Pasen Breda Restaurants
Lijstjes

18x Pasen in Breda: restaurants met Paasmenu

Pasen in Breda wordt normaal gesproken ook door restaurants gevierd met een Paasbrunch, Paaslunch of Paasdiner. Helaas is dat vanwege de tijdelijk horecasluiting niet mogelijk. Toch zijn er genoeg restaurants die speciaal voor Pasen een Paasmenu hebben samengesteld dat je kunt afhalen of laten thuisbezorgen. In dit lijstje een overzicht.

1. Chocolat

Chocolat vier Pasen dit jaar met een Paasbox. Je kunt deze box bestellen voor 10, 11, 12, en 13 april. Een to share box met onder andere zalm, carpaccio, aspergesoep, quiche en meer. De box kost €40 p.p. en wordt gratis bezorgd in Breda. Lees verder.

Chocolat Breda

2. Zuyd

Zuyd heeft samen met leveranciers voor de Paasdagen een selectie gemaakt voor een Paas-Best-Borrel-Plank. Geniet van kazen, gedroogde vleessoorten, gerookte zalm en mooie vissalades. Maar ook een notenmix, olijven, brood en paaseitjes kunnen natuurlijk niet ontbreken! Optioneel is dit ruim verzorgde pakket nog aan te vullen met een Zeeuwse oesterproeverij, kaviaar of een heerlijke voorjaarswijn. Vanaf €42,50 voor 2 personen. Lees verder.

Zuyd Breda

3. Doppio Espresso Breda

Doppio Espresso Breda heeft 12 en 13 april een Paasbrunch. De koffiebar heeft een Paaspakket samengesteld met broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, verse jus d’orange en een heerlijk taartje toe. En uiteraard mag een gekookt eitje niet ontbreken. Dit kost €15 p.p. Stuur voor vrijdag 10 april een mail naar breda@doppio-espresso.nl en het wordt 1e of 2e Paasdag contactloos bezorgd.

Doppio Breda

4. Dames Pellens

Dames Pellens heeft op 10, 11 en 12 april een Paasmenu. Geniet van asperges, Oosterscheldekreeft, kam en aardbeien. Het 4-gangenmenu kost €39,50, zowel afhalen als bezorgen. Een extra gang met kaas (€12) en bijpassende wijnen (€9,50 per fles) is ook mogelijk. Bestellen kan via Whatsapp (06 52 85 51 17) of daan@damespellens.nl. Lees verder.

Dames Pellens Breda

5. Kleijne

Kleijne in het Ginneken is tijdens Pasen vanaf 8.00 uur geopend voor het afhalen van lekkere ontbijtjes zoals croissant, chocoladebroodjes, losse broden en broodjes, stokbroden en lekkere koeken of appeltaart. Verder kan je natuurlijk ook bij Kleijne terecht voor koffie-to-go, belegde broodjes en ijsjes.

6. Salon de Provence

Salon de Provence heeft vanaf donderdag t/m maandag april een 3-gangen thuismenu zoals aspergesoep met Oosterscheldekreeft, een Zeeuwse kreeft met asperges en een dessert van lambada aardbei. Deze gerechten zijn ook los te bestellen! Daarnaast geniet je ook van een heerlijk plateau fruits de mer! Bestel nu via 076 561 5969. Lees verder.

7. Maritz Slow Food

Maritz Slow Food heeft voor de Paasdagen een PaasPlank voor €28,75 om af te halen. De plank bestaat uit onder andere krabsalade, pastrami, quiche, gegratineerde mosselen, gevuld eitje, aspergesoepje, brood met dips, pulled chicken en meer. Lees verder.

Maritz Slow Food Breda

8. Uijttewaal

Uijtewaal heeft voor Pasen een brunchbox voor €25 p.p. en bestaat uit jus d’ orange, aspergesoep, quiche, brioche met paling, pastei met kippenragout, croissantjes met jam, macarons, soesjes, aardbeien romanoff en paaseitjes. De box is zaterdag, zondag en maandag af te halen. Lees verder.

Uijttewaal Breda

9. ’t Jagthuijs

’t Jagthuijs heeft voor Pasen een 5-gangen Paasmenu voor €49,95. Van een marbré van tonijn, zalm en nori tot een velouté van Ulvenhoutse asperges en een surf & turf (gegrilde zeebaars en gestoofde varkenswang). Tot slot gebraden rugfilet van lam met asperges en als dessert pavlova. Lees verder.

