Smakelijk Breda

Smakelijk Breda | Uit eten in Breda

  • Nieuws & Blogs
  • Restaurants
  • Restaurantgids
  • Restaurantweek
  • Cadeaukaart
  • Kerstpakket
MENU
  • Nieuws & Blogs
  • Restaurants
  • Restaurantgids
  • Restaurantweek
  • Cadeaukaart
  • Kerstpakket
Barlucca

Barlucca

Van Coothplein 24, 4811 NG Breda
RestaurantsItaliaans

Home » Restaurants » Breda » Centrum » Barlucca

Foto's

Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda
Barlucca Breda

Barlucca in Breda is een restaurant met een brede keuze aan Italiaanse gerechten en specialiteiten. Het authentieke pand aan het Van Coothplein heeft een stoere maar ook warme inrichting en het restaurant staat garant voor een gezellige avond uit.

Begin je avond goed met een echt Italiaanse aperitivo, een speciaalbier, of maak een keuze uit de vele Italiaanse wijnen. Ben je wijnliefhebber? Vraag naar het wijnboekje met wijntips. Op de menukaart staan verschillende anti pasti (gezellig om te delen tijdens de borrel) en à la carte gerechten passend bij het seizoen. Ook staan er rijke pizza’s en smaakvolle pasta’s op de menukaart en een wekelijks wisselend 3-gangen marktmenu voor 31 euro.

Op de eerste verdieping biedt Barlucca in een intieme setting de mogelijkheid voor privé diners vanaf 20 personen. De ruimte is ook zakelijk geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties en vergaderingen. Barlucca is een ideale voor bruiloften met een Italiaans diner en aansluitend een besloten feest. Recepties en feesten zijn mogelijk voor ruim 200 personen.

» Nieuws over Barlucca

  • 13-10-2019 | Barlucca organiseert wijn-spijs diner met Darewines
  • 10-12-2018 | Barlucca vermeld in restaurantgids Gault&Millau 2019
  • 27-09-2018 | Barlucca organiseert ClubNight en Italian Pre Club Dinner
  • 23-05-2017 | Barlucca heeft nieuwe eigenaars en menukaart

» Blogs over Barlucca

  • 01-09-2019 | Uit eten bij Barlucca: tortellini, lam, perzik & 3-gangen marktmenu
  • 04-04-2019 | Uit eten bij Barlucca: burrata, tortellini, ossobuco & kabeljauw
  • 28-06-2018 | Uit eten bij Barlucca: burrata, lamsschenkel, kwartel & tonijn
  • 12-11-2017 | Uit eten bij Barlucca: burrata, ham, eend, hert & taart

» Interviews over Barlucca

  • 03-05-2017 | 10 vragen aan chef-kok Rob van Aart van Barlucca

» Lijstjes over Barlucca

  • 26-03-2019 | 9x Italiaanse restaurants in Breda
  • 10-12-2018 | 5x restaurants uit Breda in de Gault&Millau
  • 24-11-2018 | 30x restaurants in Breda met een kerstmenu

Barlucca organiseert wijn-spijs diner met Darewines

Barlucca organiseert zondag 27 oktober een wijn-spijs diner dat in het teken staat van wild. Mooie, verse producten van het seizoen worden begeleid met passende uitdagende wijnen, geselecteerd door een sommelier van Dare Wines. Sommelier Lisa Snepvangers neemt je mee in de wereld van Italiaanse wijnen, terwijl chef-kok Rob van Aart en zijn team zorgt voor de gerechten.

Het diner kost €79 per persoon en is inclusief aperitief, tafelwater, 6-gangen diner, 8 bijpassende wijnen en koffie of thee na. Reserveren kan via info@barlucca.nl of telefonisch via 076 521 6696. Ontvangst is om 17.30 uur, het diner begint om 18.00 uur en eindigt om 22.00 uur.

Barlucca Breda

Uit eten bij Barlucca: tortellini, lam, perzik & 3-gangen marktmenu

We nemen plaats op het terras van Barlucca voor een heerlijk glaasje bubbels. Mijn tafelgenote en ik genieten van de Italiaanse sparkling wine ‘Scintillante’ met het Barlucca label. Even later volgt het brood met olijfolie, tapenade en olijven van het huis.

Een heerlijk moment om even te genieten op het zonnige terras van het Italiaanse restaurant op het Van Coothplein. Vanavond proeven we à la carte gerechten en het marktmenu. Dit wekelijkse 3-gangenmenu (€31) is een wisselend menu van de chef en staat vermeld op het krijtbord.

