The Tiger Club Breda
Lijstjes

26x Moederdag in Breda bij deze restaurants

Moederdag in Breda vier je dit jaar thuis. Natuurlijk laten we de moeders niet urenlang koken, maar bestel je iets lekker bij één van de vele restaurants die speciale Moederdag menu’s en lekkernijen hebben samengesteld. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda met een speciaal menu of lekkernij voor Moederdag.

1. The Tiger Club

The Tiger Club viert dit jaar Moederdag met een Aziatische streetfood rijsttafel voor €28,50 p.p! Ontdek de smaken van Azië en verras je lieve moeder, vrouw, vriendin of partner met dit diner van pure smaaksensaties. Plaats je bestelling via info@thetigerclub.nl want er zijn maar een beperkt aantal menu’s beschikbaar. Bekijk het menu.

The Tiger Club Breda

2. Koffiebar Sowieso

Koffiebar Sowieso heeft een Moederdag ontbijtservice voor €17.50 p.p. Alles is vegan en huisgemaakt. Bestellen kan voor 9 mei via info@koffiebarsowieso.nl. Je kunt het ontbijt afhalen, maar bezorgen in Breda kan ook (+€2,50). Geef bij je bestelling je keuze voor de ontbijtbowl of no egg-toast en eventuele allergieën door.

Koffiebar Sowieso Breda

3. Wolfslaar

Wolfslaar is speciaal voor Moederdag geopend. Het sterrenrestaurant heeft een 4-gangen voor €59 p.p. Je kunt het menu compleet maken met een mooie bos bloemen en een fles Champagne. Bestel het Moederdag-Thuismenu voor zaterdag 9 mei 16.00 uur via 076 560 8000. Bekijk het menu.

Wolfslaar Breda

4. H. van Haaren

H. van Haaren heeft natuurlijk ook iets lekkers voor Moederdag. De winkel heeft voor Moederdag een aardbeienslof. Je kunt je moeder ook verrassen met een verwenpakket, gevuld met allerhande lekkernijen uit de banketbakkerij. Bestel in de webshop, via 076 521 3749 of zaterdag in winkel. Vanaf 15 euro bezorgt H. van Haaren gratis in Breda en omgeving.

H. Van Haaren Breda

5. Brasserie Houtmarkt

Brasserie Houtmarkt heeft een Moederdag high tea voor €19,95 p.p. inclusief thee, aspergesoep, een wrap met gerookte zalm, carpaccio sandwich, broodje eiersalade, cheesecake en nog veel meer. Bekijk het menu.

6. Zuyd

Zuyd heeft met Moederdag een van Zuyd voor Thuys menu. Het restaurant levert alle componenten gegaard, maar koud aan, daardoor is alles nog prima 2 dagen in de koeling te bewaren. Bestel je Zuyd voor Thuys voor vrijdag 8 mei en als je vermeld dat het voor moederdag is, verzorgt Zuyd nog een extra attentie. Bekijk het menu.

Zuyd Breda

7. Coffeelicious Breda

Coffeelicious heeft een speciale Moederdag Luxe Brunchbox voor €29,95 p.p. Hierin zit onder andere een doosje cupcakes, seizoensfruit, croissantjes, roomboter, jam, kaas, scones, banananbrood, sinaasappelsap en biologische thee. Lees verder.

Coffeelicious Breda

8. Atnoon

Atnoon heeft speciaal voor Moederdag een basispakket (€39,50) en een luxe pakket (€69,50) samengesteld. Beide pakketten bestaan uit diverse lekkernijen. Lees verder.

Atnoon Breda

9. Ruitersbosch

Ruitersbosch start dit weekend met take-away! Precies op tijd dus voor Moederdag. Het restaurant heeft een 3-gangenmenu voor €29,50 en diverse à la carte gerechten. Lees verder.

Ruitersbosch Breda

10. Doppio Espresso Breda

Doppio heeft een afhaal High Tea (€19,95 p.p.) met zoet en hartig en een luxe afhaal brunch (€17,50 p.p.) voor alle moeders samengesteld. Bestellen kan via breda@doppio-espresso.nl of via 076 522 2407. Je kunt de brunch of high tea voor vrijdag 8 mei bestellen en zaterdag of zondagochtend afhalen.

Doppio Breda

11. Pasta & Pesto

Pasta & Pesto heeft voor Moederdag een brunch voor €18,75 p.p. met onder andere een sandwiches met kip en zalm, couscous salade, yoghurt met rood fruit en meer. Daarnaast wordt er ook aan de kinderen gedacht. Lees verder.

Pasta & Pesto Breda

12. Eetlokaal ZIN

Eetlokaal ZIN heeft voor Moederdag een verwenpakket van €50 bestaande uit een cadeaubon van ZIN van €25, een flesje prosecco van Henri Bloem, 2x bananenbrood, chocolade kaneel amandelen, thee van Jing en 2x een aardbeien gebakjes. Bestel voor 7 mei en afhalen op zaterdag 9 mei tussen 12.00 en 17.00 uur.

