Sinterklaas staat voor de deur en dus heb je de komende dagen nog een laatste kans om chocolade inkopen te doen. Bijvoorbeeld lekkernijen bij De Madeleine, populaire chocoladeletters bij H. van Haaren, chocolade pumps bij Bon Appetit, CHCO schoencadeautjes bij Chocolate Company of Leonidas chocolade bij Lin’s Lounge & Chocolat Bar. In dit lijstje 5 hotspots in Breda voor je laatste Sinterklaas-inkopen.

1. De Madeleine

De Madeleine is een Traiteur-Patisserie & Delicatessen-winkel aan de Ginnekenweg. Je kunt hier terecht voor heerlijke zoetigheden zoals huisgemaakte bonbons, madeleines en macarons. Daar zijn sinds begin dit jaar onder andere huisgemaakte soepen, salades en gerechten en bij gekomen. Daarnaast heeft De Madeleine ook een daghap en kazen van Kaasmeester van Tricht uit Antwerpen.

De Madeleine Breda

2. Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren

Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren is al bijna 70 jaar gevestigd in de Veemarktstraat. De authentieke winkel/tearoom verkoopt onder andere zoete en zoute koekjes, gebak, bonbons en taarten. Populair zijn momenteel de unieke Ruby chocoladeletter met Liefmans.

Van Haaren Breda

3. Chocolate Company

Bij Chocolate Company Café op het Van Coothplein staat ambachtelijke chocolade centraal. Neem plaats in de koffiebar of op het zonnige terras en geniet van verse koffie, thee, smoothies of huisgemaakte ijsthee. Uniek zijn de Hotshocspoons met warme melk. Neem ook een kijkje in de giftshop met een uitgebreid assortiment ambachtelijke chocolade, waaronder tientallen smaken Hotchocspoons en exclusieve bonbons.

Chocolate Company Breda

4. Lin’s Lounge & Chocolat Bar

Lin’s Lounge & Chocolat Bar is een chocolade-speciaalzaak waar je koffie drinkt van Bacchi en thee van Or Tea?. Neem plaats in de lounge en geniet van het luxe gebak en taarten van onder andere Patisserie Teurlings, Leonidas chocolade en warme Luikse wafels. Lin’s Lounge & Chocolat Bar verkoopt, exclusief in Breda, de kwalitatieve chocolade van Leonidas.

5. Bon Appetit

Bon Appetit is de grootste ijssalon van Breda. Naast huisgemaakt ijs heeft de ijssalon verse koffie, smoothies, gebak en diverse lunchgerechten. Maar ook voor huisgemaakte ijstaarten, bonbons en bubble wafels kun je bij Bon Appetit terecht. Momenteel heeft Bon Appetit voor Sinterklaas onder andere feestelijke chocolade pumps.

IJssalon Bon Appetit Breda