ClubNight by Barlucca

Eigenaars David da Silva en Robin blijven met Barlucca vernieuwen! Een voorbeeld daarvan is ClubNight by Barlucca, dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 23 november. Deze editie heeft Barlucca het restaurant omgetoverd voor een exclusief club diner voorafgaand aan de Club Night.

Je wordt vanaf 18.00 uur ontvangen met een aperitief en oesters en om 19.00 uur start het Italiaanse 4-gangen diner, inclusief bijpassende wijnen en tafelwater. De avond begint smooth and easy en de sfeer wordt opgebouwd naar een fijne mix van club en house.

Vanaf 22.00 uur worden gasten voor ClubNight ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail. Exclusive dj’s verzorgt in samenwerking met verschillende dj-sets, live entertainment en live vocals: een mix van club, house en een vleugje funky house.

Dinerticket: €85,- per persoon, vanaf 18.00 uur
Aperitief | Tafelwater | 4-gangen diner | Bijpassende wijnen | Koffie/thee na | Clubtickets

Clubticket: €25,- per persoon, vanaf 22.00 uur
Welkomstcocktail | Bewaakte garderobe

Je kunt nu reserveren. Voor groepsreserveringen of tafelreserveringen kun je mailen naar info@barlucca.nl.

Barlucca Breda

Barlucca Breda

Tortellini & courgette

Het à la carte voorgerecht is huisgemaakte tortellini (€13) gevuld met lamsgehakt. Zowel tortellini als ravioli zijn altijd een genot om te proeven bij Barlucca. De tortellini met dragon wordt aan tafel opgeschonken met een heldere en smaakvolle lamsbouillon. Sangiovese Terre di Chieti Gran Sasso is de zachte en romige rode wijn die erbij wordt geschonken.

Cannelloni van courgette is het marktmenu-gerecht. Het voorgerecht is gevuld met caponata. Dit Siciliaanse zoet-zure gerecht bestaat uit onder andere aubergine, courgette, paprika en rozijnen. Daarbij wordt een smaakvolle saus van gebrande tomaat met balsamicosiroop geserveerd. Bij dit gerecht wordt een sappige, verfrissende Sauvignon Blanc geschonken: Castel Firmian Sauvignon Blanc.

Barlucca Breda

Barlucca Breda

Lam & heilbot

De volgende wijn is een licht gekoelde fruitige rode wijn uit Veneto: Torre del Falasco Bardolino. Bij dit gerecht wordt lamsfilet geserveerd. Heerlijk sappig en mals rosé vlees, perfect gegaard. Daarbij een dragonjus, gegrilde groene asperges en verrassend lekkere huisgemaakte aubergine beignets.

Bij het marktmenu heb je de keuze uit 2 hoofdgerechten. Wij proeven vanavond een heel mooi stuk gebakken heilbot. Daarbij gegrilde aubergine, een crème van artisjok en daar omheen een peterselie-olie. Als bijpassende wijn is gekozen voor Stemmari Chardonnay. Een volle en romige witte wijn met frisse tonen.

Bij de hoofdgerechten worden aardappeltjes en een salade geserveerd.

Barlucca Breda

Barlucca Breda

Barlucca Breda

Perzik & citroencheesecake

Het à la carte dessert is de ‘Amandel granita’ (€7) met ijsschaafsel van amandelmelk, gepocheerde perzik en krokantje van cantuccini koekjes. Een originele bereiding die hierdoor ook nog eens zorgt voor een lactose vrij ijs-dessert. Het dessert van het marktmenu is een heel mooie citroencheesecake met rood fruit en een gelei van limoncello.

Als bijpassende wijnen is gekozen voor Moscato D’Asti DOCG “Vigna Senza Nome” en Maculan Dindarello. Twee mooie licht-zoete dessertwijnen uit Italië die mooi samengaan met de desserts van vanavond. En daarmee komt een einde aan een mooie avond met Italiaanse gerechten en wijnen. Wil je een keer iets anders dan gerechten van de menukaart? Bestel dan een keer het 3-gangen marktmenu.

Barlucca Breda

Barlucca Breda

Uit eten bij Barlucca: burrata, tortellini, ossobuco & kabeljauw

Voor een avond met Italiaanse wijnen, gerechten en kazen nemen we plaats bij Barlucca. Het Italiaanse restaurant behoort tot de hotspots van het bruisende Van Coothplein. Je kunt er even een pizza of pasta eten of uitgebreid dineren en genieten van al het moois uit de Italiaanse keuken.

