Smakelijk Breda is hét platform over uit eten in Breda. Met een website, restaurantgids en restaurantweken. We zijn er voor je dagelijkse tips en inspiratie. Eet smakelijk!

Website

Op Smakelijk Breda lees je het laatste nieuws over uit eten Breda. Van nieuwe restaurants en menu’s tot de populairste food-events. Elke week gaan we uit eten bij dé hotspots van Breda om nieuwe gerechten te proeven. Onze ervaringen delen we in de blogs op onze website, ideaal om inspiratie op te doen.

Restaurantgids

Breda heeft sinds 2019 een eigen jaarlijkse restaurantgids die volledig is gericht op uit eten in de gemeente Breda. Restaurantgids Breda is een initiatief van Smakelijk Breda in samenwerking met City Marketing Breda en vervangt de VVV restaurantgids. In de huidige restaurantgids staan 125 eetgelegenheden in de gemeente Breda.

Restaurantweken

We organieren 3 keer per jaar de Smakelijk Breda Restaurantweek. In februari genieten gasten bij restaurants van een 4-gangenmenu voor 37,50 euro. In september serveren restaurants een 3-gangenmenu voor 27,50 euro. In de zomer is er een vegetarische restaurantweek. Het doel is om iedereen kennis te laten maken met de beste restaurants van Breda.