Princenhage Breda Restaurants
Lijstjes

6x restaurants in Princenhage in Breda

Princenhage in Breda heeft diverse restaurants waar je lekker kunt lunchen, borrelen en dineren. De wijk is gevestigd in West-Breda en mede dankzij de gezellige Haagsemarkt is Princenhage een geliefde wijk in Breda. In dit lijstje een overzicht van restaurants in Breda uit Princenhage.

1. Los Olivos

Bij Los Olivos in Princenhage ben je aan het juiste adres voor authentieke huisgemaakte Spaanse tapas en gerechten. Je kunt plaatsnemen in het kleurrijke restaurant of afhalen. Op de menukaart staan tapas die je ook als ración (grotere portie) kunt bestellen. Van tortilla’s en gamba’s pil pil tot calamaris en paella met zeevruchten.

Los Olivos Breda Princenhage

2. Aogse Markt

Aogse Markt is een Bourgondische eet- en drinkgelegenheid op de Haagsemarkt in Princenhage. Neem plaats in het restaurant en bekijk hoe de chef de gerechten bereidt in de houtskool-gestookte Josper grill. Van sissende garnalen in knoflookolie en spareribs in cola-marinade tot verschillende burgers.

Aogse Markt Breda

3. Don Qui-John

Don Qui-John is een restaurant op de Haagsemarkt in Princenhage met de gezelligheid van een eetcafé en de culinaire kwaliteiten van een restaurant. Naast lunch en diner heeft Don Qui-John nog veel meer te bieden. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een gezellige en smaakvolle high tea of high wine.

Don Qui John Breda Princenhage

4. De Friettent

De Friettent is is een ambachtelijke friettent aan de Haagsemarkt in Princenhage in Breda. Aan de buitenkant is niet veel veranderd, de koeienkop boven de deur hangt er nog gewoon. Maar binnen heeft de friettent een moderne uitstraling.

De Friettent Breda

5. Pol’s Patisserie & IJs

Pol’s Patisserie & IJs is een eigentijdse ijssalon en patisserie op de Haagsemarkt in Princenhage. Je kunt hier terecht voor onder andere huisgemaakte creaties zoals ijstaarten, ijsgebakjes, ijsbonbons, wafels en donuts.

Pol's Patisserie & IJs Breda Princenhage

6. D’n Ouwe Struys

D’n Ouwe Struys is een Frans restaurant in Princenhage. Geniet bij het restaurant van een lunch of diner in een gemoedelijke ambiance. Je hebt de keuze uit à la carte gerechten of een 3-gangen keuzemenu voor 37,50 euro.

D'n Ouwe Struys Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Een uniek aanbod en dus ideaal om cadeau te geven! Lees meer over dé cadeaukaart van Breda.