Een High Beer in Breda is bij verschillende eetcafés en restaurants te beleven. Tijdens een high beer geniet je samen van een selectie speciaalbieren. Een gezellige bierproeverij in combinatie met bijpassende (borrel)hapjes waardoor je geniet van een bierborrel. In Breda zijn er een aantal hotspots waar je geniet van een high beer. In dit lijstje een overzicht.

1. Aogse Markt

Aogse Markt is een eet & bierlokaal op de Haagsemarkt in Princenhage. Laat je verrassen door de high beer van Aogse Markt en proef 3 bieren van de tap met daarbij 3 gangen vol met koude en warme hapjes. De high beer kost €31,50 p.p.

Aogse Markt Breda

2. Colins

Colins is een bar- en grillrestaurant in één, maar niets is standaards. Tijdens de high beer krijg je 4 speciaalbieren geserveerd. Bij deze bieren serveren worden lekkere hapjes om de inwendige bourgondiërs ook te verzorgen. De high beer kost €29,50 p.p. inclusief ontvangst met een Hertog Jan Pilsener, olijven en noten.

Colins Breda

3. Beers & Barrels Breda

Beers & Barrels Breda in het historische Brouwhuis schenkt, verdeeld over drie verdiepingen, ruim 150 verschillende speciaalbieren. Beers & Barrels heeft een high beer met 6 flesjes speciaalbier die je deelt met 2 personen. Dit combineer je met de Beers & Barrels Platter (€24,50 p.p.) en dit is uit te breiden met een B&B Burger of halve BBQ-Chicken (€37,50 p.p.).

Beers & Barrels Breda

4. Barbier

Barbier is een eetcafé in de Vismarktstraat in Breda waar je kunt borrelen en dineren. Barbier heeft een bierproeverij die bestaat uit 4 speciaalbieren. Voor de lekkere trek wordt er ook een portie bitterballen bij geserveerd. Kortom, een avondvullend programma voor maar €12,50 p.p.

Barbier Breda

5. Vier Hoog Breda

Vier Hoog Breda zit op de bovenste verdieping van evenementenhal Breepark met activiteiten als bowlen, lasergame en escaperooms. Tijdens de high beer bij Vier Hoog Breda geniet je van 1 uur bowlen en een proeverij van 5 speciaalbieren met bijpassende hapjes voor €27,25 p.p.

Vier Hoog Breda

6. Zwart

Een high beer bij Zwart is een unieke ervaring. Het donker is even wennen want bij restaurant Zwart aan de Haven is het licht uit. In ongeveer 2 uur drink je 3 verschillende speciaal bieren en krijg je heerlijke bijpassende hapjes. De high beer bij Zwart kost €22,50 p.p.

Zwart Breda

7. Pasta & Pesto

Bij Pasta & Pesto in Prinsenbeek is een Italiaans restaurant op de Markt met lunch en diner. Pasta & Pesto heeft een high beer (€29) met o.a. warme nacho’s, mini hamburger en meer. Bij elke van de 4-gangen krijg je een bijpassend biertje.

Pasta & Pesto Prinsenbeek