Cocktails Breda Restaurants
Home / Breda / Lijstjes / 7x cocktails drinken in Breda bij deze hotspots
Lijstjes

7x cocktails drinken in Breda bij deze hotspots

Cocktails in Breda drink je bij diverse hotspots in het centrum van Breda. Van klassieke cocktails tot nieuwe creaties worden de cocktails bereidt door de beste cocktailschakers uit Breda. In dit lijstje een overzicht van hotspots in Breda waar je cocktails kunt drinken.

1. Barbier

Barbier is een restaurant in de Vismarktstraat waar je kunt borrelen en dineren. Moet je naar de kapper? Laat je haar knippen door de barbier. Achterhaal de code en krijg toegang tot de geheime speakeasy waar nóg meer cocktails op je staan te wachten.

Barbier Breda

2. Geisha Lounge

Geisha Lounge Breda is gevestigd in een ruim 400 jaar oud herenhuis aan de Havermarkt. Bij het restaurant geniet je overdag en in de avond van originele creaties uit Japan. De specialiteiten op de menukaart variëren van exclusieve sushi tot vlees- en visgerechten van de grill.

Geisha Lounge Breda

3. De Botanist

De Botanist is een restaurant in het pand ‘De Trapkes’ aan de Haven waar je kunt lunchen, dineren en borrelen. Een horecaconcept van drie Bredase ondernemers die hun hele leven in de horeca werken. Voor De Botanist heeft het trio de handen ineengeslagen en kennis gebundeld.

De Botanist Breda

4. Parc

Parc is een restaurant op de Grote Markt met een zonnig terras, modern restaurant en een cocktailbar. In de serre zit je comfortabel terwijl je kunt genieten van de zon. Naast lunch, diner en borrelhapjes heeft Parc een breed assortiment aan wijnen, (speciaal)bieren, cocktails en premium gins.

Parc Breda

5. Bobbi’s Bar

Bobbi’s Bar is een restaurant aan de Gasthuyspoort. Met keukenhelden afkomstig uit Italië, Engeland, België en Nederland is Bobbi’s Bar in staat om het beste uit vier landen te serveren. Pizza, biefstuk en kip zijn de pijlers van de menukaart.

Bobbi's Bar Breda

6. Colins

Colins is een restaurant aan de Ginnekenweg en brengt de levensgenieter in je weer naar boven. Kom langs om te lunchen, borrelen maar ook om te dineren in een ongedwongen en vooral huiselijke sfeer.

Colins Breda

7. Beers & Barrels Breda

Beers & Barrels Breda is gevestigd in het historische Brouwhuis. In de voormalige Oranjeboom brouwerij schenkt het café-restaurant, verdeeld over drie verdiepingen, ruim 150 verschillende (speciaal)bieren. Uniek aan Beers & Barrels zijn de taptafels en de grote tapwand met keuze uit 15 speciaalbieren die je zelf tapt.

Beers & Barrels Breda

Bonus: 2 tips van ons!

1. Wist je dat wij een eigen cadeaukaart hebben? De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij tientallen restaurants in Breda en je bepaalt zelf het tegoed (€25 t/m €150). Lees meer over de cadeaukaart.

2. Wist je dat wij een eigen restaurantgids hebben? De Smakelijk Breda restaurantgids is dé restaurantgids van Breda. De gids wordt jaarlijks uitgebracht en is gevuld met de leukste koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants uit Breda. Lees meer over de restaurantgids.