Jagthuijs Ulvenhout

Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder…

33x Pasen in Breda: restaurants met Paasmenu

Pasen in Breda kun je normaal gesproken vieren in restaurants met een Paasbrunch, Paaslunch of Paasdiner. Helaas is dat door de horecasluiting niet mogelijk. Toch zijn er genoeg restaurants die speciaal voor Pasen een Paasmenu hebben samengesteld. De menu’s kun je afhalen of laten thuisbezorgen. In dit lijstje een overzicht.

1. De Uitdaging

De Uitdaging in Ulvenhout heeft een Paasbrunch voor €27,50 p.p. Hierdoor hoef je alleen nog maar de tafel te dekken. De brunch bestaat uit onder andere soep, brood, beleg, ei, zoetigheden, dranken en meer. Lees verder.

De Uitdaging Ulvenhout

2. Brasserie Houtmarkt

Brasserie Houtmarkt heeft een Paasbrunch voor €18,50 p.p. De brunch bestaat uit o.a. aspergesoep, croissant, sandwich, beenham met asperges en meer. Lees verder.

Brasserie Houtmarkt Breda

3. De Veestallen

De Veestallen heeft een 5-gangen Paasmenu voor €45 p.p. Verkrijgbaar vanaf 31 maart t/m 5 april. Het menu bestaat uit o.a. asperges met Hollandse garnalen, rib-eye, aspergesoep en een hoofdgerecht met lam en kalf. Lees verder.

De Veestallen Breda

4. Ruitersbosch

Ruitersbosch heeft een 3 (€35), 4 (€45) en 5-gangenmenu (€55). Het complete menu bestaat uit gerechten met o.a. zalm, velouté met asperges en kip, kalfswang, lamsbout en een dessert met Lambada aardbeien. Lees verder.

Ruitersbosch Breda

5. Chocolat

Chocolat heeft een Paasbox voor €50 p.p. De box kun je gebruiken voor een brunch, lunch of diner. De box is gevuld met gerechtjes om te delen, waaronder carpaccio, zalm, tom kah kai, een asperge taartje, sukade en tiramisu. Lees verder.

Chocolat Breda

6. Barlucca

Barlucca heeft een brunchbox (€29,50 p.p.) en een dinerbox (€39,50 p.p.). De brunchbox is gevuld met hartige hapjes, zoetigheden en dranken. In de dinerbox zit o.a. gegrilde aubergine, salade, lasagne, lamsstoof, gamba’s, vongole, chocoladetaartje en wijn. Lees verder.

Barlucca Breda

7. De Broodtoren

De Broodtoren heeft een Paasbrunch voor 2 personen (€49). Een extra persoon kost €16, kinderen €10. Van croissants en chocoladebroodjes tot beleg, soep, muffins, pancakes en meer. Lees verder.

De Broodtoren Breda

8. Coffee Time

Coffee Time heeft een Paasbrunch, Paasontbijt en Paasmenu voor kinderen. De Paasbrunch bestaat uit o.a. aspergesoep, sandwiches, crostini, wrap, pancakes, tiramisu en meer. Lees verder over het ontbijt, brunch en kindermenu.

Coffee Time Ulvenhout

9. De Colonie

De Colonie heeft een Paasbrunch voor €16,50 p.p. De brunch bestaat uit onder andere aspergesoep, quicke met asperge en zalm, mini club sandwich, cheesecake, brownie en meer. Lees verder.

De Colonie Breda

10. Porta Sud

Porta Sud heeft voor Pasen een 2-gangen lunch en een 4- en 5-gangenmenu. Naast de menu’s met vlees en vis zijn er ook vegetarische menu’s. Bijpassende wijnen is ook mogelijk. Lees verder.

Porta Sud Breda

11. Wolfslaar

Wolfslaar heeft een Landhuis box met een 4-gangen voor €59 p.p. Het menu bestaat uit gerechten met zeebaars, crème soep met Hollandse garnalen, hoofdgerecht met kalf en asperges en een dessert met Hollandse aardbeien.

