Aan de Ginnekenmarkt in het Ginneken is begin deze maand Kahuna geopend. Het Hawaiiaanse restaurant serveert de in populariteit stijgende poké bowls uit Hawaii. De basis van een poké bowl bestaat (meestal) uit rijst. Vervolgens heb je de keuze uit verse zalm, tonijn, kip of garnalen, gevolgd door diverse (groenten) toppings en sauzen.

Voor vegetariërs en veganisten is er met tofu en aardappel een alternatief en ook gluten- en lactosevrij is mogelijk. Naast dat je zelf een poké bowl kunt samenstellen heeft het Hawaiiaanse restaurant ook eigen poké bowls samengesteld, ideaal als je moeite hebt een keuze te maken in de eindeloos mogelijke combinaties. Een poké bowl kost €9,50 (klein) of €12 (groot).

Eigenaars van Kahuna zijn Johan de Vos en Jop Mommersteeg, respectievelijk eigenaar en bedrijfsleider van overburen Boerke Verschuren. “De eerste week was met ruim 1500 verkochte poké bowls een groot succes”, vertellen de ondernemers.” Je kunt bij Kahuna plaatsnemen in het sfeervolle restaurant of op het terras. Zelf afhalen of laten thuisbezorgen door Deliveroo is ook mogelijk. Kahuna is 7 dagen per week geopend van 12 tot 21 uur.

Kahuna Breda

Kahuna Breda

Kahuna Breda