De Boterhal Breda
Blogs

Nieuwe chef-kok en shared dining gerechtjes bij De Boterhal

De Boterhal is één van de populaire restaurants op de Grote Markt in Breda. Een internationaal tapasrestaurant, speciaalbiercafé en wijnbar onder één dak. Je kunt er lunchen, borrelen en dineren. Onder het genot van een biertje of een wijntje bestel je in de avond verschillende gerechtjes en geniet je van shared dining.

De Boterhal heeft sinds kort een nieuwe chef-kok en vernieuwde menukaart. Naast de populaire tapasplanken en borrelhapjes heeft het restaurant nieuwe shared dining gerechtjes. Je kunt bij De Boterhal dus ook uit eten en genieten van shared dining gerechtjes van een hoger niveau dan voorheen!

Een nieuw gerecht is bijvoorbeeld zalm (€12,90), gemarineerd in rode biet en wodka, met crème van mierikswortel en zalm kaviaar. De Boterhal heeft nu ook bruschetta’s met tonijn tartaar, avocado crème en Piment d’Espelette (4 stuks voor €10,60).

Ook smaakvol zijn nieuwe shared dining gerechtjes zoals zacht gegaard lam (met mini-pita’s, tzatziki en granaat appel, €9,80) en pannenkoekjes met Chinese eend (met hoisinsaus, komkommer en prei, €9,50). Ben je een liefhebber van kip? Bestel dan de KFC, oftewel Korean fried chicken (€8,80) met kimchi en gele curry.

Opvallend goed bij de nieuwe gerechtjes is de mooie prijs-kwaliteit verhouding. Tot slot staan er nieuwe desserts op de kaart zoals huisgemaakte cheesecake van banaan (met mango, dulce de lecce en amandel crumble) en gekarameliseerde ananas met chocolade crème, yoghurt ijs en popcorn.

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.