Mijn tafelgenote en ik beginnen de avond met een aperitief. Ik drink de Italiaanse sparkling wine ‘Scintillante’ met het Barlucca label en mijn tafelgenote het non-alcoholische aperitief met Rosewater Soda, framboos en munt. Zoals altijd is de tafel gevuld met brood, olijfolie, tapenade en olijven van het huis.

Barlucca Breda

Barlucca Breda

Burrata & tortellini

Je maakt ons altijd blij met burrata (€13) en ook dit nieuwe voorgerecht valt in de smaak. Op het bord ligt een gegrilde punt paprika met daarop burrata en ‘toppings’ zoals olijven, ansjovis, amandelen en olijfolie. Dit zorgt niet alleen voor nog meer smaak, maar ook voor een bite en voldoende structuur aan het gerecht. Bij het gerecht wordt een volle Chardonnay met een zuurtje geschonken van Stemmari uit Sicilië.

Het andere voorgerecht is huisgemaakte tortellini (€13) gevuld met lamsgehakt en dragon. Aan tafel wordt er een smaakvolle lamsbouillon bij geschonken, heerlijk. De bijpassende wijn is Sangiovese Terre di Chieti Gran Sasso. Deze rode wijn heeft een zachte en romige smaak met tonen van fruit en vanille.

Barlucca Breda

Barlucca Breda

Ossobuco & kabeljauw

Het eerste hoofdgerecht dat we proeven is een Italiaanse klassieker: ossobuco (€21). Ossobuco komt oorspronkelijk uit Milaan en is een gerecht op basis van kalfsschenkel. De gestoofde kalfsschenkel wordt geserveerd met een rode wijnsaus, gremolata en ratatouille. Bij dit mooie vleesgerecht hoort natuurlijk een rode wijn: Chiantari Nero d’Avola met tonen van onder andere kersen.

Bij het andere gerecht drinken we een sappige, verfrissende Sauvignon Blanc uit het noorden van Italië van Castel Firmian. Het gerecht is mooi uitgebalanceerd met perfect gebakken kabeljauw (€22) en jus van kreeft, vongole en venkel. Zoals altijd wordt er bij de hoofdgerechten gebakken aardappeltjes en een salade geserveerd.

Barlucca Breda

Barlucca Breda

Barlucca Breda

Kaas & dessert

Tot slot proeven we Italiaanse kazen van Fromagerie Guillaume. De heerlijke kazen van deze Meesterkaasaffineurs kun je bestellen in 3 (€9), 4 (€12) of 5 stuks (€14). Wij proeven Castelbelbo en 24 maanden gerijpte Parmezaanse kaas tot een pecorino met truffel, in Barolo gerolde koemelk en pikante gorgonzola. De kazen worden geserveerd met vijgenbrood en huisgemaakte chutney.

Het chocolade dessert (€7) bestaat uit een chocolade cake met nougatine crème. Een zeer verleidelijk dessert voor chocoladeliefhebbers. Zo romig en smaakvol. Rondom de chocolade zit een crumble van pistache en bovenop dulce de leche. De bijpassende dessertwijn is Dindarello; een zoete wijn, gemaakt van een eigen, lokale variant van de muskaatdruif.

Barlucca Breda

Barlucca Breda

Barlucca Breda

Barlucca vermeld in restaurantgids Gault&Millau 2019

Barlucca staat dit jaar voor het eerst in restaurantgids Gault&Millau. Het restaurant krijgt 13 punten. In de 2019 editie staan maar liefst 6 restaurants uit Breda, waarvan er 5 ook zijn te bewonderen in Restaurantgids Breda 2019 die onlangs is uitgebracht. De meeste punten (16) gaan naar culinair restaurant Wolfslaar, dat al jarenlang in het bezit van een Michelinster.

Gault&Millau brengt sinds 2003 jaarlijks een culinaire restaurantgids uit in Nederland. Onafhankelijke en anonieme inspecteurs bezoeken en beoordelen restaurants op een schaal van 1-20. Restaurants met 12 punten of hoger krijgen een vermelding in de restaurantgids. Inter Scaldes en De Librije krijgen met 19,5 punten de meeste punten in Nederland.

