Havermarkt Breda Restaurants
Home / Breda / Lijstjes / 6x restaurants op de Havermarkt in Breda
Lijstjes

6x restaurants op de Havermarkt in Breda

Op de Havermarkt in Breda vind je veel eetcafés en restaurants waar je gezellig kunt lunchen, borrelen en dineren. De Havermarkt is een bruisend uitgaansplein in het centrum van Breda. In dit lijstje een overzicht van restaurants en eetcafés op en rondom de Havermarkt.

1. Suikerkist

Suikerkist is een urban grand café op de Havermarkt met een warm en stoer interieur en bijzondere muurschilderingen. Het eetcafé is 7 dagen per week geopend voor lunch, diner en borrel en heeft als specialiteit een uitgebreide drankkaart met gin-tonic’s en premium mixers.

Suikerkist Breda Havermarkt Restaurant

2. Bruxelles

Bruxelles is een grand café op de Havermarkt. Al 20 jaar heeft dit café een unieke positie in het Bredase uitgaansleven. Naast dat je er kunt lunchen, borrelen en dineren kun je er in het weekend ook tot in de late uurtjes stappen.

Bruxelles Breda Havermarkt Restaurant

3. Corenmaet

Corenmaet is een eetcafé op de Havermarkt waar je kunt lunchen, dineren en borrelen. Corenmaet heeft een warme uitstraling en biedt comfort en goede producten, een breed assortiment aan wijnen, verschillende (speciaal)bieren en een uitgebreide lunch-, diner- en borrelkaart.

Corenmaet Breda Havermarkt Restaurant

4. Geisha Lounge Breda

Geisha Lounge Breda is gevestigd in een ruim 400 jaar oud herenhuis aan de Havermarkt. Bij het restaurant geniet je overdag en in de avond van originele creaties uit Japan. De specialiteiten op de menukaart variëren van exclusieve sushi tot vlees- en visgerechten van de grill.

Geisha Lounge Breda

5. Popocatepetl Breda

Popocatepetl Breda is een Mexicaans restaurant op de Havermarkt. Een bezoek aan ‘Popo’ is een avond Mexico met de karakteristieke, uitbundige en levendige sfeer. Het is de combinatie van enthousiaste en gastvrije bediening.

Popocatepetl Breda

6. Den Boerenstamppot

Den Boerenstamppot is ruim 46 jaar gevestigd in Breda en al jarenlang een begrip. Het restaurant in de Schoolstraat, de zijstraat van de Havermarkt, heeft nog steeds dezelfde succesformule: Hollandse pot voor een vriendelijke prijs, waaronder een 3-gangenmenu voor slechts 10 euro.

Den Boerenstamppot Breda

7. Barbier

Barbier is een restaurant in de Vismarktstraat waar je kunt borrelen en dineren. Moet je naar de kapper? Laat je haar knippen door de barbier. Achterhaal de code en krijg toegang tot de geheime speakeasy waar nóg meer cocktails op je staan te wachten.

Barbier Breda

Bonus: 2 tips van ons!

1. Wist je dat wij een eigen cadeaukaart hebben? De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die graag uit eten gaat. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij tientallen restaurants in Breda en je bepaalt zelf het tegoed (€25 t/m €150). Lees meer over de cadeaukaart.

2. Wist je dat wij een eigen restaurantgids hebben? De Smakelijk Breda restaurantgids is dé restaurantgids van Breda. De gids wordt jaarlijks uitgebracht en is gevuld met de leukste koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants uit Breda. Lees meer over de restaurantgids.