Pizza Breda Restaurants
Lijstjes

7x pizza in Breda bij deze restaurants

Pizza eten in Breda kan bij veel Italiaanse restaurants. Het Italiaanse gerecht is niet meer weg te denken van veel menukaarten. Gelukkig zijn er diverse pizzaria’s in Breda die de pizza’s op authentieke wijze bereiden. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda met pizza op de menukaart.

1. Pazzi Breda

Pazzi Breda is een Italiaans restaurant op het Van Coothplein en serveert authentieke houtovenpizza’s. Bij Pazzi roert de nieuwe generatie in de pannen, naar de geheime recepten van hun moeders en met uit Italië geïmporteerde ingrediënten.

Pazzi Breda Pizza Restaurant

2. Pizza Cantina

Pizza Cantina is een Italiaans restaurant gevestigd in de Oranjeboomstraat. In de steenoven worden authentieke pizza’s gebakken; van bekende klassiekers tot wisselende seizoenspizza’s. Maar ook voor een salade caprese en huisgemaakte tiramisu kun je bij het restaurant terecht.

Pizza Cantina Breda Restaurant

3. Il Bandito

Il Bandito is een Italiaans restaurant aan de Ginnekenweg en gespecialiseerd in pizza’s en pasta’s. Het restaurant serveert traditionele pizza’s en is 1 van de weinige restaurants in Breda met huisgemaakte pasta’s.

Il Bandito Breda Pizza Restaurant

4. Barlucca

Barlucca is een restaurant met een brede keuze aan Italiaanse gerechten en specialiteiten. Het authentieke pand aan het Van Coothplein heeft een stoere maar ook warme inrichting en het restaurant staat garant voor een gezellige avond uit.

Barlucca Breda

5. Da Attilio

Da Attilio is een traditioneel Italiaans restaurant op de Grote Markt. Het restaurant bestaat al ruim 40 jaar en is het oudste Italiaanse specialiteitenrestaurant van Breda. Je kunt hier terecht voor huisgemaakte pizza’s, pasta’s en Italiaanse voor-, hoofd- en nagerechten.

Da Attilio Breda

6. Bobbi’s Bar

Bobbi’s Bar is een restaurant aan de Gasthuyspoort. Met keukenhelden afkomstig uit Italië, Engeland, België en Nederland is Bobbi’s Bar in staat om het beste uit vier landen te serveren. Pizza, biefstuk en kip zijn de pijlers van de menukaart.

Bobbi's Bar Breda

7. Suikerkist

Suikerkist is een urban grand café op de Havermarkt met een warm en stoer interieur en bijzondere muurschilderingen. Het eetcafé is 7 dagen per week geopend voor lunch, diner en borrel en heeft als specialiteit een uitgebreide drankkaart met gin-tonic’s en premium mixers.

Suikerkist Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.