Jagthuijs Ulvenhout

10. Coffeelicious

Coffeelicious heeft voor de Paasdagen een speciale Paas High Tea, maar ook Paascupcakes. Je kunt ook kiezen voor een Paascake of Paastulband. Tot slot is er de Family Brunchbox met een portie scones met jam en clotted cream, 2x keer Rise & Shine, een grote fles orange Juice, 2x Griekse yoghurt met vers fruit en granola en 2 cupcakes. Lees verder.

Coffeelicious Breda

11. Barista Cafe Breda

Barista Cafe Breda heeft een Paasbrunch voor 1e en 2e Paasdag (tussen 10:00 en 13:30 uur). De brunch bestaat uit ham, kaas, tonijnsalade of pompoenhummus, een vers brood van Meester Boulanger Peter Bienefelt, croissantje, scone met clotted cream en jam en zelfs nog een verse jus d’orange. Voor €15 p.p. wordt het thuisbezorgd! Afhalen kan ook. Daarnaast is er voor kinderen een kleiner alternatief voor €10. Bestel via social media of 076 750 3980.

12. Stiefkwartierke

Stiefkwartierke heeft voor Pasen in Breda een Paasbrunch, Paas high tea en Paas patisserie! De Paasbrunch bestaat uit o.a. luxe belegde mini-broodjes, chocoladebroodjes, mini koffiebroodjes, fruitsalade, soepje, scones en meer voor €18,95. Daarnaast is er de Paas high tea proeverij voor €19,95 en diverse zoetigheden, waaronder de macarons van Patisserie Tout! Lees verder.

Stiefkwartierke Breda

13. H. van Haaren

H. van Haaren heeft ook lekkernijen voor de Paasdagen! Zo is er het verrassingspakket met diverse lekkernijen om van de smullen tijdens Pasen in Breda voor €15. Maar in de webshop heb je ook keuze uit onder andere Paasbrood, gebakjes, bonboneitjes (ook met Baileys, Licor43 of Liefmans) en nog veel meer lekkers. Lees verder.

H. Van Haaren Breda

14. Bleue Bar Bistro

Bleue Bar Bistro bezorgt zaterdag, zondag en maandag een Paasmenu voor €37 p.p.. Het menu bestaat uit millefeuille (gepekeld rund op frisse tonijnsalade, kruidenkrokant, aceto-uitjes, mosterd-kappertjes vinaigrette), een aspergesoep (gevuld met gerookte zalm, mascarpone en truffel) en gebraden rund (met gestoofde seizoensgroenten, fregola en pepersaus). Lees verder.

Bleue Bar Bistro Breda

15. De Veestallen

De Veestallen heeft van woensdag t/m maandag 4-gangen thuismenu voor €25. Het Pasen in Breda menu bestaat uit gerechten met zeebaars, aspergesoep, lamsstoof en als dessert een huisgemaakt citroentaartje. Het menu is af te halen maar kan ook worden thuisbezorgd (€5). Lees verder.

De Veestallen Breda

16. El Quinto Pino

El Quinto Pino gaat speciaal voor Pasen in Breda Paaslunches bereiden. Het menu bestaat uit hartige koude tapas en wat zoets voor erna. Dit kan besteld worden t/m zaterdag en zondag afgehaald worden van 11:00 tot 15:00 uur. De lunch kost €20 en is voor miniimaal 2 pers.

El Quinto Pino Breda

17. Koffiebar Sowieso

Koffiebar Sowieso heeft op veler verzoek Paasmenu samengesteld. Heerlijk voor jezelf of leuk als verassing voor je geliefden! En het mooiste van alles is dat Sowieso dit 1e en 2e Paasdag bij je thuisbezorgd in Breda. Alleen mogelijk op reservering vooraf via info@koffiebarsowieso.nl. Het menu kost €18 en het kindermenu’tje €9. Bekijk het menu.

Koffiebar Sowieso Breda

18. Smaack

Traiteur en delicatessenwinkel Smaack in de Houtmarkt heeft vrijdag, zaterdag en zondag een Paastas voor €17,50. De tas is gevuld met onder andere brie, eiersalade, aioli, kipragout met bladerdeegbakje 2x, 2 mini tortilla’s, groentequiche voor 2 personen en stokbrood. De Paastas kan worden uitgebreid met alcoholvrije gimber-mint cocktail voor €24,95 of met een fles Sangria voor €30.

Smaack Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.