High Beer Breda
Lijstjes

6x high beer in Breda bij deze restaurants

Een High Beer in Breda beleef je bij diverse eetcafés en restaurants. Tijdens een high beer geniet van een selectie speciaalbieren. Een gezellige bierproeverij in combinatie met borrelhapjes. In Breda zijn er een aantal restaurants waar je geniet van bier en hapjes. In dit lijstje een overzicht van restaurants met een high beer in Breda.

1. Aogse Markt

Aogse Markt is een eet & bierlokaal op de Haagsemarkt in Princenhage. Laat je verrassen door de high beer van Aogse Markt en proef 3 bieren van de tap met daarbij 3 gangen vol met koude en warme hapjes. De high beer kost €31,50 p.p.

Aogse Markt Breda

2. Colins

Colins is een bar- en grillrestaurant in één, maar niets is standaards. Tijdens de high beer krijg je 4 speciaalbieren geserveerd. Bij deze bieren serveren worden lekkere hapjes om de inwendige bourgondiërs ook te verzorgen. De high beer kost €29,50 p.p. inclusief ontvangst met een Hertog Jan Pilsener, olijven en noten.

Colins Breda High Beer

3. Beers & Barrels Breda

Beers & Barrels Breda in het historische Brouwhuis schenkt, verdeeld over drie verdiepingen, ruim 150 verschillende speciaalbieren. Beers & Barrels heeft een high beer met 6 flesjes speciaalbier die je deelt met 2 personen. Dit combineer je met de Beers & Barrels Platter (€24,50 p.p.) en dit is uit te breiden met een B&B Burger of halve BBQ-Chicken (€37,50 p.p.).

Beers & Barrels Breda High Beer

4. Barbier

Barbier is een eetcafé in de Vismarktstraat waar je kunt borrelen en dineren. Barbier heeft een bierproeverij die bestaat uit 4 speciaalbieren. Voor de lekkere trek wordt er ook een portie bitterballen bij geserveerd. Kortom, een avondvullend programma voor maar €12,50 p.p.

Barbier Breda High Beer

5. Zwart

Een high beer bij Zwart is een unieke ervaring. Het donker is even wennen want bij restaurant Zwart aan de Haven is het licht uit. In ongeveer 2 uur drink je 3 verschillende speciaal bieren en krijg je heerlijke bijpassende hapjes. De high beer bij Zwart kost €22,50 p.p.

Zwart Breda

6. Pasta & Pesto

Bij Pasta & Pesto in Prinsenbeek is een Italiaans restaurant op de Markt met lunch en diner. Pasta & Pesto heeft een high beer (€29) met o.a. warme nacho’s, mini hamburger en meer. Bij elke van de 4-gangen krijg je een bijpassend biertje.

Pasta & Pesto Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.