Smakelijk Breda is hét platform over uit eten gaan in Breda. Met nieuws en blogs, Bredase restaurantweken en dé restaurantgids van Breda, zorgen we dagelijks voor tips en inspiratie. Eet smakelijk!

Nieuws & blogs

Op Smakelijk Breda kun je terecht voor het laatste culinaire nieuws uit Breda. Van nieuwe restaurants en menu’s tot de populairste food-events. Elke week gaan wij van Smakelijk Breda uit eten bij de hotspots van Breda om nieuwe gerechten te proeven. We maken foto’s en aantekeningen en delen onze ervaringen in restaurantblogs. Ideaal om inspiratie op te doen.

Restaurantgids

De afgelopen jaren is het aantal restaurants in Breda enorm gegroeid. Onze Bourgondische stad verdient daarom een jaarlijkse restaurantgids die zich volledig richt op uit eten gaan in de gemeente Breda. De 2019 editie van Restaurantgids Breda bevat 125 eetgelegenheden verdeeld in 6 categorieën: koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés, wijnbars en restaurants.

Restaurantweek

Smakelijk Breda organiseert twee keer per jaar de Smakelijk Breda Restaurantweek. In het voorjaar geniet je bij restaurants van een 4-gangenmenu voor 35 euro. In het najaar serveren de deelnemende restaurants een 3-gangenmenu voor 25 euro. Het doel is om iedereen kennis te laten maken met de culinaire keuken van de beste restaurants van Breda.

Volgers

Smakelijk Breda heeft ruim 25 duizend volgers op social media. De meeste volgers komen uit de regio Breda en volgen Smakelijk Breda via Facebook (15 duizend likes) en Instagram (10 duizend volgers). Ruim 70% van de volgers is vrouwelijk. De grootste doelgroep is tussen de 25 tot 34 jaar, gevolgd door 35 tot 44 jaar.

Colofon

Hoofdredactie: Dex Bos
Eindredactie: Andres Bakker
Fotografie: Joep van Aert
Ontwerp: Emiel Jonkers