Het assortiment van De Madeleine is deze week uitgebreid met unieke delicatessen. Je kunt al bij winkel aan de Ginnekenweg terecht voor heerlijke zoetigheden zoals bonbons, madeleines en macarons. Daar zijn onder andere huisgemaakte soepen, salades en gerechten en bij gekomen. De Madeleine is nu een Traiteur-Patisserie & Delicatessen-winkel.

Eigenaars zijn Adrie en Linda Crezee, tevens het stel achter het naastgelegen restaurant De Stadstuin. Liefhebbers van delicatessen kunnen hier hun hart ophalen. Zo kun je gerechten samenstellen en heb je keuze uit unieke vleeswaren zoals Ibérico de Bellota en exclusieve kazen. De winkel heeft namelijk als enige in Breda kazen van Michel & Frederic van Tricht uit Antwerpen. De ‘karakterkazen’ kun je per stuk en op gewicht kopen, maar een kaasplank laten samenstellen is ook mogelijk.

Je kunt ook gerechten bestellen zoals carbonara flamande (in donker bier gestoofde rundersukade) en lasagne bolognese, maar ook vol au vent van scharrelkip met kalfsgehakt en Hollandse champignons. Er is ook een wisselende dagschotel voor slechts 10 euro. Ook voor hapjes, bittergarnituur en luxe broodjes kun je bij De Madeleine terecht. Heb je iets te vieren? Dan denkt De Madeleine graag met je mee.

De Madeleine Breda

De Madeleine Breda

De Madeleine Breda

De Madeleine Breda

De Madeleine Breda

De Madeleine Breda