Ken je Breda Cadeaukaart al?

Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van Breda houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 lokale restaurants, winkels en activiteiten in Breda. Koop lokaal en geef Breda cadeau! Lees verder…

Nieuws

Bredase Smaakafhaal: 5 hapjes afhalen bij 5 restaurants

De terrassen zijn helaas nog niet open, maar het lenteweer staat voor de deur. Dit weekend kun je langs vijf restaurants in Breda om een hapje af te halen tijdens de Bredase Smaakafhaal. De vijf deelnemers zijn: De Botanist, The Tiger Club, Colins, T-Huis en Big Belly Bar.

Een ticket kost €29,50 en geeft recht op een stempelkaart die je kunt afhalen bij De Botanist. Op zaterdag en zondag kun je langs de deelnemers om de volgende gerechten af te halen:

  • De Botanist: gemarineerde zalm – met krokante nori, kruiden crème en mango
  • T-Huis: gamba’s a la plancha
  • The Tiger Club: frietje chicken tikka masala
  • Colins: mini-broodje rendang – met pepertjes, seroendeng en bawang
  • Big Belly Bar: tropical thunder pie – Mango en passievrucht taart, met cocos topping, gekarameliseerde ananas gemarineerd in Big Belly IPA en slagroom

Als je een vegetarisch menu wilt kun je dit aangeven bij de opmerkingen. De vegetarische gerechten zijn: vegetarische zalm (De Botanist), vegetarische ratatouille met zoete aardappel (T-Huis), authentieke Vietnamese loempia (The Tiger Club), broodje vegetarische pulled pork (Colins) en een tropical thunder pie (Big Belly Bar). Daarnaast is los bier en fris te koop bij de horecazaken.

Gerelateerde blogs