Smakelijk Breda Gids

Hét gratis boek over eten & drinken in Breda.

Restaurantgids Breda

Breda is een bruisende stad met veel restaurants, maar hoe doe je inspiratie op voor een ontbijt, lunch, borrel of diner in Breda? En hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste restaurants?

Dat kan met de Smakelijk Breda Restaurantgids. De restaurantgids is hét boek voor iedereen die graag uit eten gaat in Breda. In het boek staan 135 koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants uit Breda. Met ruim 200 pagina’s is het boek dé restaurantgids van Breda.

Het boek is voor iedereen gratis verkrijgbaar! Je hoeft alleen je eigen verzendkosten te vergoeden. Een goede deal toch? Ontvang het boek, doe inspiratie op en ontdek bourgondisch Breda!

Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1: Koffiebars
Hoofdstuk 2: Lunchrooms
Hoofdstuk 3: IJssalons
Hoofdstuk 4: Eetcafés
Hoofdstuk 5: Restaurants
Hoofdstuk 6: Foodhall

Waaruit bestaat een pagina?

Jagthuijs

Fotografie

Een belangrijk onderdeel van de restaurantgids is de fotografie. Omdat alle foto’s afkomstig zijn van dezelfde fotograaf heeft het boek één stijl fotografie. De fotografie voor het boek ligt in handen van fotograaf Joep van Aert.

Mijn missie

In 2014 begon ik Smakelijk Breda als hobby naast mijn werk als journalist. Nu, 6 jaar later, is Smakelijk Breda uitgegroeid tot hét platform over uit eten gaan in Breda met een website, restaurantgids, restaurantweek en cadeaukaart. Hoe gaaf is dat?

Mijn missie met dit boek is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met uit eten in Breda. Er is zoveel te ontdekken! Daarom hebben heb ik besloten dat iedereen het boek gratis ontvangt. Je hoeft alleen je eigen verzendkosten te vergoeden.

Het boek (ruim 200 pagina’s) ligt al bij duizenden Bredanaars in de boekenkast, op de keukentafel of bijvoorbeeld in de auto voor onderweg. Hierdoor kan iedereen inspiratie opdoen voor een ontbijt, lunch, borrel of diner in Breda. Eet smakelijk!

Dex Bos, Smakelijk Breda

Veelgestelde vragen

Ja, het boek is 100% gratis. Wij betalen de kosten voor de teksten, fotografie, vormgeving en het drukwerk. Je hoeft alleen je eigen verzendkosten te vergoeden.

Restaurantgids Breda 2020 heeft een oplage van 10.000 exemplaren. Hiervan is inmiddels bijna 90% verspreid. Wil je dus een boek ontvangen? Wacht niet te lang!

Ja, het boek wordt jaarlijks vernieuwd. De nieuwe editie komt elk jaar medio november uit. Zodra het nieuwe boek uitkomt lees je dat op deze pagina.

Je ontvangt het boek meestal binnen 1 tot 2 werkdagen in je brievenbus. Het boek wordt in heel Nederland bezorgd door PostNL.

Je mag het boek zo vaak bestellen als je wilt. We willen echter iedereen een kans geven om het boek te bestellen. Daarom krijg je 1 boek per bestelling.

In de 2020 editie staan 135 eetgelegenheden, verdeeld in categorieën zoals koffiebars, lunchrooms, ijssalons en eetcafés

“Uniek in Nederland”

De restaurantgids is uniek in Nederland en zie je in geen andere stad. We mogen als Bredanaars trots zijn op alle horeca in onze stad. En nu staat het samengevat in een gratis handzaam boek.
Bart (54)
Uit Breda

“Altijd nieuwe hotspots”

Het boek is ideaal als je even niet meer weet waar je moet gaan eten. Elke keer als ik er doorheen blader ontdek ik weer nieuwe hotspots. Ik kijk er bijna wekelijks wel even in voor nieuwe inspiratie.
Christina (32)
Uit Breda

“Duidelijk én gratis”

Ik had niet verwacht dat ik het boek er zo vaak zou bijpakken. De teksten en foto’s geven een duidelijk beeld van de restaurants. Bovendien is het boek ook niks eens helemaal gratis!
Robin (23)
Uit Breda

Restaurantgids

Dé culinaire gids over eten en drinken in Breda met een verzameling van restaurants in Breda.