Blogs

Lunchen, borrelen en dineren bij Oase bij het Van Coothplein

Oase is een restaurant bij het Van Coothplein met één van de mooiste interieurs in Breda. De horecazaak opende eind vorig jaar aan de Nieuwe Ginnekenweg, in het pand waar jarenlang De Sinjoor was gevestigd.

Je kunt bij Oase terecht voor een lunch, borrel of uitgebreid diner. Wil je een snelle hap? Bestel dan alleen een hoofdgerecht. De menukaart staat vol met klassieke gerechten met een eigen twist. Alles op de menukaart is huisgemaakt, tot aan de friandises.

Lunchen

Naast lunchgerechten zoals carpaccio, club sandwich en gerookte zalm staan er verschillende salades en soepen op de menukaart. Ook het Aziatische 12 uurtje is populair onder de gasten en bestaat uit rendang kroketten, tom kha kai, gua bao buikspek en tonijn.

Borrelen

Je kunt gezellig borrelen met een borrelplank, nacho’s, bitterballen en meer. Pak je het liever wat luxer aan? Bestel dan verse oesters, kaviaar of mooie ham. Daarnaast heeft Oase uiteenlopende bieren, wijnen en cocktails in huis. Op vrijdag- en zaterdagavond draait er ook een dj bij Oase!

Dineren

Als diner geniet je bij het restaurant van een verrassingsmenu. Deze is te bestellen met 3 (€35), 4 (€43), 5 (€51) of 6-gangen (€59). Daarnaast heb je keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Van Japanse steak tartaar en burrata tot Hoeve hoender, ossenhaas, bouillabaise en heek.

Foto’s: Jesse Senf

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Lees verder.