Bagels & Beans Breda
Lijstjes

7x Koningsdag Breda vieren met deze restaurants

Koningsdag wordt dit jaar Woningsdag: een oranje feestje in je eigen woonkamer. Om het Koningsdaggevoel te behouden bieden diverse restaurants specials voor Koningsdag diverse lekkernijen aan. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda met lekker eten en drinken tijdens Koningsdag.

1. Sowieso

Sowieso in de Nieuwstraat heeft op Koningsdag een speciale stay home high tea. De high tea wordt thuisbezorgd en kost €20,50 p.p. Je kunt een high tea bestellen via info@koffiebarsowieso.nl. Sowieso is overigens elke dag van 10.00 tot 15.00 uur geopend.

Koffiebar Sowieso Breda

2. Bagels & Beans

Bagels & Beans aan de Vlaszak heeft een Oranje Binnen-menu. Het bagelmenu voor thuis heeft een oranje tintje: de bagel wilde zalm met creamcheese en een wortelsap, online te bestellen en af te halen voor €12. Daarnaast heeft Bagels & Beans een doe-het-zelf pakket om thuis te bagelhappen!

Bagels & Beans Breda

3. Coffeelicious Breda

Coffeelicious Breda aan de Ginnekenweg is op Koningsdag geopend van 9.00 tot 15.30 uur. Coffeelicious heeft op Koningsdag koninklijke cupcakes en koninklijke shortbreads voor bij de koffie. Bestel de cupcakes of het shortbread in de webshop van Coffeelicious.

Coffeelicious Breda

4. H. van Haaren

Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren in Breda is al bijna 70 jaar gevestigd in de Veemarktstraat Op Koningsdag verkoopt H. van Haaren van 9 tot 12 uur oranjesoezen en tompoucen. Bestel deze vooraf in de webshop.

H. Van Haaren Breda

5. Eetlokaal ZIN

Eetlokaal ZIN in het Ginneken is zondag en maandag extra open voor (ijs)koffie, verse sapjes, taart en Italiaans schepijs! Sinds deze week heeft de lunchroom namelijk een ijsvitrine met heel lekker ijs. ZIN is beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Eetlokaal ZIN Breda

6. De Botanist

Heb jij ook altijd zo’n dorst op Koningsdag? Laat de cocktailhaker van van De Botanist bij je thuiskomen! Je hebt keuze uit onder andere Pornstar Martini, Espresso Martini, Mojito, gin’s en meer. Mail voor meer informatie naar cocktaildelivery@debotanistbreda.nl of bel 076 720 0010.

De Botanist Breda

7. Barista Cafe Breda

Barista Cafe Breda viert Koningsdag dit weekend en maandag met oranje sangria. Bestel een oranje wrap met tonijn, blokjes Nederlandse kaas, broodje dip, een knabbeltje en flesje oranje sangria voor €8,95.

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Lees verder.