Wijnbar Pinot Breda
Blogs

Deze maand #DrinkSouthAfrican bij Wijnbar Pinot

De hele (wijn-)wereld heeft last van Corona, maar de Zuid-Afrikaanse wijnboeren hebben het nóg lastiger. Er mag momenteel in Zuid-Afrika geen alcohol worden verkocht. Overheidssteun is er ook niet, dus de enige manier om te overleven is via export.

“Wij zijn zeer regelmatig in Zuid-Afrika geweest en dus goed thuis in de lokale ‘wine-scene’”, aldus Martijn en Kelly van Wijnbar Pinot. “We hebben de afgelopen jaren speciaal voor jullie mooie pareltjes van onze favoriete wijnboeren voor de Pinot wijnkaart geselecteerd.”

Bij de Tasting Menu’s heeft Pinot altijd bijpassende wijnen van over de hele wereld. Bij het menu voor augustus komen de wijnen allemaal uit Zuid-Afrika. Voor de klassieke drinker heeft Pinot nog zo’n duizend flessen uit Europa in de kelder liggen. Maar het restaurant daagt haar gasten uit de veelzijdigheid van Zuid-Afrikaanse wijnen te komen proeven.

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.