Uber Eats is sinds donderdag 20 juni gestart in Breda. De maaltijdbezorger bezorgt de lekkerste gerechten van je favoriete restaurants uit Breda. Download de app op je telefoon of bezoek de website van Uber Eats en je kunt direct bestellen. Om de start van Uber Eats te vieren is er bovendien een speciale Smakelijk Breda kortingscode!

Uber Eats bezorgt McDonald’s Breda

Met Uber Eats kun je exclusief McDonald’s laten bezorgen in Breda. Dankzij de McDelivery geniet je thuis op de bank van vrijwel het gehele aanbod van McDonald’s. Maar ook voor pokébowls van Kahuna, de sushi van Geisha Lounge, de pizza’s van La Cucina Italiana, Terroni en Pizza Cantina, tosti’s van The Tosti Club, het ijs van Frezzo, de broodjes van De Broodtoren en Coffeelicious en de heerlijke gerechten van Colins en PuiCk ben je bij Uber Eats aan het juiste adres.

10 euro korting op je eerste bestelling

Om de start van Uber Eats in Breda te vieren hebben wij een exclusieve kortingscode! Met de kortingscode SMAKELIJKBREDA krijg je namelijk €10 korting op je eerste bestelling (met een minimale bestelwaarde van €20)! De promotiecode is geldig tot en met 31 juli 2019.

Download de Uber Eats app voor je telefoon op bezoek de website.

Uber Eats Breda

Uber Eats Breda