De Boschstraat in Breda is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisende straat met hotspots. Mede dankzij Stedelijk Museum Breda trekt de eerste fietsstraat van Breda nog meer bezoekers. In dit lijstje hebben 3 hotspots in de Boschstraat waar je kunt lunchen of uit eten.

1. KoffieTenTje

KoffieTenTje is een koffiebar in de Boschstraat en gevestigd tegenover het Stedelijk Museum Breda. Het meest knusse en gezellige koffietentje van Breda heeft een intieme sfeer waar een vrolijke mix van locals, studenten, dagjesmensen en zakenlui samen genieten. Hierdoor voel je jezelf meteen thuis.

KoffieTenTje Breda

2. Kamu

Kamu is een koffiebar in de Boschstraat waar mensen genieten van goede koffie, hun liefde voor fietsen delen en zich thuis voelen. Kamu verkoopt race- en stadsfietsen en heeft een uitgebreid assortiment fiets-accessoires. Je mag bovendien gebruikmaken van de werkplaats.

Kamu Breda

3. Dames Pellens

Dames Pellens is een restaurant in de Boschstraat in Breda waar je in een sfeervolle ambiance geniet van een bijzonder diner en een groot assortiment aan wijnen. Het restaurant biedt gerechten van hoog niveau in de vorm van een menu van de chef en een uitgebreid assortiment aan wijnen. Tijdens de lunch serveert Dames Pellens een 2- tot 4-gangen lunchmenu.

Dames Pellens Breda