Barlucca organiseert ClubNight en Italian Pre Club Dinner

Het Italiaanse restaurant Barlucca wordt zaterdag 24 november voor de tweede keer omgetoverd tot ClubNight by Barlucca. Exclusive DJ’s verzorgt in samenwerking met verschillende dj’s, live Sax en Live vocals by LeeMcKing voor een mix van club, house en een vleugje funky house. DJ’s Lazee Larry en Daan Gvn staan deze avond achter de draaitafel.

Voorafgaand is er op de tweede verdieping een exclusive club diner. Barlucca ontvangt je om 18.30 uur met een aperitief, waarnaar ze je om 19 uur uitnodigen om te starten met een Italiaans 4-gangen. Bij het diner worden passende wijnen en tafelwater geschonken.

LeeMcKing zorgt met haar prachtige stem voor fijne klanken tijdens het diner en warmt de gasten op voor de clubnight. Er wordt smooth and easy opgebouwd naar een fijne mix van club en house. Er zijn voor het diner een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! Voor extra informatie of groepsaanvragen kun je mailen naar info@barlucca.nl.

Barlucca heeft nieuwe eigenaars en menukaart

Barlucca heeft sinds 1 mei nieuwe eigenaars. Bedrijfsleiders David da Silva en Robin Mol hebben het Italiaanse restaurant op het Van Coonplein overgenomen van Mascha Schaffels en Jack Lambreghts, die nog wel eigenaar zijn van het tegenover gelegen restaurant Charelli.

Da Silva en Mol begon ruim 5 jaar geleden bij Barlucca en hebben het restaurant vanaf de opening opgestart. Dat ze Barlucca nu hebben overnomen is een droom die uitkomt. “Samen hebben we altijd als doel gehad om een restaurant te starten”, aldus Mol. “Het interieur heeft een opfrisbeurt gekregen, maar de essentie van het restaurant blijft hetzelfde.”

Barlucca is sinds deze maand zeven dagen per week geopend, dus ook op maandagavond. Daarnaast heeft het restaurant op de eerste verdieping een ruimte die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagen en vergaderingen. Private dining is al mogelijk vanaf 18 couverts tot aan feesten en partijen voor ruim 200 personen.

Gelijktijdig met de overname heeft Barlucca een nieuwe menukaart geïntroduceerd. De kaart is compacter dan voorheen maar desondanks zeer divers. Nieuwe voorgerechten zijn onder meer dungesneden zwaardvis en burrata. Hoofdgerechten als kalfssukade en risotto mogen natuurlijk niet ontbreken, net als de pizza met truffelsalami en orecchiette met lamsragout. Voor wijnliefhebbers is er een handgeschreven wijnboek met mooie en bijzondere wijnen.

Op 30 juni wordt de eerste editie van ClubLucca georganiseerd. Op deze jaarlijkse club-avond voor 30-plussers draaien dj’s als Funkerman, Boris Smith, Axx & Thomas. Tijdens deze exclusieve avond geniet je van muziek van Bredase dj’s onder het genot van mooie dranken en hapjes, bijvoorbeeld van de oesterbar. Er zijn 200 kaarten en vip-tafels beschikbaar, kaarten zijn online te bestellen.

Uit eten bij Barlucca: burrata, lamsschenkel, kwartel & tonijn

Je krijgt bij Barlucca altijd vers brood op tafel, geserveerd met olijfolie, tapenade en olijven. Een ideaal begin van de avond en een hapje van het huis wordt altijd gewaardeerd. Om de avond in te luiden drinken mijn tafelgenote en ik het Barlucca aperitief (met Limoncello, prosecco en bruiswater) en het non-alcoholische aperitief met Fentimans Rose lemonade, framboos en munt.

Aperitief Barlucca Breda
Aperitief
Brood Barlucca Breda
Brood

Burrata & lamsschenkel

Het eerste voorgerecht is een ideaal zomergerecht: burrata (€13). Geserveerd als caprèse met verschillende tomaten, pesto en crostini. De kaas van mozzarella is gevuld met room en dat maakt deze kaas uniek en zeer smaakvol. Bij het gerecht wordt de wijn Trovati Chardonnay geschonken. Dit is een fruitige witte wijn die mooi in balans is door de prettige structuur en zuurgraad.

Het andere voorgerecht is pappardelle (€12). De bekende Italiaanse pastasoort, bestaande uit lange brede linten pasta, wordt geserveerd met perfecte lamsschenkel en een smaakvolle grove en krachtige tomatensaus. Hier proeven we de kunsten van de chef. Bovenop wordt aan tafel Parmezaanse kaas over het gerecht geschaafd. Miopasso Primitivo Puglia is de rode fruitige wijn die goed past bij dit gerecht.

