Het gratis boek dat je blijft lezen

Smakelijk Breda Restaurantgids

Breda is een bruisende stad met veel restaurants, maar hoe doe je inspiratie op voor een ontbijt, lunch, borrel of diner in Breda? En hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste restaurants? Dat kan met de Smakelijk Breda Restaurantgids.

De restaurantgids is hét boek voor iedereen die graag uit eten gaat in Breda. In het boek staan 135 koffiebars, lunchrooms, ijssalons, eetcafés en restaurants uit Breda. Met ruim 200 pagina’s is het boek dé restaurantgids van Breda.

Het boek is voor iedereen gratis verkrijgbaar! Jij hoeft alleen je eigen verzendkosten te vergoeden. Een mooiere deal kunnen wij niet bedenken. Ontvang het boek, doe inspiratie op en ontdek bourgondisch Breda!

Inhoudsopgave
  • Hoofdstuk 1: Koffiebars
  • Hoofdstuk 2: Lunchrooms
  • Hoofdstuk 3: IJssalons
  • Hoofdstuk 4: Eetcafés
  • Hoofdstuk 5: Restaurants
  • Hoofdstuk 6: Foodhall
Alle informatie op één pagina

Omschrijving

De activiteiten en specialiteiten van het restaurant samengevat.

Prijsniveau

Het prijsniveau van het restaurant, aangeduid met 1, 2 of 3 eurotekens.

Openingstijden

De openingstijden en/of de keukentijden van het restaurant.

Keuken

De keuken die het restaurant serveert, wanneer dit het geval is.

Contactgegevens

De contactgegevens van het restaurant om direct te reserveren.

Fotografie

Exclusieve interieurfoto's van een professionele fotograaf.

De Botanist
Fotografie

Een belangrijk onderdeel van de restaurantgids is de fotografie. Omdat alle fotoreportages afkomstig zijn van dezelfde fotograaf heeft het boek één stijl fotografie. De fotografie voor het boek ligt in handen van fotograaf Joep van Aert.

Het werk van de geboren Bavelnaar bereikte in 2016 een wereldwijd publiek dankzij Hardwell's fotoboek "2 years as one". Joep reisde jarenlang mee de wereld over om het leven van de Bredase dj vast te leggen.

Mijn missie met dit boek

In 2014 begon ik Smakelijk Breda als hobby naast mijn werk als journalist. Nu, 6 jaar later, is Smakelijk Breda uitgegroeid tot hét platform over uit eten gaan in Breda met een website, restaurantgids, restaurantweek en cadeaukaart. Hoe gaaf is dat?

Mijn missie met dit boek is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met uit eten in Breda. Er is zoveel te ontdekken! Daarom hebben heb ik besloten dat iedereen het boek gratis ontvangt. Je hoeft alleen je eigen verzendkosten te vergoeden.

Het boek (ruim 200 pagina’s) ligt al bij duizenden Bredanaars in de boekenkast, op de keukentafel of bijvoorbeeld in de auto voor onderweg. Hierdoor kan iedereen inspiratie opdoen voor een ontbijt, lunch, borrel of diner in Breda. Eet smakelijk!

Dex Bos, Smakelijk Breda
Veelgestelde vragen

Ja, het boek is 100% gratis. Wij betalen de kosten voor de teksten, fotografie, vormgeving en het drukwerk. Je hoeft alleen je eigen verzendkosten te vergoeden. 

Je ontvangt het boek meestal binnen 1 tot 2 werkdagen in je brievenbus. Het boek wordt in heel Nederland bezorgd door PostNL.

Restaurantgids Breda 2020 heeft een oplage van 10.000 exemplaren. Hiervan is inmiddels bijna 90% verspreid. Wil je dus een boek ontvangen? Wacht niet te lang!

Je mag het boek zo vaak bestellen als je wilt. We willen echter iedereen een kans geven om het boek te bestellen. Daarom krijg je 1 boek per bestelling.

Ja, het boek wordt jaarlijks vernieuwd. De nieuwe editie komt elk jaar medio november uit. Zodra het nieuwe boek uitkomt lees je dat op deze pagina.

Ontvang het boek Smakelijk Breda Restaurantgids
50%

Wil je niks missen over uit eten in Breda?

Meld je aan en blijf vanaf nu automatisch
op de hoogte van het belangrijkste nieuws over (nieuwe) restaurants in Breda.