High Tea in Breda kun je reserveren bij diverse restaurants in Breda. Een high tea is populair in Nederland en ideaal om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van verschillende zoete en hartige hapjes. Hierbij wordt vervolgens thee geschonken. In dit lijstje 10 restaurants in Breda waar je geniet van een high tea.

1. Stiefkwartierke

Stiefkwartierke is ruim 35 jaar een begrip in Breda en heeft zich gespecialiseerd in lunch, high tea’s en catering. De high tea’s van de lunchroom zijn al jarenlang populair onder de high tea-fans. De dagzaak creëert drie tot vier keer per jaar vernieuwde seizoensgebonden high tea’s.

Stiefkwartierke Breda

2. Dickens & Jones

Dickens & Jones is een restaurant met een authentieke Engelse sfeer. Het beste van vier werelden midden op de Grote Markt in Breda. Dickens & Jones heeft een high tea voor €19,75 p.p. met onder andere sandwiches, homemade pie, granola, scones en nog veel meer zoetigheid.

Dickens & Jones Breda

3. De Colonie Breda

De Colonie Breda is een restaurant op de Grote Markt in Breda dat geheel is ingericht in koloniale stijl. De Colonie heeft een high tea voor €16,50 p.p. met o.a. originele Engelse scones, brownies, sandwiches. Je kunt voor dezelfde prijs ook kiezen voor Colonie bites met versgemaakte broodjes, soepen en huisgemaakt gebak op een plateau.

De Colonie Breda

4. Charelli

Charelli is een trendy en sfeervol restaurant op het bruisende Van Coothplein. De high tea bij Charelli kost €21,75 p.p. waarbij je in het restaurant of bij mooi weer in de binnentuin geniet van een origineel Engelse high tea met o.a. sandwiches, quicke, scones, muffins, brownies en macarons.

Charelli Breda

5. Chocolate Company Breda

Chocolate Company Breda is een koffiebar en lunchroom op het Van Coothplein. De high tea kost €19,25 p.p. met o.a. taartjes, fruit, bonbons, sandwiches en toastie. Ben je een chocoladeliefhebber? Ga dan voor een high choc voor €19,25 p.p. inclusief warme chocolademelk en chocoladefondeu.

Chocolate Company Breda

6. Coffeelicious Breda

Coffeelicious Breda is een lunchroom aan de Ginnekenweg in Breda. Een warme plek voor ontbijt en lunch met healthy, homemade gerechten, taarten die net uit de oven komen en uiteraard koffie. De high tea bij Coffeelicious bestaat uit o.a. scones, sandwiches en huisgemaakte taartjes. Een glutenvrije of veganistische high tea is ook mogelijk.

Coffeelicious Breda

7. De Uitdaging

De Uitdaging is een lunchroom aan de Dorpstraat in Ulvenhout. Sinds 2008 is de lunchroom een leer- en werkplek voor mensen met een beperking. De high tea bij De Uitdaging kost €22 p.p en bestaat uit o.a. luxe mini sandwiches, amuse van soep, diverse mini quiches, petit fours, scones, carrot cake, mini bavaroise en macarons.

De Uitdaging Ulvenhout

8. Don Qui-John

Don Qui-John is een restaurant op de Haagsemarkt in Princenhage met de gezelligheid van een eetcafé en de culinaire kwaliteiten van een restaurant. De high tea kost €24,50 p.p. en bestaat uit o.a. sandwiches, foccacia, broodjes en pizza bruchetta. Tijdens de zoete gang proef je o.a. een mini cupcake, scone, donut, fruitspies, macaron en vruchtensmoothie.

Don Qui John Breda

9. Ruitersbosch

Ruitersbosch is een restaurant gelegen op een vrijstaande plek aan de rand van het Mastbos in Breda. De high tea bij Ruitersbosch kost €24,50 p.p. en bestaat uit o.a. sandwiches, korstdeegflapjes met paddenstoelen en truffel en kibbeling met liemoenmayonaise. De zoete ronde bestaat uit o.a. muffins, brownies, gebak en bonbons.

Ruitersbosch Breda

10. Vier Hoog Breda

Vier Hoog Breda zit op de bovenste verdieping van evenementenhal Breepark en biedt vermaak voor jong en oud. Je kunt activiteiten als bowlen, lasergame en escaperooms combineren met een high tea. Vanaf 4 of 6 personen heb je zowel activiteiten als een high tea met zowel hartige hapjes als zoetigheden.

Vier Hoog Breda

11. De Peer

De Peer, aan de rand van het Liesbos in Breda, ligt in een groene en bosrijke omgeving. Een mooie plek voor een hapje en een drankje, binnen in het restaurant of op het ruime terras. Bij De Peer kun je terecht voor een lunch, high tea, borrel of diner. De high tea bij De Peer (€20) bestaat uit o.a. een soep, sandwich, broodjes, brownie, madeleines, scones, muffin en meer.

De Peer Breda

12. Pasta & Pesto

Bij Pasta & Pesto in Prinsenbeek is een Italiaans restaurant op de Markt met lunch en diner. Pasta & Pesto heeft een high tea (€15,75) met luxe mini broodjes en etagère met friandises en zoete lekkernijen. Daarnaast heeft Pasta & Pesto luxere high tea’s voor €21 of €26.

Pasta & Pesto Prinsenbeek

13. Koffiebar Sowieso

Koffiebar Sowieso is een koffiebar in de Nieuwstraat. Ben je op zoek naar een high tea en wil je eens wat anders dan normaal? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor de Sowieso high tea. Tijdens deze Guilt Free High Tea serveert Sowieso een hartige en zoete ronde. De hartige ronde bestaat uit een salade en/of soepje, waarbij Sowieso allerlei extra lunchgerechten serveert.

Koffiebar Sowieso Breda