Burrata Barlucca Breda
Burrata
Lamsschenkel Barlucca Breda
Lamsschenkel

Tonijn & risotto

Barlucca heeft diverse nieuwe hoofdgerechten, waaronder een gerecht met gegrilde tonijn (€19). Mooi verse vis die wordt geserveerd met sperziebonen, rode paprika, olijven, aardappel en witte balsamico. Het andere gerecht is een risotto met kwartelfilet en kwartelboutjes. Smaakvol vlees en, mede dankzij de romige jus, een heerlijke risotto met groene asperges.

Zoals altijd worden er bij de hoofdgerechten een frisse salade en gebakken aardappelen geserveerd. Dit kunnen wij zeer waarderen. Bij beide gerechten drinken we Fattoria di Laila – Verdicchio dei Castelli di Jesi. Deze droge Italiaanse witte wijn met een bittertje in de afdronk past prima bij zowel het visgerecht als de romige risotto.

Barlucca Breda
Tonijn
Risotto Barlucca Breda
Risotto
Barlucca Breda
Bijgerechten

Citroentaart & ijstaartje

Een diner bij Barlucca is niet compleet zonder dessert. We proeven zomerse desserts zoals een citroentaart (€7) met lemon curd, Italiaans schuim en onderop amarettikoekjes. In dit huisgemaakte taartje zit de nodige liefde en dat proef je terug. Het andere dessert is een ijstaartje (€8) met verse gemarineerde perzik, semifreddo yoghurt-ijs en een siroop met zwarte peper en tijm.

Bij de desserts worden twee verschillende dessertwijnen geschonken, maar onze favoriet is Moscato d’Asti – Braida Vigna Senza Nome. Deze licht mousserende wijn is friszoet met een lange afdronk en haalt het fruit van de desserts mooi naar boven.

Citroentaart Barlucca Breda
Citroentaart
IJstaartje Barlucca Breda
IJstaartje

Uit eten bij Barlucca: burrata, ham, eend, hert & taart

Barlucca heeft sinds vorige maand een vernieuwde menukaart met nieuwe gerechten van chef-kok Rob van Aart. De nieuwe gerechten zijn gericht op het winterseizoen, zoals gestoofde wilde eenden boutjes en hertenboutbiefstuk. Wij nemen plaats in het sfeervolle restaurant en hebben deze gerechten geproefd.

Barlucca Breda

Burrata & ham

Het eerste voorgerecht is één van de meest opkomende kazen van het jaar: burrata (€14). Deze Italiaanse kaas betekent ‘boterachtig’ en zo gek is dat niet, want de kaas smelt op je tong. De buitenkant is gemaakt van mozzarella en daarbinnen zit ook room. Hierdoor krijgt de kaas een zeer romige en zachte smaak, heerlijk! Daarbij vijgen, hazelnoot olie met een crumble van pecorroni.

Een ander voorgerecht is met San Daniele ham (€14), de beroemde ham uit Noord-Oost Italië. Licht zoetig en bijzonder aromatisch, verfijnder en minder hartig dan bijvoorbeeld Parmaham. De ham is minstens 18 maanden gerijpt wat zorgt voor een heerlijke smaak, gecombineerd met een toegankelijke gorgonzola crème, stukjes peer en groene asperges.

Wijnsuggesties: Trovati Chardonnay (ham) & Primitivo Puglia Gran Sasso (burrata)

Barlucca Breda
Burrata
Barlucca Breda
Ham

Eend & hert

Je maakt mij altijd blij met risotto! Gelukkig heeft Barlucca ook risotto op de kaart (€17), ditmaal met Parmezaanse kaas, room en oude balsamico stroop. Bij dit smeuïge gerecht worden gestoofde wilde eendenboutjes geserveerd, perfect. Een mooi gerecht dat past bij het culinaire jachtseizoen dat momenteel in volle gang is.

Een ander wild-gerecht is hertenboutbiefstuk (€20); zeer mals vlees en geserveerd met een smaakvolle wildjus. Daarbij een crème van pastinaak, stoofpeer en pure chocolade dat aan tafel over het gerecht wordt geschaafd. Zoals altijd wordt bij het hoofdgerecht aardappeltjes en salade geserveerd.

