La Perla Breda
Blogs

La Perla nieuw Spaans restaurant aan de Haven

La Perla Escondida is begin juni geopend aan de Haven in Breda. Het nieuwe restaurant is gevestigd op de locatie waar afgelopen jaren El Patio was gevestigd. Zowel het pand als de bijbehorende patio is authentiek Spaans ingericht, waardoor je je echt even in Spanje waant.

De patio ligt geheel uit de wind, is vrijwel geheel overdekt en goed verwarmd. De patio beschikt over een volledig ingerichte en unieke buitenbar die samen met een weelde aan bloemen en planten zorgt voor een vakantiegevoel.

La Perla serveert tapas en pinchos. Al het eten en drinken, van sausjes en marinades tot sangria en licor de limón, is huisgemaakt van verse kwaliteitsproducten en met veel aandacht en creativiteit bereidt. Vanwege de voorliefde van Spanjaarden om eten te delen (shared dining) zijn bijna alle gerechten op de menukaart gemaakt om te delen.

Het restaurant is dinsdag t/m donderdag vanaf 18.00 uur geopend voor diner. Vrijdag tot en met zondag is La Perla vanaf 12.00 uur geopend voor lunch, borrel en diner. De lunch geeft je de keuze uit veel Spaanse lunchgerechten. In de avond kun je tot 1.00 uur naborrelen met veel verschillende open Spaanse wijnen, cocktails, sangria’s, bieren en drie huisgemaakte variaties van licor de limón.

La Perla Breda
La Perla Breda
La Perla Breda
La Perla Breda
La Perla Breda
La Perla Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.