Wolfslaar Breda

12. Colins

Colins heeft tijdens de Paasdagen een menu voor Cinema Culinair. Kijk de film The Hundred-Foot Journey en eet op hetzelfde moment de gerechten die ook voorbij komen in de film. Het menu kost €39,95 p.p. Lees verder.

Colins Breda

13. PuiCk

PuiCk heeft tijdens Pasen een Paasmenu (€35) met kleine gerechtjes voor een brunch, lunch of diner. Je hebt keuze uit een menu met vlees en vis (van lenterol en ceviche tot rode curry met eendenborst) of vegan. Lees verder.

PuiCk Breda

14. Don Qui-John

Don Qui-John heeft een 3-gangen Paasmenu voor €37,50 p.p. Het menu bestaat uit rilette kabeljauw met gemarineerde scampi’s of gerookte kalfslende met asperges, hoofdgerecht met dorade en zalm of speenvarken en pulled pork en keuze uit 2 desserts. Lees verder.

Don-Qui John Breda

15. Taste the Original

Taste heeft voor Pasen huisgemaakte aspergesoep (€5,45), optioneel met gerookte zalm en ei +€0,75. Huisgemaakte eiersalade €4,95, optioneel met bacon +€0,50 of gerookte zalm +€0,75. Een Paassmoothie van mango, ananas, yoghurt en kokos €4,25 en divers Paasgebak. Het kan los besteld worden, of als menu: €17,50 (exclusief extra’s). Lees verder.

Taste the Original Breda

16. De Overkant

De Overkant heeft een 2- (€25) en 3-gangen Paasmenu (€30). Je hebt als voorgerecht keuze uit aspergesoep of steak tartaar. Als hoofdgerecht eggs benedict of gegrilde rib-eye. Het dessert is een shortcake. Lees verder.

17. The Cake Room

The Cake Room heeft een brunchbox voor €19,50 p.p. De box bestaat uit cupcakes, donuts, mini muffins, croissantjes met jam en boter, mini kaasbroodjes, merengue, snoep eitjes, zakjes thee en jus d’orange. Lees verder.

The Cake Room Breda

18. Wijnbar Pinot

Wijnbar Pinot heeft een Paasbox voor €45 p.p. De box bestaat uit allemaal kleine gerechtjes, zodat je niet teveel in de keuken hoeft te staan. Van charcuterie en macarons tot soep, quiche, tosti à la Pinot en gestoofde varkensnek. Lees verder.

Wijnbar Pinot Breda

19. Brasserie Reduit

De studenten van De Rooi Pannen bereiden in de week voor Pasen een Paasmenu, af te halen bij Brasserie Reduit op donderdag 1 en vrijdag 2 april. Je hebt keuze uit aspergesoep met groene asperge of courgettesoep, varkenshaas met champignonroomsaus of zalm met romige vissaus en als nagerecht een dessert van de chef. Lees verder.

Brasserie Reduit Breda

20. ’t Jagthuijs

’t Jagthuijs heeft een 4-gangen Paasmenu voor €44,50 p.p. Het menu bestaat uit ceviche van corvina, fregola met witte asperges, rouleau van lamsrug en als dessert een surprise ei. Het menu is uit te breiden met diverse hapjes en wijnen. Lees verder.

Jagthuijs Ulvenhout

21. Uijttewaal

Uijttewaal heeft een Paasbrunchbox voor €35 p.p. De box bestaat uit onder andere jus d’orange, cava, quiche, pastei met ragout, knolselderijsoep, broodjes, salades, jam, gevuld ei met gerookte zalm, macarons, croissants en gevulde soesjes. Lees verder.

Uijttewaal Breda

22. Smaack

Smaack heeft een Paasbox voor €17,95 p.p. De box bestaat uit een potje ‘Potverdorie!’, tortillas, stokbrood, kipkerriesalade, olijvenmix, borrelkaas, brie of honing-geitenkaas, mini croissants en limoncello cheesecake. Lees verder.

