Het smakelijkste boek van Breda

De smakelijkste gids van Breda met ruim 125 restaurants en delicatessenwinkels samengevat in één boek.
  • Doe inspiratie op met dit unieke boek uit Breda
  • Ruim 200 pagina’s, tweetalig en ruim 125 locaties.
  • Voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd.

gids

De smakelijkste gids van Breda

Breda is een bruisende stad met veel restaurants en winkels op het gebied van eten en drinken. Maar hoe doe je inspiratie voor nieuwe winkels en restaurants? Voor een lunch, diner of een winkel voor je boodschappen?

Dat kan met de Smakelijk Breda Gids. Deze gids is hét boek voor iedereen die van eten en drinken houdt. In het boek staan 125 restaurants en winkels in Breda. Het boek is gevuld met 200 pagina’s met de leukste locaties.

Het boek is voor iedereen gratis verkrijgbaar! Je hoeft alleen je eigen verzendkosten te vergoeden. Een goede deal toch? Ontvang het boek, doe inspiratie op en ontdek bourgondisch Breda!

faq

Veelgestelde vragen

Ja, het boek is 100% gratis. Wij betalen de kosten voor de teksten, fotografie, vormgeving en het drukwerk. Je hoeft alleen je eigen verzendkosten te vergoeden.

De Smakelijk Breda Gids heeft een oplage van 10.000 exemplaren.

Ja, het boek wordt jaarlijks vernieuwd. De nieuwe editie komt elk jaar medio december uit. Zodra het nieuwe boek uitkomt lees je dat op deze pagina.

Je ontvangt het boek meestal binnen 1 tot 2 werkdagen in je brievenbus. Het boek wordt in heel Nederland bezorgd door PostNL.

Je mag het boek zo vaak bestellen als je wilt. We willen echter iedereen een kans geven om het boek te bestellen. Daarom krijg je 1 boek per bestelling.

In de Smakelijk Breda Gids 2021 staan ruim 125 restaurants en winkels op het gebied van eten en drinken.

MISSIE

Mijn missie met deze gids

In 2014 begon ik Smakelijk Breda als hobby naast mijn werk als journalist. Nu, 6 jaar later, is Smakelijk Breda uitgegroeid tot hét platform over uit eten gaan in Breda met een website, restaurantgids, restaurantweek en cadeaukaart. Hoe gaaf is dat?

Mijn missie met dit boek is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met uit eten in Breda. Er is zoveel te ontdekken! Daarom hebben heb ik besloten dat iedereen het boek gratis ontvangt. Je hoeft alleen je eigen verzendkosten te vergoeden.

Het boek (ruim 200 pagina’s) ligt al bij duizenden Bredanaars in de boekenkast, op de keukentafel of bijvoorbeeld in de auto voor onderweg. Hierdoor kan iedereen inspiratie opdoen voor een ontbijt, lunch, borrel of diner in Breda. Eet smakelijk!

Dex Bos, oprichter en eigenaar Smakelijk Breda.

Bestel eenvoudig online

Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verstuurd