Blogs

Foodhall Breda geopend met vernieuwd zomers interieur

Lampionnen, meer groen, nieuwe buitenterrassen, picknicktafels en nieuwe gekleurde muren. De afgelopen periode heeft Foodhall Breda een metamorfose ondergaan. Vlak voor de Corona-crisis zat de hal vaak vol. De evenementen, livemuziek en live sports werden enthousiast ontvangen. Zaken die momenteel in deze opstartfase nog niet mogelijk zijn in verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus.

Met het oog op de zomer is er gekozen voor een nieuwe zomerse uitstraling. Zo kunnen veel gasten toch nog even naar het buitenland op vakantie. Naar Italië bijvoorbeeld. The Fat Italian opende een week voor de sluiting. Daarnaast zijn de Aziatische concepten gebleven en wordt de Braziliaanse keuken omarmd. Aan kinderen is ook gedacht. Er is een speelhoekje en er is een pannenkoeken-concept gelanceerd.

Deze maand heeft de hal zo’n 60 plekken. Voor de 30 plekken binnen kan men reserveren via de website of aan de deur. Voor de 30 terrasplekken hoeft niet gereserveerd te worden.

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.