Smakelijk Breda Kerstpakket

Het leukste en 100% Bredase kerstpakket voor bedrijven in Breda.

Kerstpakket Breda

Veel bedrijven in Breda kopen jaarlijks een traditioneel kerstpakket of cadeaukaart van landelijke bedrijven. Waarom geef je het budget niet lokaal uit? Zodat het geld wordt terug geïnvesteerd in Breda? Steun de lokale economie en koop dit jaar lokaal!

Kerstpakket

De Bredase economie heeft door de Corona crisis een enorme klap gehad. Eén van de zwaarst getroffen sectoren is de Bredase horeca. Dankzij diverse koop lokaal campagnes is het kopen bij lokale bedrijven gestimuleerd. Wij verlengen deze campagnes voor de zakelijke markt in Breda met een 100% Bredaas kerstpakket.

Gids

Speciaal voor bedrijven in Breda is er het Smakelijk Breda Kerstpakket. Deze cadeaudoos bestaat uit de Smakelijk Breda Gids en Smakelijk Breda Cadeaukaart. In de jaarlijkse gids (die elk jaar net voor de feestdagen uitkomt) staan alle restaurants en delicatessenwinkels die deelnemen aan de cadeaukaart. In het boek kun je dus direct inspiratie opdoen waar je de cadeaukaart wilt verzilveren.

Cadeaukaart

Een cadeau van één restaurant of winkel is voor veel bedrijven vaak niet interessant. Je hebt immers tientallen, honderden, zo niet duizenden personeelsleden met allemaal een eigen smaak en voorkeur. Daarom verenigen de Bredase restaurants en delicatessenwinkels zich dit jaar voor één gezamenlijk Bredaas cadeau.

100% Bredaas

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is de enige lokale cadeaukaart in Breda die je kunt verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in de gemeente Breda. Al het tegoed wordt uitgegeven bij Bredase bedrijven. De cadeaukaart kun je bestellen vanaf 25 tot 150 euro, is 2 jaar geldig en ook in delen te verzilveren.

Uniek aanbod

Je hebt keuze uit hippe koffiebars en gezellige eetcafés tot populaire restaurants en culinaire parels. Maar ook tientallen lokale delicatessenwinkels zoals traiteurs, chocoladewinkels, bakkers, slagers etc. Met dit unieke aanbod kan iedereen ergens terecht en krijgt de Bredase economie een enorme boost.

Enkele feiten

Mijn missie

In 2014 begon ik Smakelijk Breda als hobby naast mijn werk als journalist. Nu, ruim 6 jaar later, is Smakelijk Breda uitgegroeid tot hét platform over eten en drinken in Breda met een cadeaukaart, kerstpakket, jaarlijkse gids en restaurantweek. Hoe gaaf is dat?

Mijn missie met dit kerstpakket is om de lokale economie een boost te geven. Er zijn veel bedrijven die traditionele kerstpakketten en cadeaukaarten kopen bij landelijke bedrijven. Dit is enorm zonde. Als deze bedrijven hun kerstpakketten lokaal kopen krijgt de lokale economie een enorme boost.

De Bredase horeca kan door Corona crisis alle steun goed gebruiken. Daarom ben ik enorm trots dat we ons kerstpakket gezamenlijk hebben opgezet. Met ruim 100 deelnemende restaurants en delicatessenwinkels is dit 100% Bredase kerstpakket hét cadeau voor bedrijven in Breda.

Dex Bos, Smakelijk Breda

Veelgestelde vragen

Je kunt een kerstpakket bestellen door contact met ons op te nemen. Dit kan via een e-mail, telefonisch of via het contactformulier.

Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaukaart: 25 tot 150 euro (incl. btw). Voor de cadeaudoos met gids wordt 2 euro (excl. btw) per kerstpakket gerekend.

Nee, dit is niet verplicht. Vanaf 1 kerstpakket tot duizenden kerstpakketten, wij maken geen onderscheid.

Je ontvang voor de levering van de kerstpakketten een factuur die binnen 14 dagen moet worden voldaan, tenzij anders overeengekomen.

Bij het maken van een bestelling kan de leverdatum worden doorgegeven. Met deze datum wordt zo veel mogelijk rekening gehouden bij het plannen van de orders.

Het is mogelijk om een kerstkaart, kerstgroet of brief van de directie in het kerstpakket te verpakken. De kaart of brief ontvangen wij graag uiterlijk 3 weken voor de gewenste afleverdatum.

“Zoveel keuze!”

Ik heb onlangs voor het eerst de cadeaukaart gekregen voor mijn verjaardag. Ik was verbaasd door het uitgebreide aanbod restaurants. Het is nog lastig kiezen, er is zoveel keuze!
Tessa (39)
Uit Breda

“Wat fijn, 2 jaar geldig”

Wat fijn dat de cadeaukaart 2 jaar geldig is. En met deze cadeaukaart steun ik ook nog eens de lokale economie in Breda, in dit geval de Bredase horeca. Een win win voor iedereen.
Gina (22)
Uit Breda

“Ideaal voor elke Bredanaar”

Het bestellen ging snel en een dag later was de cadeaukaart al binnen. Het cadeau werd enthousiast ontvangen: de jarige gaat graag uit eten in Breda. Een ideaal cadeau voor elke Bredanaar.
Steven (30)
Uit Breda

Kerstpakket

Het Smakelijk Breda Kerstpakket is het leukste en 100% Bredase kerstpakket voor bedrijven in Breda.