Kamu Breda

Ken je de Smakelijk Breda Cadeaukaart?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en delicatessenwinkels in Breda. Lees verder…

4x restaurants in de Boschstraat in Breda

De Boschstraat in Breda is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisende straat met diverse restaurants. Mede dankzij Stedelijk Museum Breda trekt deze fietsstraat in Breda nog meer bezoekers. In dit lijstje een overzicht van verschillende restaurants in de Boschstraat in Breda waar je kunt ontbijten, lunchen, borrelen of uit eten.

1. Dames Pellens

Dames Pellens, voor velen in Breda bekend als de ‘wijnbar’, heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan. Van vader op zoon, van wijnbar naar restaurant. Een innovatieve keuken waar iedere dag met veel passie en creativiteit een menu van de chef wordt gekookt. In combinatie met de liefde voor wijnen een uitstekend recept voor een culinaire avond uit. Op vrijdag, zaterdag en zondag is Dames Pellens ook geopend voor lunch.

Dames Pellens Breda

2. De Overkant

De Overkant serveert seizoensgerechten op basis van eerlijke producten. Een Frans klassieke basis met een creatieve en moderne touch. De menukaart bestaat uit à la carte gerechten en een 3- tot 5-gangen seizoensmenu. Chef-kok Tim Conijnenberg en maître Joey van Breugel zorgen samen met hun team dat gasten in een huiselijke sfeer genieten van een onbezorgde avond. Met oog voor detail, toegankelijkheid en passie.

3. Kamu

Kamu is een koffiebar waar je geniet van goede koffie. Je kunt hier ook terecht voor vega(n) ontbijtjes en lunchgerechten met het desembrood van bakkerij Echt Brood, verse taartjes van Patisserie Nettur en gezonde soepen van Soepbar PIEK, die is gevestigd in Kamu. De soepen van PIEK zijn ook verkrijgbaar voor takeaway. Kamu verkoopt overigens ook nog fietsen en bijbehorende accessoires. Bovendien mag iedereen gebruik maken van de werkplaats.

Kamu Breda

4. KoffieTenTje

Het meest knusse koffietentje van Breda bevindt zich in de Boschstraat, tegenover het Stedelijk Museum van Breda. KoffieTenTje straalt een intieme sfeer uit. De clientèle bestaat uit een vrolijke mix van locals, studenten, toeristen en zakenlui. Samen genieten zij hier van al het lekkers dat KoffieTenTje te bieden heeft. Dit maakt dat iedereen zich meteen thuis voelt hier. Eigenaresse Marjon schenkt verse koffie en ze serveert je gerecht glimlachend aan tafel.

Cadeautip: Smakelijk Breda Cadeaukaart

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor elke Bredanaar die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart is te verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod! Lees verder…