Boschstraat Breda Restaurants
Lijstjes

4x restaurants in de Boschstraat in Breda

De Boschstraat in Breda is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisende straat met diverse restaurants. Mede dankzij Stedelijk Museum Breda trekt deze fietsstraat in Breda nog meer bezoekers. In dit lijstje een overzicht van verschillende restaurants in de Boschstraat in Breda waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen of uit eten.

1. Dames Pellens

Dames Pellens is een restaurant in de Boschstraat waar je in een sfeervolle ambiance geniet van een bijzonder diner en een groot assortiment aan wijnen. Het restaurant biedt gerechten van hoog niveau in de vorm van een menu van de chef en een uitgebreid assortiment aan wijnen. Tijdens de lunch serveert Dames Pellens een 2- tot 4-gangen lunchmenu.

Dames Pellens Breda

2. De Overkant

De Overkant is een restaurant in de Boschstraat, tegenover biercafé De Beyerd. In een huiselijke sfeer geniet je bij het restaurant van lunch, borrel en diner. Bij mooi weer kun je bovendien plaatsnemen op het zonnige terras.

De Overkant Breda

3. Kamu

Kamu is een koffiebar in de Boschstraat waar mensen genieten van goede koffie, hun liefde voor fietsen delen en zich thuis voelen. Kamu verkoopt race- en stadsfietsen en heeft een uitgebreid assortiment fiets-accessoires. Je mag bovendien gebruikmaken van de werkplaats.

Kamu Breda Boschstraat

4. KoffieTenTje

KoffieTenTje is een koffiebar in de Boschstraat en gevestigd tegenover het Stedelijk Museum Breda. Het meest knusse en gezellige koffietentje van Breda heeft een intieme sfeer waar een vrolijke mix van locals, studenten, dagjesmensen en zakenlui samen genieten. Hierdoor voel je jezelf meteen thuis.

KoffieTentje Breda Boschstraat

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.