijgt een uitnodiging voor een feest en vraagt jezelf af: wat ga ik nu weer cadeau geven? Een bos bloemen? Een fles wijn? Een boek? Of een envelop met geld?

Stop met twijfelen! De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. De cadeaukaart wordt geaccepteerd bij tientallen restaurants in Breda: van hippe koffiebars en eetcafés tot populaire restaurants en culinaire parels.

Je bepaalt zelf het saldo: 25 tot 150 euro. Het tegoed is in delen te verzilveren en 2 jaar geldig. Met de Smakelijk Breda cadeaukaart heb je altijd een geslaagd en bovendien écht Bredaas cadeau.

De voordelen

Mijn missie

In 2014 begon ik Smakelijk Breda als hobby naast mijn werk als journalist. Nu, 6 jaar later, is Smakelijk Breda uitgegroeid tot hét platform over uit eten gaan in Breda met een website, restaurantgids, restaurantweek en cadeaukaart. Hoe gaaf is dat?

Mijn missie met deze cadeaukaart is om een restaurant cadeaukaart te hebben die écht leuk is om cadeau te krijgen. Er zijn diverse landelijke cadeaukaarten, maar het aanbod restaurants uit Breda op deze kaarten is helaas niet verrassend en divers.

Dat kan beter! En dus heb ik tientallen restaurants verzameld voor een 100% Bredase cadeaukaart met een uniek aanbod restaurants. Ik ben ervan overtuigd dat elke Bredanaar blij wordt van dit cadeau en nog moeite krijgt om een keuze te maken!

Dex Bos, Smakelijk Breda

Veelgestelde vragen

Je kunt de Smakelijk Breda Cadeaukaart bestellen op de pagina waar je nu opzit. Klik op één van de rode bestelknoppen om een cadeaukaart te bestellen.

Je ontvangt de cadeaukaart binnen 1 tot 2 werkdagen in je brievenbus. De cadeaukaart wordt in heel Nederland bezorgd door PostNL.

Je kunt het saldo van je cadeaukaart online checken. De url staat op de achterkant van de cadeaukaart.

De cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig. De meeste landelijke restaurant cadeaukaarten zijn slechts 1 jaar geldig.

Ja, de cadeaukaart is in delen te verzilveren. Je mag zo vaak als je wilt de cadeaukaart inleveren, hier zit (zo lang er saldo op staat) geen limiet aan vast.

De Smakelijk Breda cadeaukaart is ideaal als relatiegeschenk of kerstpakket. Door te kiezen voor de Smakelijk Breda cadeaukaart steun je namelijk 100% de lokale economie.

Dit kan met de Smakelijk Breda cadeaukaart of met de Smakelijk Breda giftbox. Deze cadeaudoos bestaat uit de Smakelijk Breda gids én Smakelijk Breda cadeaukaart. In de gids kun je direct inspiratie opdoen waar je met de cadeaukaart wilt gaan eten.

Voor meer informatie en bestelling op factuur neem je contact op met Dex Bos via dex@smakelijk.nl/brd of 076 562 0377.

“Zoveel keuze!”

Ik heb onlangs voor het eerst de cadeaukaart gekregen voor mijn verjaardag. Ik was verbaasd door het uitgebreide aanbod restaurants. Het is nog lastig kiezen, er is zoveel keuze!
Tessa (39)
Uit Breda

“Wat fijn, 2 jaar geldig”

Wat fijn dat de cadeaukaart 2 jaar geldig is. En met deze cadeaukaart steun ik ook nog eens de lokale economie in Breda, in dit geval de Bredase horeca. Een win win voor iedereen.
Gina (22)
Uit Breda

“Ideaal voor elke Bredanaar”

Het bestellen ging snel en een dag later was de cadeaukaart al binnen. Het cadeau werd enthousiast ontvangen: de jarige gaat graag uit eten in Breda. Een ideaal cadeau voor elke Bredanaar.
Steven (30)
Uit Breda

Smakelijk Breda

Hét platform over eten en drinken in Breda met een restaurantgids, cadeaukaart, restaurantweek en meer!