Eetlokaal ZIN Breda

13. ’t Jagthuijs

’t Jagthuijs heeft 8, 9 en 10 mei een Moederdag Asperge Menu voor €39,50 met gerechten zoals Hollandse garnaaltjes, aspergesoep (optioneel €4,50), geschroeide zalmfilet met asperges, rouleaux van scharrelhoen met asperges en een dessert. Lees verder.

Jagthuijs Ulvenhout

14. Barista Cafe Breda

Barista Cafe Breda heeft en Moederdag brunch met gevulde croissant met aardbeien en clotted cream, brioche broodje met avocado en ei, brownie en een sapje. Daarnaast zelfgemaakte koffiescrub voor onder de douche in een weckpotje, een moederdag kaartje van Merel Fousert en een sieraad van Jadore Vintage. Voor €15 verras je je moeder, voor €9,95 eet je zelf mee. Bestel via 076 750 3980.

15. Stiefkwartierke

Stiefkwartierke heeft een Moederdag high tea voor €24,95 p.p, maar ook een Moederdag brunch voor €19,95. Beide zijn het hele weekend verkrijgbaar. Lees verder.

Stiefkwartierke Breda

16. De Broodtoren

De Broodtoren heeft een Moederdag ontbijt (€22,50, of €37,50 voor 2 personen) en een brunch (26,50, of €41,50 voor 2 personen). Bekijk beide menu’s.

De Broodtoren Breda

17. Bon Appetit

Bon Appetit heeft voor Moederdag een Moederdagbox voor €12,50 die je kunt bestellen via 076 562 3045. In de box zit een oerbrood carpaccio, oerbrood zalm, salade, verse jus d’orange, chocolate-caramel mudcake, chocolade, macaron, aardbeien met chocolade en 3 kleine bolletjes ijs. Bekijk de foto.

Bon Appetit Breda

18. Chocolat

Chocolat heeft voor Moederdag een 4-gangen lunch of diner met o.a. kabeljauw, coquille, hoender en tiramisu voor €40 p.p. Er is ook een vegetarisch menu. Sommige gerechten zijn al helemaal afgemaakt, andere moeten nog even opgewarmd of opgemaakt worden. Er zit een duidelijke beschrijving bij. Lees verder.

Chocolat Breda

19. De Jongens van Zand & Klei

De Jongens van Zand & Klei heeft voor Moederdag een 3-gangen keuzemenu voor €32. Je hebt keuze uit verschillende vlees-, vis- of vegetarische gerechten. Bekijk het menu. Bestellen kan tot vrijdag om 12.00 uur via jongens@zandenklei.nl. Daarna ontvang je een betaalverzoek, afhalen kan zondag tussen 11 en 13 uur.

De Jongens van Zand & Klei Breda

20. Maritz Slow Food

Maritz Slow Food heeft voor Moederdag een SlowBox voor €25. De SlowBox kan zaterdag vanaf 16.00 uur worden opgehaald of voor degene die er ‘s avonds van wil snoepen zondag 10 mei vanaf 16 uur. Lees verder.

Maritz Slow Food Breda

21. De Colonie

De Colonie heeft een Moederdag brunch met een aspergesoep, quiche met asperge en zalm, mini clubsandwich met kip, mini broodje carpaccio met truffelmayonaise, een chocolade broodje, cheesecake met bosvruchten compote, brownie en aardbeien gedipt in chocola. De brunch kost €14,50 p.p., bezorgen binnen 3km kost €4,50. Reserveer tot vrijdag 8 mei 17.00 uur, afhalen op zondag tussen 9.00 en 12:00 uur. Lees verder.

De Colonie Breda

22. Colins

Colins heeft speciaal voor Moederdag een actie! Mama eet gratis een frietje Rendang t.w.v. €16,95. Spelregels: alleen geldig bij afhaal op 10 mei bestelling minimaal €30 (1 portie per bestelling).

Colins Breda

23. Tante Lein

Tante Lein heeft speciaal voor Moederdag een actie! Mama eet namelijk gratis sushi (Ebi Fry) t.w.v. €13,50. Spelregels: alleen geldig bij afhaal op 10 mei en bij een bestelling minimaal €30 (1 portie per bestelling).

Tante Lein Breda

24. Smaack Breda

Smaack heeft voor Moederdag een speciale Moederdagtas voor €15 per stuk. Je kunt de tas bestellen via 06 46 21 33 41. De tas is gevuld met aioli met stokbrood, gesorteerde Olijven, dadel-geitenkaasballetjes met honing, tortilla, groentequiche, borrelgehaktballetjes, tostada ( omatensalsa op knoflookstokbrood), citroenkipspiesjes en cocosballetjes of chocolade bonbonnetjes.
 
Smaack Breda

25. Brasserie Bardot

Brasserie Bardot heeft voor Moederdag een 3-gangenkeuze voor €32,50. Het eerste menu is een bisque, rundersukade en tarte tatin. Het tweede menu is een vitello tonnato, aspergesoep met kabeljauwfilet en een aardbeientaartje. Bestel via de website.

Brasserie Bardot Breda

26. Oase

Oase heeft voor Moederdag een ‘borrels en bites’. Het restaurant bezorgt de borrelplank tot aan haar deur. Bestellen kan nu al via de website van Oase.

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Lees verder.