Smakelijk Breda is hét platform over uit eten in Breda. Met een website, restaurantgids en restaurantweek. We zijn er voor je dagelijkse tips en inspiratie. Eet smakelijk!

Nieuws & Blogs

Op Smakelijk Breda lees je het laatste culinaire nieuws uit Breda. Van nieuwe restaurants en menu’s tot de populairste food-events. Elke week gaan wij van Smakelijk Breda uit eten bij de hotspots van Breda om nieuwe gerechten te proeven. We maken foto’s en aantekeningen en delen onze ervaringen in blogs. Ideaal voor lezers om inspiratie op te doen.

Restaurantgids

Breda heeft sinds 2019 een eigen jaarlijkse restaurantgids die volledig is gericht op uit eten gaan in de gemeente Breda. Restaurantgids Breda is een initiatief van Smakelijk Breda in samenwerking met Citymarketing Breda, vervangt de VVV restaurantgids die jarenlang door VVV Breda is uitgebracht, en bestaat uit 125 eetgelegenheden in de gemeente Breda.

Restaurantweek

Smakelijk Breda organiseert 2 keer per jaar de Breda Restaurantweek. In februari of maart genieten gasten bij restaurants van een 4-gangenmenu voor 37,50 euro. In september of oktober serveren restaurants een 3-gangenmenu voor 27,50 euro. Het doel van restaurantweek is om iedereen kennis te laten maken met de beste restaurants van Breda.

Colofon

Hoofdredactie: Dex Bos
Eindredactie: Andres Bakker
Fotografie: Joep van Aert
Ontwerp: Emiel Jonkers