Soepbar Piek Breda
Blogs

Soepbar PIEK geopend bij Kamu in de Boschstraat

Soepbar PIEK is sinds kort geopend in de Boschstraat. Je kunt hier terecht voor huisgemaakte gezonde soepen waarvan de groenten afkomstig zijn van lokale boeren. De eerste soepbar van Breda is gevestigd in koffiebar en fietswinkel Kamu.

PIEK staat voor Piens Keuken: een keuken waar eigenaresse Pien haar passie voor koken, kennis van gezonde voeding en affiniteit voor mensen met een beperking samenkomen. De soepen bij PIEK worden namelijk bereid met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Soepen

Je kunt bij PIEK de soepen to-go afhalen in een kleine (€3,50) of grote beker (€4,50). Daarnaast is de soep te koop uit de koeling of vriezer voor thuis in 500ml (€4,50), 1 liter (€8,50) en 2 liter (€15). Wekelijks heb je de keuze uit 3 verschillende soepen, waarvan 1 seizoenssoep (deze wisselt ieder seizoen). Denk aan soepen zoals zoete aardappel, spinazie-kokos, bloemkool-kerrie en rode paprika.

Vaderdag

Er zijn ook diverse mogelijkheden voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan verse soepen in de kantine of een soepcadeau om collega’s te bedanken. Momenteel heeft PIEK voor Vaderdag 1 liter tomatensoep met kaartje voor €10,50 en een PIEK-proefpakket met 500 ml tomaten-, uien- & aspergesoep met kaartje voor €14,50.

Soepbar PIEK is woensdag t/m zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur bij Kamu in de Boschstraat.

Soepbar Piek Breda

Soepbar Piek Breda

Soepbar Piek Breda

Soepbar Piek Breda

Tot slot: ken je de Smakelijk Breda cadeaukaart al?

De Smakelijk Breda Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. Je kunt de cadeaukaart verzilveren bij ruim 100 restaurants en winkels in Breda. Lees verder.