Smakelijk Breda
Gids

De Smakelijk Breda Gids is dé culinaire gids van Breda met 125 restaurants en delicatessenwinkels uit Breda.

  • Ontdek in het boek 125 restaurants en verswinkels.
  • Het boek is tweetalig en bestaat uit 200 pagina’s.
  • Uniek omslag ontwerp van illustrator Hedof.
  • Inclusief handige lijstjes om snel te zoeken.
  • Bestel eenvoudig online. Dezelfde dag verstuurd.

DE CULINAIRE GIDS VAN BREDA

Smakelijk Breda Gids

De Smakelijk Breda Gids is dé culinaire gids van Breda. Het jaarlijkse boek staat uit 200 pagina’s en is gevuld met 125 restaurants en delicatessenwinkels uit Breda.

Voor het derde jaar op rij heeft Smakelijk Breda een culinaire gids uitgebracht. Na twee edities van ‘Restaurantgids Breda’ is heeft de gids een nieuwe naam gekregen: Smakelijk Breda Gids.

Winkels

We brengen thuis meer tijd door en daarom zijn verswinkels populairder dan ooit. Dit jaar is het boek naast restaurants voor het eerst gevuld met tientallen (vers)winkels: van bakkers, slagers en traiteurs, wijnkoperijen, delicatessen- en chocoladewinkels.

Engelstalig

Het boek bestaat dit jaar uit 200 pagina’s en heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen. Daarnaast is het boek dit jaar voor het eerst tweetalig (Nederlands en Engels). Hierdoor kunnen ook expats, studenten en toeristen uit het buitenland de gids lezen.

Beeldcultuur

Om de beeldcultuur van Breda onder de aandacht te brengen wordt de omslag van de gids vanaf nu elk jaar ontworpen door een andere illustrator uit Breda. Dit jaar is de omslag ontworpen door Hedof. In zijn illustratie staat eten, drinken en Breda centraal.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je de meest gestelde vragen over de Smakelijk Breda Gids. Heeft u nog meer vragen? Neem contact met ons op.

De gids is gratis verkrijgbaar bij een groot deel van alle deelnemende restaurants en winkels.

Je kunt de gids ook online bestellen voor 4,95 euro (inclusief btw en verzendkosten).

Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd. Afhankelijk van PostNL ontvang je de bestelling meestal binnen 1 tot 2 werkdagen.

De nieuwe gids is tweetalig (Nederlands en Engels). Dit maakt de gids ideaal voor buitenlandse toeristen, studenten en expats.

In de nieuwste gids staan 125 restaurants en winkels, allemaal gevestigd in de gemeente Breda. Bekijk alle locaties.

Ja, je kunt een bestelling plaatsen via onze website. Je ontvangt direct een mail met de factuur.

OPRICHTER DEX BOS

Mijn missie met deze gids

Smakelijk Breda is en opgericht door Dex Bos. Het initiatief is gestart in 2014. Dex Bos over zijn missie met dé culinaire gids van Breda.

“Mijn missie met dit boek is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze bourgondische stad. Er is zoveel te ontdekken! De gids is binnenkort gratis verkrijgbaar bij de deelnemende locaties. Je kunt de gids nu bestellen voor 10 euro en de opbrengst gaat naar de gesloten horecazaken.

We hebben het boek, dat dit jaar bestaat uit 200 pagina’s, een nieuw ontwerp gegeven. Het boek is ideaal voor in je boekenkast, op je keukentafel of in de auto voor onderweg. Met het boek kan iedereen inspiratie opdoen voor restaurants en winkels in Breda.”

SMAKELIJK BREDA GIDS

De culinaire gids van Breda

De Smakelijk Breda Gids is hét boek voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. In het boek staan 125 restaurants en delicatessenwinkels uit Breda.