Smakelijk Breda Gids 2021

De Smakelijk Breda Gids 2021 is vanaf nu verkrijgbaar! In het nieuwe Bredase boek staan 125 restaurants en winkels uit Breda en kost 10 euro (inclusief btw en verzendkosten). De opbrengst van het boek gaat naar de Bredase horeca.
  • 200 pagina’s met 125 restaurants en winkels.
  • Het boek is tweetalig: Nederlands én Engels.
  • Inclusief unieke illustratie van Hedof uit Breda.
  • Opbrengst naar ruim 100 Bredase horecazaken.

smakelijk breda

Restaurants & winkels in Breda

Breda is een stad met veel restaurants en winkels op het gebied van eten en drinken. Maar hoe doe je inspiratie op voor een restaurants of delicatessenwinkel? Dat doe je met de Smakelijk Breda Gids 2021.

De nieuwe Smakelijk Breda Gids voor dit jaar is hét boek voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. In het boek, dat bestaat uit 200 pagina’s, staan 125 restaurants en delicatessenwinkels uit Breda.

Het boek is kost 10 euro, inclusief btw en verzendkosten. De opbrengst wordt verdeeld onder de ruim 100 deelnemende horecazaken die sinds 14 oktober 2019 de deuren moesten sluiten.

Bestel het boek, doe inspiratie op, ontdek Bredase restaurants en delicatessenwinkels en steun de horeca in Breda!

de gids

Impressies van het boek


mijn MISSIE

Mijn missie met dit Bredase boek

Mijn missie met dit boek is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze bourgondische stad. Er is zoveel te ontdekken! Dit jaar kost de gids 10 euro. De deelnemende horecazaken hebben het enorm zwaar. Daarom wordt de opbrengt van het Bredase boek verdeeld onder ruim 100 noodlijdende horecazaken.

Het boek heeft dit jaar een compleet nieuw ontwerp gekregen en is voor het eerst tweetalig: Nederlands en Engels. Het boek bestaat uit 200 pagina’s en is ideaal voor in je boekenkast, op je keukentafel of in de auto voor onderweg. Met het boek kan iedereen inspiratie opdoen én de Bredase horeca steunen.

Dex Bos (Smakelijk Breda)

faq

Veelgestelde vragen

De Smakelijk Breda Gids 2021 kost 10 euro, inclusief btw en verzendkosten. De opbrengst wordt dit jaar verdeeld onder de deelnemende horecazaken.

Ja, elk jaar komt een nieuwe editie van het boek uit. De huidige 2021 editie is december 2020 uitgebracht en dus splinternieuw!

Bestel je de gids op werkdagen voor 17 uur? Dan ontvang je de gids meestal binnen enkele werkdagen in je brievenbus. Het boek wordt verstuurd met PostNL.

In de Smakelijk Breda Gids 2021 staan ruim 125 restaurants en delicatessenwinkels op het gebied van eten en drinken. Van lunchrooms en restaurants tot bakkers, slagers en traiteurs.