Bon Appetit Breda

Ken je Breda Cadeaukaart al?

Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van Breda houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 lokale restaurants, winkels en activiteiten in Breda. Koop lokaal en geef Breda cadeau! Lees verder…

Lijstjes

3x ijssalons in Breda met het lekkerste ijs

Breda heeft veel ijssalons waar je een lekker ijsje kunt kopen. Op een hoorntje, in een bakje of zelfs een ijscoupe. Je kunt zowel in het centrum als in diverse wijken een ijssalon binnenlopen. In dit lijstje een overzicht van ijssalons in Breda.

1. Bon Appetit

Bon Appetit is dé ijssalon van Breda met tientallen smaken huisgemaakt schepijs en een uitgebreid assortiment ijscoupes. Ook voor zoete verleidingen zoals gebak, wafels, crêpes, poffertjes, bubble wafels, bonbons en cannoli’s ben je bij Bon Appetit aan het juiste adres. Op de lunchkaart staan broodjes, tosti’s, salades en uiteenlopende lunchgerechten. Bovendien serveert Bon Appetit friet met onder andere stoofvlees, gyros, beef teryaki, kip oriental, falafel en meer.

Bon Appetit Breda

2. Pol’s Patisserie & IJs

Pol’s Patisserie & IJs is een eigentijdse ijssalon en tevens patisserie op de Haagse- markt in Princenhage. Je bent hier aan het juiste adres voor ambachtelijk schepijs voorzien van diverse toppings en verse slagroom. Je kunt er ook ijsbonbons, ijstaarten, donuts en verse wafels kopen die naar een traditioneel Belgisch recept worden gebakken. De producten zijn ook to-go mee te nemen. Tegen de feestdagen heeft de patisserie een speciaal winters assortiment.

Pol's Patisserie & IJs Breda

3. Lin’s Lounge & Chocolat Bar

Bij Lin’s Lounge & Chocolat Bar kun je terecht voor de kwalitatieve chocolade van Leonidas. De balie is gevuld met tachtig verschillende soorten bonbons en trekt de aandacht van elke chocoladeliefhebber. Naast chocolade verkoopt de winkel diverse cadeau-artikelen. In de lounge bestel je koffie of thee met luxe gebak, chocolade of een warme Luikse wafel. Op de menukaart staan verschillende proeverijen en in de zomer verkoopt de winkel ambachtelijk Italiaans schepijs.

Lin's Lounge & Chocolat Bar Breda

Gerelateerde blogs