Wijnsuggesties: Miopasso Primitivo Puglia (hert) & Valpolicella Ripasso (eend)

Barlucca Breda
Risotto & eend
Barlucca Breda
Hert

IJstaartje & chocoladetaart

Ook voor een Italiaans dessert zit je goed bij Barlucca. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ijstaartje (€8); heerlijk karamel roomijs en een mousse van gezouten karamel met praliné crème. Ben je liever van de chocolade? Bestel dan het chocoladetaartje (€8); smaakvol maar niet zwaar en gevuld met mascarpone! Het ideale dessert voor liefhebbers van chocolade.

Wijnsuggestie: Maculan Bianco Passito Dindarello

Barlucca Breda
IJstaartje
Barlucca Breda
Chocoladetaart

10 vragen aan chef-kok Rob van Aart van Barlucca

1. Introduceer jezelf: wie ben je en wat doe je?

Ik ben Rob van Aart, 52 jaar, woonachtig in Breda en ruim 5 jaar chef-kok van het Italiaanse restaurant Barlucca, gevestigd op het Van Coothplein.

2. Wanneer en waarom ben je gaan koken?

Ik ben in 1981 begonnen bij mijn eerste leerbedrijf. In mijn jeugd heb ik mijn interesse ontwikkeld in eten en koken. Vanuit thuis uit en later ook in de verschillende restaurants waar ik heb gewerkt of stage liep.

3. Wat voor type chef-kok ben je?

Ik ben een team player die een rustige factor is in de keuken. Ik geef mijn team de ruimte voor ontwikkelingen maar hou altijd controle over de uiteindelijk smaken die wij meegeven.

4. Wat inspireert je?

Mijn inspiratie haal ik op veel verschillende plekken. Ik en mijn vrouw gaan gelukkig graag uit eten. Dit doen wij het liefst buiten Breda om nieuwe zaken te ontdekken. Hier krijg ik vaak inspiratie voor nieuwe gerechten en smaken. Vooral in het buitenland zie je veel andere eetculturen en smaakbelevingen, deze neem ik mee als inspiratie. Ook hou ik goed contact met onze leveranciers.

5. Wat is je guilty pleasure op het gebied van eten?

Kibbeling met tartaarsaus kan ik niet weerstaan. Het liefst op vrijdag bij Vishandel Karel & Jolanda op het Dr. Struyckenplein.

6. Wat vind je niet lekker of eet je liever niet?

Ik eet liever geen sardienen van de grill, de geur kan ik niet waarderen.

7. Wat is je favoriete gerecht op jullie huidige menukaart?

De kalfssucade, een mooi vol gerecht van zacht vlees dat smelt op je tong. Ik ben gek op stoofgerechten!

8. Waar in Breda ga je zelf graag eten?

Meestal buiten Breda, Hofstede de Blaak in Tilburg kom ik graag. In Breda zelf ga ik graag naar Bistro Formidable aan de Prins Hendrikstraat.

9. Wat vind je van de eetcultuur in Breda?

Van mij mag Breda nog wel een stukje bourgondischer en authentieker worden. Ik heb zelf niet veel met de grote concepten waarbij massa en veel voor weinig het hoofddoel is.

10. Heb je een recept of kooktip voor de lezers?

Het is simpel maar heerlijk, onze kruiden olie past goed bij brood maar ook bij pasta of vis:

  • 1l olijfolie extra vergine
  • 1 bosje basilicum
  • 2 tenen knoflook
  • Snufje zeezout
  • Blender of staafmixer
Rob van Aart Barlucca Breda
Rob van Aart
Van Coothplein 24, 4811 NG Breda
076 521 6696
info@barlucca.nl
barlucca.nl
Routebeschrijving

Faciliteiten

DinerFor the little onesParkeergelegenheidTerras€€ (betaalbaar)

Openingstijden Gesloten

maandag 17:30 – 22:00

dinsdag 17:30 – 22:00

woensdag 17:30 – 22:00

donderdag 17:30 – 22:00

vrijdag 17:30 – 22:00

zaterdag 17:30 – 22:00

zondag 17:30 – 22:00

Social Media

  • Facebook URL
  • Instagram URL

Hét platform over uit eten in Breda met een website, restaurantgids, restaurantweek en cadeaukaart.

Smakelijk Breda

  • Cadeaukaart
  • Restaurantgids
  • Restaurantweek
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
  • Over ons
  • Contact

Partners

  • Bookdinners
  • Breda Marketing
  • HANOS Breda
  • InBreda
  • JOEP
  • Piggy
  • WijnSpijs
© 2019 Smakelijk Breda
  • Facebook
  • Instagram

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Send this to a friend