Hamburgers Breda Restaurants
Lijstjes

10x hamburgers in Breda bij deze restaurants

Hamburgers in Breda kun je eten je bij verschillende restaurants. Van de vetste burgers met bacon en kaas tot vegetarische en zelfs vegan burgers. Liefhebbers van een hamburger komen in Breda niks tekort. Er zijn namelijk veel restaurants met burgers op de menukaart. In dit lijstje een overzicht van restaurants uit Breda met hamburgers.

1. Suikerkist

Suikerkist is een urban grand café op de Havermarkt met een warm en stoer interieur en bijzondere muurschilderingen. Het eetcafé is 7 dagen per week geopend voor lunch, diner en borrel en heeft als specialiteit een uitgebreide drankkaart met gin-tonic’s en premium mixers.

Suikerkist Breda Hamburgers Breda Restaurants

2. Corenmaet

Corenmaet is een eetcafé op de Havermarkt waar je kunt lunchen, dineren en borrelen. Het eetcafé heeft een warme uitstraling en biedt comfort en goede producten, een breed assortiment aan wijnen, verschillende (speciaal)bieren en een uitgebreide lunch-, diner- en borrelkaart.

Corenmaet Breda

3. Bruxelles

Bruxelles is een grand café op de Havermarkt. Al 20 jaar heeft dit café een unieke positie in het Bredase uitgaansleven. Naast dat je er kunt lunchen, borrelen en dineren kun je er in het weekend ook tot in de late uurtjes stappen.

Bruxelles Breda

4. De Fazant

De Fazant is een restaurant in Ulvenhout en ligt midden in het Ulvenhoutse bos. Je kunt er terecht voor een lunch, high-tea, borrel, diner of het vieren van een eigen feestje. De Fazant is de ideale plek om uit te rusten met een speciaalbiertje of een koffie na een wandel- of fietstocht.

De Fazant Breda Hamburgers Breda Restaurants

5. Aogse Markt

Aogse Markt is een Bourgondische eet- en drinkgelegenheid op de Haagsemarkt in Princenhage. Neem plaats en bekijk hoe de chef de gerechten bereidt op de houtskool-gestookte Josper grill. Van sissende garnalen in knoflookolie en spareribs in cola-marinade tot verschillende burgers.

Aogse Markt Breda

6. Beers & Barrels Breda

Beers & Barrels Breda is gevestigd in het historische Brouwhuis. In de voormalige Oranjeboom brouwerij schenkt het café-restaurant, verdeeld over drie verdiepingen, ruim 150 verschillende (speciaal)bieren. Uniek aan Beers & Barrels zijn de taptafels en de grote tapwand met keuze uit 15 speciaalbieren die je zelf tapt.

Beers & Barrels Breda Burgers

7. Colins

Colins is een restaurant aan de Ginnekenweg en brengt de levensgenieter in je weer naar boven. Kom langs om te lunchen, borrelen maar ook om te dineren in een ongedwongen en vooral huiselijke sfeer.

Colins Breda

8. Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger Breda is gevestigd op de hoek van de Grote Markt en Halstraat. Het burgerrestaurant heeft zich in het wondermooie pand gevestigd en combineert er zijn trendy looks met de historische elementen van het gebouw.

Ellis Gourmet Burger Breda Restaurant

9. Con Fuego

Con Fuego is een grill-restaurant op de Grote Markt en staat bekend om zijn hoogwaardige vlees- en visgerechten en de prijswinnende wijnkaart. Op de menukaart staan de mooiste producten, zoals verse Italiaanse truffels, oesters, kreeft en coquilles en de beste stukken vlees van premium cuts tot dry-aged-vlees.

Con Fuego Breda

10. Wayback Burgers Breda

Wayback Burgers Breda is een burgerrestaurant aan de centrumzijde van Station Breda. Het restaurant werd in 1991 opgericht in Amerika en heeft wereldwijd bijna 200 restaurants. Breda heeft de primeur met de eerste Europese vestiging.

Wayback Burgers Breda Restaurant

Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je bepaalt zelf het bedrag en kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder.