Brasserie NUL76 is een restaurant in de Willemstraat waar de service hoog in het vaandel staat. De prijs-kwaliteitverhouding is uitermate vriendelijk. Je geniet hier namelijk van een 3-gangen keuzemenu voor slechts €19,90. Maandelijks wordt de kaart vernieuwd en het menu van februari loopt momenteel op volle toeren.

Henk Savelberg kook dit jaar elke maand in de keuken van Atnoon aan de Stationslaan. De sterrenchef kookt normaal in zijn restaurant in Thailand (Bangkok), maar vliegt maandelijks over naar Nederland om een 4-gangenmenu te bereiden in zijn eigen restaurant in Breda. Zaterdag 2 februari was de 1e succesvolle editie van deze terugkerende avond.

The Tiger Club viert dinsdag 5 tot en met zaterdag 9 februari Chinees nieuwjaar. Dit is dé feestdag van China en wordt traditioneel uitbundig gevierd met eten, drinken en je meest dierbaren. Dus waar kan je dit beter vieren dan in The Tiger Club met een knallend en smaakvol 4-gangen shared dining menu voor 30 euro…

Con Fuego heeft nieuwe tijdelijke specials op de menukaart. Het grill-restaurant op de Grote Markt serveert de komende weken tijdelijke gerechten zoals een verse broccolisoep (€7,50). De soep wordt geserveerd met gerookte Sockeye zalm uit Alaska en crème fraîche.

Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 februari 2019 vind de 4e editie van de Breda Restaurantweek plaats. Tijdens deze restaurantweek serveren 13 culinaire restaurants in de gemeente Breda een 4-gangenmenu voor €37,50. Nieuwe deelnemers zijn dit jaar Bleue Bistro Bar, Smaken Breda en Uijttewaal.

Chef-kok Ralph Geerts opent in mei bar-restaurant-wijnkelder Porta Sud in de Passage Zuidpoort aan de Nieuwe Ginnekenstraat. Je kunt er 5 dagen in de week terecht voor ontbijt, lunch, aperitief en diner. Met de opening van een eigen horecagelegenheid, gaat een langgekoesterde droom van Ralph Geerts, chef-kok en eigenaar van Ravanello, in vervulling.

1 2 3 32