Dé gids voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt.

De Smakelijk Breda Gids is de culinaire gids van Breda met 125 restaurants en delicatessenwinkels uit Breda.

  • Boek met 200 pagina’s en 125 locaties.
  • Handzaam en tweetalig geschreven.
  • Inclusief handige zoek-lijstjes.
  • Bestel de gids eenvoudig online.
  • Uniek ontwerp van illustrator Hedof.

DE CULINAIRE GIDS VAN BREDA

Smakelijk Breda Gids

De Smakelijk Breda Gids is dé culinaire gids van Breda. Het jaarlijkse boek staat uit 200 pagina’s en is gevuld met 125 restaurants en delicatessenwinkels uit Breda.

Voor het derde jaar op rij heeft Smakelijk Breda een culinaire gids uitgebracht. Na twee edities van ‘Restaurantgids Breda’ is heeft de gids een nieuwe naam gekregen: Smakelijk Breda Gids.

Winkels

We brengen thuis meer tijd door en daarom zijn verswinkels populairder dan ooit. Dit jaar is het boek naast restaurants voor het eerst gevuld met tientallen (vers)winkels: van bakkers, slagers en traiteurs, wijnkoperijen, delicatessen- en chocoladewinkels.

Engelstalig

Het boek bestaat dit jaar uit 200 pagina’s en heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen. Daarnaast is het boek dit jaar voor het eerst tweetalig (Nederlands en Engels). Hierdoor kunnen ook expats, studenten en toeristen uit het buitenland de gids lezen.

Beeldcultuur

Om de beeldcultuur van Breda onder de aandacht te brengen is de gids ontworpen door een Bredase illustrator. De omslag is ontworpen door Hedof. In zijn illustratie staat eten, drinken en Breda centraal.

SMAKELIJK BREDA GIDS

Dé culinaire gids van Breda

De Smakelijk Breda Gids is hét boek voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. In het boek staan 125 restaurants en delicatessenwinkels uit Breda.