Coffeelab Breda
Blogs

Coffeelab Breda: koffie, eten & werken

Coffeelab ken misschien al uit Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen. Een koffiezaak waar gastvrijheid en goede koffie voorop staat. Coffeelab in Breda, sinds juli geopend in de Willemstraat, is echter niet ‘zomaar’ een nieuwe Coffeelab.

Naast goede koffie en gezond eten is er namelijk óók een ruimte om geconcentreerd te kunnen werken in een natuurlijke omgeving waar je de mogelijkheid hebt om in contact te komen met anderen. Studenten, zzp’ers, forenzen, expats, bewoners van de stad, iedereen is welkom.

Werkplekken bij Coffeelab Breda

Werken wordt steeds dynamischer. Flexibele werkplekken worden populairder en het aantal mensen dat thuis werkt als zzp’er stijgt. Ook het werken in openbare ruimtes neemt in grote mate toe. Veel mensen voelen zich prettig in een, liefst enigszins groene, omgeving waar alle faciliteiten beschikbaar zijn om met een gevoel van vrijheid toch serieus en zakelijk hun taken uit te voeren.

Daarom is Coffeelab Breda grotendeels ingericht met werkplekken. Coffeelab Breda heeft 4 mogelijkheden:

  1. Plekken waar je kort kan werken. vanaf 3 uur (minimaal) tot een hele dag.
  2. Plekken waar je kunt komen wanneer je wil. Coffeelab Breda garandeert je altijd een plek. Maar die werkplek kan per dag verschillen.
  3. Vaste werkplekken. Je hebt je eigen bureau. In een afgesloten ruimte. Hier kan je spullen dus lekker laten staan. Geen probleem.
  4. Vergaderen/trainen/presenteren. Coffeelab heeft een boardroom met alle faciliteiten die je nodig hebt. Deze ruimte is te huur.

    Voor vragen of meer informatie mail je naar jan-willem@coffeelab.nl.

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Lees verder.