High Tea Breda
Lijstjes

13x high tea in Breda bij deze restaurants

High tea in Breda is mogelijk bij verschillende restaurants in Breda. Een high tea is populair in Nederland en ideaal om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van verschillende zoete en hartige hapjes. Hierbij wordt vervolgens thee geschonken. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda met een high tea.

1. Stiefkwartierke

Stiefkwartierke is bijna 40 jaar een begrip in Breda en heeft zich gespecialiseerd in lunch, high tea’s en catering. Neem plaats in de brasserie in de Halstraat en bestel een lunchgerecht van de menukaart, of laat jezelf verrassen door creatieve gerechten van eigenaar en chef-kok Jurgen de Ruijter. Lees meer over de high tea bij Stiefkwartierke.

Stiefkwartierke Breda

2. De Colonie Breda

De Colonie Breda is een restaurant op de Grote Markt. Je hebt de keuze uit diverse gerechten van de menukaart. Deze wisselt drie keer per jaar en biedt gerechten uit verschillende windstreken en specialiteiten van het seizoen. Je kunt er ook terecht om te lunchen, borrelen of voor een high tea. Lees meer over de high tea bij De Colonie.

De Colonie Breda

3. Charelli

Charelli is een trendy en sfeervol restaurant op het bruisende Van Coothplein. Het restaurant, een authentiek pand met warme inrichting, staat garant voor een gezellige avond uit. Dat kan binnen in het restaurant of buiten in de sfeervolle binnentuin. Lees meer over de high tea bij Charelli.

Charelli Breda High Tea

4. Chocolate Company Breda

Bij Chocolate Company Breda op het Van Coothplein staat ambachtelijke chocolade centraal. Neem plaats in de koffiebar of op het zonnige terras en geniet van verse koffie, thee, smoothies of huisgemaakte ijsthee. Uniek zijn de Hotshocspoons met warme melk. Lees meer over de high tea bij Chocolate Company.

Chocolate Company Breda

5. Coffeelicious Breda

Coffeelicious Breda is een lunchroom aan de Ginnekenweg in Breda. Een warme plek voor ontbijt en lunch met healthy, homemade gerechten, taarten die net uit de oven komen en uiteraard koffie. Lees meer over high tea van Coffeelicious.

Coffeelicious Breda High Tea

6. De Uitdaging

De Uitdaging is gevestigd in de voormalige pastorie aan de Dorpstraat in Ulvenhout. In dit sfeervolle pand kun je genieten van huisgemaakte soepen, broodjes, een Engelse high tea of een borrel plateau met een Chaams speciaalbiertje erbij. Lees meer over de high tea bij De Uitdaging.

De Uitdaging Breda

7. Don Qui-John

Don Qui-John is een restaurant op de Haagsemarkt in Princenhage met de gezelligheid van een eetcafé en de culinaire kwaliteiten van een restaurant. Naast lunch en diner heeft Don Qui-John nog veel meer te bieden. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een gezellige en smaakvolle high tea of high wine. Lees meer over de high tea bij Don Qui-John.

Don Qui John Breda High Tea

8. Pasta & Pesto

Bij Pasta & Pesto speelt je eigen creativiteit een grote rol, aangezien je zelf je pasta samenstelt. Je kiest bij het restaurant in Prinsenbeek je favoriete ingrediënten van de menukaart en vervolgens gaat de keukenbrigade aan de slag om je pastagerecht te bereiden. Lees meer over de high tea bij Pasta & Pesto.

Pasta & Pesto Breda

9. Koffiebar Sowieso

Koffiebar Sowieso is een koffiebar in de Nieuwstraat; een rustig straatje in het centrum van Breda. In de huiselijke bar serveren de barista’s koffies van eigen gebrande bonen. Hierdoor kan Koffiebar Sowieso altijd de mooiste koffies serveren en weten ze altijd wat er op molen staat. Lees meer over de high tea bij Sowieso.

Koffiebar Sowieso Breda High Tea

10. Coffee Time

Coffee Time is de koffiebar en lunchroom aan de Dorpstraat in Ulvenhout. In een huiselijke sfeer worden de koffiebonen dagelijks vers voor de gasten gebrand. Zo ben je verzekerd van een (h)eerlijk kopje 100% Virgin koffie. Lees meer over de high tea bij Coffee Time.

Coffee Time Breda

11. Yoghurt Barn Breda

Bij Yoghurt Barn Breda hebben ze een passie voor yoghurt; whole day, every day. In het sfeervol ingerichte pand in de Veemarktstraat word je verrast door alles wat yoghurt te bieden heeft. De zogenoemde ‘Barnista’s’ maken jouw yoghurtfeestje compleet. Lees meer over de high tea bij Yoghurt Barn Breda.

Yoghurt Barn Breda High Tea

12. Delightful Desserts

Delightful Desserts is een uniek restaurant in Breda. Hier staat namelijk alles in het teken van desserts. Het verleidelijke menu biedt een onweerstaanbare keuze aan dessertcreaties in combinatie met warme en koude dranken. Voor meer informatie over de high tea van Delightful Desserts mail je naar breda@delightfuldesserts.nl.

Delightful Desserts Breda

13. Lin’s Lounge & Chocolat Bar

Lin’s Lounge & Chocolat Bar is een chocolade-speciaalzaak waar je koffie drinkt van Bacchi en thee van Or Tea?. Neem plaats in de lounge en geniet van het luxe gebak en taarten van onder andere Patisserie Teurlings, Leonidas chocolade en warme Luikse wafels. Lees meer over de high tea bij Lin’s Lounge.

Lin's Lounge & Chocolat Bar Breda High Tea

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.