Home / Breda / Blogs / Con Fuego na verbouwing open met nieuw interieur
Blogs

Con Fuego na verbouwing open met nieuw interieur

Con Fuego heeft na een verbouwing van ruim drie weken de deuren weer geopend. Het grill-restaurant op de Grote Markt staat om zijn hoogwaardige vlees- en visgerechten en de prijswinnende wijnkaart. Het nieuwe interieur combineert een stoere uitstraling met een warme sfeer.

In ruim drie weken tijd werd restaurant Con Fuego verbouwd, waarbij de keuken werd vergroot en het restaurant een nieuwe inrichting kreeg. Het 40 meter lange restaurant werd in verschillende compartimenten verdeeld, waarbij elk deel een andere kleur en sfeer kreeg.

“Het restaurant heeft een warme, wat klassieke sfeer gekregen met tegelijkertijd een stoere uitstraling”, aldus eigenaar Vasilios Papadopoulos. “De stoelen zijn met stof bekleed en hebben in elk compartiment een andere kleur. Eyecatchers zijn de designlampen in het voorste deel en de bijzondere lichtobjecten in het middendeel, die bestaan uit lampen en meer dan honderd glazen bollen die in snoeren aan het plafond hangen.”

Kunstenaar Marcel Labrie maakte drie ‘murals’, graffitikunstwerken die rechtstreeks op de muren zijn aangebracht en die het restaurant een kleurrijke en speelse touch geven. Bij de entree hangt een ‘Liquid Gloss’ kunstwerk van Ginvi, waarin het nieuwe logo van Con Fuego is verwerkt.

Prijswinnende wijnkaart

“We serveren onze gerechten op hoogwaardig servies, gebruiken wijnglazen van het topmerk Riedel en met de prachtige designtafelmessen kan de gast een vleesgerecht perfect snijden. We zijn echte wijnliefhebbers en ook onze wijnkaart met ruim 300 wijnen is uniek voor dit type restaurant, aldus Papadopoulos.

De wijnkaart kreeg de Award of Excellence van de gerenommeerde wijnsite Wine Spectator en een mooie beoordeling van twee sterren bij de World’s Best Wine Lists Awards 2019 van magazine The World of Fine Wine. “Een deel van onze gasten komt bewust bij ons eten omdat we zoveel keuze hebben in topwijnen voor een aantrekkelijke prijs.”

Menukaart

Op de menukaart staan de mooiste producten, zoals verse Italiaanse truffels, oesters, kreeft en coquilles en de beste stukken vlees van premium cuts tot dry-aged-vlees. In het restaurant staan meerdere dry-age-kasten waarin vlees wordt gerijpt.

Cocktailliefhebbers kunnen een keuze maken uit de cocktailkaart en er is een nieuwe lunchkaart die, naast een selectie van de dinerkaart, ook sandwiches, salades en een burger bevat. Tot 16.00 uur worden bites geserveerd.

Heropeningsactie

Om het nieuwe interieur te vieren maakt elke gast die in maart 2020 komt eten kans om het bedrag van zijn volledige maaltijd in kadobonnen vergoed te krijgen als hij de rekening in de speciale actiebox doet.

Con Fuego is elke dag vanaf 11.00 uur open voor lunch en bites en vanaf 16.30 uur voor diner.