Smaack Breda

23. Dames Pellens & Echt Brood

Dames Pellens en Echt Brood hebben een Paasontbijt voor 2 personen (€35). Het ontbijt bestaat uit o.a. een croissant, chocoladebroodje, brioche, zuurdesem, jus d’orange, huisgerookte zalm, eggs benedict, asperges, marmelade, hoeveham en vers fruit. Lees verder.

Dames Pellens Breda

24. Maritz Slow Food

Maritz Slow Food heeft een Paasplank (€32,50 p.p.) De plank is gevuld met o.a. een mini quiche, salade, gerookte rib-eye, kippenvleugeltjes, mini kaaspankje en tiramisu. Maar ook lamsvlees spiesje, gevuld eitje, soepje, empanadas, zeevruchtensalade en prosecco. Lees verder.

Maritz Slow Food Breda

25. Charelli

Charelli heeft 3- (€38,75) en 4-gangen (€44,75) Paasmenu. Als voorgerecht heb je keuze uit Pata Negra met een groene asperge salade of markeelmousse met briochebrood. Als tussengerecht een preisoep, gevolgd door een hoofdgerecht met zeebaarsfilet of lamsfilet. Tot slot een dessert. Lees verder.

Charelli Breda

26. Stiefkwartierke

Stiefkwartierke heeft een Paasbrunch (€24,95 p.p.). De brunch bestaat uit o.a. mini zoete broodjes, desembroodjes, beleg, croissants, fruitbowl, paprikasoep, petit worstenbroodjes, gekookte eieren en meer. Lees verder.

Stiefkwartierke Breda

27. Doppio Espresso Breda

Doppio Espresso Breda heeft een Paasbox samengesteld (€19,95 p.p.) met broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, fruit, huisgemaakte granola en iets zoets als toetje. En uiteraard mag een gekookt eitje niet ontbreken. Lees verder.

Doppio Breda

28. Girasole by Luca’s Kitchen

Girasole heeft een 3-gangen Paasmenu (€37,50 p.p.) met vooraf een rijke selectie van diverse Italiaanse voorgerechtjes. Als hoofdgerecht rib-eye en als dessert huisgemaakte cake met ananas, chocolade en likeur. Lees verder.

Girasole Breda

29. ’t Kaashuys

’t Kaashuys heeft een Paasbrunch (€17,50 p.p.) met o.a. carpaccio, puddingbroodje, chocoladebroodje, worstenbroodje, harde broodjes, beleg, vers fruit, soep en meer. Lees verder.

Kaashuys Breda

30. Barista Cafe Breda

Barista Cafe Breda heeft een Paasbrunch (€16,50 p.p.) Geniet thuis van een uitgebreide Paasbrunch met lekkere broodjes, een croissantje en diverse zoete lekkernijen. Daarnaast is er een kids Paasbrunch en kun je extra Paasgebak bestellen. Lees verder.

Kaashuys Breda

31. Bobbi’s Bar

Bobbi’s Bar heeft een Paasbrunch (€34,50 p.p.) en is per duo te bestellen. De brunch bestaat uit o.a. brood met dips, easter pie, gerookte zalm, gamba caramba, gepocheerd paasei, aspergesoep, tramezinne, tonijn tataki, pizzetta tri colori en taartjes. Lees verder.

Bobbis Bar Breda

32. Eetlokaal ZIN

Eetlokaal ZIN heeft een Paasplank (€19,50 p.p.) en per tweetal te bestellen. De plank bestaat uit o.a. focaccia, flatbread, salades, aspergesoep, beleg en meer. Lees verder.

Eetlokaal ZIN Breda

33. Brasserie Van Asperen

Brasserie Van Asperen en Floris Gastrobar hebben een 4-gangen Paasmenu (€34,50 p.p.). Het menu bestaat uit o.a. brood met smeersels, voorgerecht met gravad lax, een romige aspergesoep, hoofdgerecht met kalfsentrecote en een surprise dessert. Lees verder.

Brasserie Van Asperen

Haal je chocolade voor Pasen bij lokale ondernemers!

Cadeautip: Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod! Lees verder…