Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt.
  • Uniek aanbod: 100 restaurants & winkels in Breda.
  • Hét 100% Bredase relatiegeschenk voor bedrijven.
  • Cadeaukaart is verpakt in een cadeau-envelop.
  • Snel een zakelijke bestelling op factuur.

SMAKELIJK BREDA cadeaukaart

Het smakelijkste cadeau van Breda

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart kun je verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda.

Wil je de cadeaukaart verzilveren bij de horeca? Kies uit tientallen koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants. Wil je liever winkelen? Je hebt keuze uit tientallen delicatessenwinkels, traiteurs, bakkers, slagers, wijnkoperijen en nog veel meer!

Je bepaalt zelf het tegoed: vanaf 20 tot 150 euro. De cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig en het tegoed is ook in delen te verzilveren. Met de Smakelijk Breda cadeaukaart steun je 100% de lokale economie en geeft je altijd een geslaagd en écht Bredaas cadeau.

faq

Veelgestelde vragen

Je kunt de Smakelijk Breda cadeaukaart bestellen in onze webshop.

Je ontvangt de cadeaukaart meestal binnen enkele werkdagen in je brievenbus. De cadeaukaart wordt in heel Nederland bezorgd door PostNL.

Check het saldo van je cadeaukaart eenvoudig online.

De cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig.

Ja, de cadeaukaart is in delen te verzilveren. Je mag zo vaak als je wilt de cadeaukaart inleveren, hier zit (zo lang er saldo op staat) geen limiet aan vast.

De Smakelijk Breda cadeaukaart of giftbox is ideaal als relatiegeschenk of kerstpakket. Neem voor een zakelijke bestelling op factuur contact op.

mijn MISSIE

Mijn missie met deze cadeaukaart

Mijn missie met deze is om de lokale economie een boost te geven. Er zijn bijvoorbeeld veel bedrijven die traditionele kerstpakketten en cadeaukaarten kopen bij landelijke bedrijven. Dit is enorm zonde. Als deze bedrijven hun kerstpakketten lokaal kopen krijgt de lokale economie een enorme boost.

De Bredase horeca kan door de lockdown alle steun goed gebruiken. Daarom ben ik enorm trots dat we dit Bredase cadeau gezamenlijk hebben opgezet. Met ruim 100 deelnemende restaurants en delicatessenwinkels is dit 100% Bredase cadeau ideaal om cadeau te geven aan elke Bredanaar die van eten en drinken houdt.

smakelijk breda CADEAUAKAART

“Hét smakelijkste cadeau van Breda”