IJssalons Breda
Lijstjes

7x ijssalons in Breda met het lekkerste ijs

Breda heeft veel ijssalons waar je een lekker ijsje kunt kopen. Op een hoorntje, in een bakje of zelfs een ijscoupe. Je kunt zowel in het centrum als in diverse wijken een ijssalon binnenlopen. In dit lijstje een overzicht van ijssalons in Breda.

1. Bon Appetit

Bon Appetit is de grootste ijssalon van Breda en gevestigd aan de Vlaszak. Het assortiment bestaat uit vers gedraaid ijs, goede koffie, smoothies, vers gebak en diverse lunchgerechten zoals verse salades, tosti’s en broodjes. Bon Appetit heeft enorm veel smaken schepijs maar bijvoorbeeld ook ijscoupes en ijs-creaties.

Bon Appetit Breda

2. Toetie Froetie

Toetie Froetie is al ruim 30 jaar gevestigd op de Grote Markt. Kwaliteit staat bij deze ijssalon voorop. Daarom komt het ijs van de ambachtelijke Italiaanse ijsleverancier. De ijssalon heeft binnen enkele tafeltjes maar ook een gezellig terrasje waar je geniet van de zon. Lekker met een ijsje of een koffie van Illy.

Toetie Froetie Breda

3. Frezzo

Frezzo is een ijssalon op het bruisende Van Coothplein in Breda. Dagelijks wordt hier het Italiaanse ijs vers bereid. Er is keuze uit meer dan dertig smaken en regelmatig liggen er nieuwe smaken in de vitrine. Door jaren te testen en experimenteren is er een eigen smaak gecreëerd gebaseerd op het Italiaanse ijs. Maar ook voor een kop koffie kun je bij de ijssalon terecht.

Frezzo Breda

4. Pol’s Patisserie & IJs

Pol’s Patisserie & IJs is een eigentijdse patisserie in Princenhage met onder andere vers gedraaid ijs, ijstaarten, ijsgebakjes, ijsbonbons, wafels en donuts. Eigenaars van deze ijssalon en patisserie zijn Paul van den Bogaert en zijn vrouw Talita, tevens eigenaars van brood- en banketbakkerij Pol van den Bogaert enkele deuren verderop.

Pol's Patisserie & IJs Breda

5. Lin’s Lounge & Chocolat Bar

Lin’s Lounge & Chocolat Bar is een chocolade speciaalzaak in de Halstraat waar je koffie drinkt van Bacchi en thee van Or Tea?. Neem plaats in de lounge en geniet van het luxe gebak en taarten van onder andere Patisserie Teurlings, Leonidas chocolade en warme Luikse wafels. In de zomer kun je er terecht voor 18 smaken ambachtelijk Italiaans schepijs.

Lin's Lounge & Chocolat Bar Breda

6. Antonio’s Gelato

Antonio’s Gelato is gevestigd in Marktzicht aan de Markt van Prinsenbeek. Je kunt hier elke dag vanaf 14 uur en in het weekend vanaf 12 uur terecht voor vers Italiaans schepijs! De ijssalon heeft diverse smaken en daarnaast verschillende specials. Je ijsje is niet compleet zonder een dip uit de dipbar; van kleine smarties en nootjes tot blauwe spikkels en prinsessendip.

Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je bepaalt zelf het bedrag en kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder.