Publieke Werken is een café en restaurant in de St. Annastraat. De ongedwongen sfeer, oprechte gastvrijheid en het eten en drinken maken ‘PW’ al tientallen jaren tot een café waar iedereen zich thuis voelt. Publieke Werken behoort tot het Hertog Jan Genootschap en heeft een uitgebreid assortiment bieren op de tap en per fles.

Je kunt bij het eetcafé lunchen, dineren en borrelen. Begin je dag met een verse kop koffie met appelgebak. Op de lunchkaart staan uiteenlopende gerechten: van broodjes en club sandwich tot salade en uitsmijter. Wist je dat je ook je eigen lunchgerecht kunt samenstellen? Bij het Chef’s Plate (€14,50) heb je keuze uit een soep (champignon-truffel soep of tomatensoep met room), sandwich (carpaccio met gepeperde mayonaise en Parmezaanse kaas of gerookte zalm met kappers, rode ui en chili-mayonaise) en een rundvlees- of garnalenkroket met wit- of bruinbrood.

Publieke Werken heeft een 3-gangen keuzemenu voor slechts 28,25 euro. In dit menu heb je keuze uit voorgerechten (waaronder langzaam gegaard rundvlees geserveerd met een papadum en salade), hoofdgerechten (waaronder malse kogelbiefstuk van de grill met een krachtige saus) en desserts (waaronder semifreddo met amarena kersen en stukjes pure chocolade). Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu.

Natuurlijk heeft Publieke Werken ook een borrelkaart met borrelhapjes en borrelplanken. Kortom; Publieke Werken is een plek waar je terecht kunt voor koffie met gebak, om te lunchen, dineren en voor een gezellige borrel met hapjes en uiteenlopende (speciaal)bieren en wijnen.

Publieke Werken Breda

Publieke Werken Breda

Publieke Werken Breda

Publieke Werken Breda

Publieke Werken Breda

Publieke Werken Breda

Publieke Werken Breda

Publieke Werken Breda